Skaffa det absoluta skyddet designat för Mac

Starta idag för så lite som {SMALLEST_PRICE_PER_MONTH}/må

Spara
1-årsplan

Antal enheter

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Gammalt pris

Spara
* för första året
Spara
2-årsplan

Antal enheter

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Gammalt pris

Spara
*för de två första åren
Spara
3-års plan

Antal enheter

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Gammalt pris

Spara
*för de tre första åren

Absolut skydd. Designat för Mac.

Icon

Bäst skydd mot infektioner

(på en skala mellan 0 och 6 där 6 är högsta skyddsnivå)

Bitdefender

5.97

Avast

5.89

Avira

5.76

F-Secure

5.33

Totalpoäng. JUNI 2017 - MARS 2023. AV TEST.

Icon

Lättast påverkan på prestanda

(på en skala mellan 0 och 6 där 6 är högsta skyddsnivå)

Bitdefender

5.92

Avast

5.50

Avira

5.59

F-Secure

5.67

Totalpoäng. JUNI 2017 - MARS 2023. AV TEST.

Totalt skydd för macOS

Bitdefender Antivirus for Mac ger dig totalt skydd utan påverkan på hastighet eller prestanda. Den här kraftfulla lösningen innehåller gratis VPN, anti-ransomware och funktioner för borttagning av adware.

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium
Skydd

Skydd

Bitdefenders oslagbara skydd håller dina macOS-enheter säkra från alla nya och befintliga hot.

Safe Files

Med Bitdefender Safe Files kan du skydda oauktoriserade ändringar av dina viktigaste filer. Du lägger bara till mappar till bevakningslistan och Bitdefender skyddar filerna lagrade i dem mot ransomware och andra typer av skadlig kod. Endast program du uttryckligen litar på tillåts öppna dina säkra filer.

Time Machine-skydd

Om du använder Time Machine för att säkerhetskopiera dina filer, vill du säkert ha det här extra säkerhetslagret för att slippa sofistikerade ransomware-attacker. Ransomware, en extremt farlig typ av skadlig kod, agerar genom att kryptera känsliga filer som bilder, videor och andra dokument, och renderar dem och gör dem oanvändbara. Med denna komplexa funktion kan Mac-användare återställa sina filer utan att behöva betala lösesummor. Time Machine Protection ger dig skydd mot skadlig kod som kan försöka kryptera och förstöra dina säkerhetskopior.

Adware Blocker

Ingen gillar oönskade annonser som dyker upp i webbläsaren och även Mac kan få påträngande infektioner med skadlig kod som stör ditt fokus, gör allt långsammare. Bitdefender Antivirus for Mac hittar och tar bort skadlig kod, skadliga kaparprogram, oönskade verktygsrader och andra störande tillägg i webbläsaren, så att du kan njuta av din Mac till max.

Plattformsoberoende skydd mot skadlig kod

Din Mac kan vara säker från skadligt innehåll designat för Windows men du vill väl inte få det och vidarebefordra det till PC-användare? Din Bitdefender Antivirus for Mac detekterar och avlägsnar både skadlig kod som hotar macOS och hot skapade för Windows, så att du alltid är säker på att filerna du skickar är rena.

Webbläsartillägget Traffic Light

Bitdefender Antivirus for Mac skyddar all din surf, inkluderat onlineshopping och bankärenden, och kan filtrera ut olämpligt innehåll. Med automatiskt skydd aktiverat, skannar vårt artificiella intelligenssystem länkar innan du ens klickar på dem, så att du aldrig ovetandes öppnar skadliga webbplatser..

Anti-Phishing

Onlinebedrägerier är på uppgång men vårt avancerade anti-phishing-skydd håller enkelt farorna borta. Bitdefender Antivirus for Mac sniffar upp och blockerar webbplatser som är maskerade som trovärdiga för att stjäla finansiella data såsom lösenord eller kreditkortsnummer.

Bitdefender Shield

hanterar alla dina säkerhetsbehov så att du inte behöver bekymra dig för de praktiska detaljerna. När den är aktiverad kombinerar den en serie innovativa patentskyddade tekniker för att automatiskt upptäcka och avlägsna hot utan någon negativ påverkan på din Mac:s hastighet och prestanda. Starta den och tänk inte mer på den.

Prestanda

Prestanda

Bitdefender Antivirus for Mac reagerar direkt på onlinehot utan att påverka systemets prestanda.

Autopilot

Bitdefender Autopilot Autopilot är designats för att fungera som säkerhetsrådgivare och för att ge dig djupare insikter i din säkerhetshållning. Dess smarta förmågor innebär att den kan föreslå säkerhetsåtgärder anpassade för ditt systems behov och användningsmönster.

Ultrasnabb skanning

Ironclad-skydd är en bra sak men det blir ännu bättre när det kombineras med oslagbar hastighet och prestanda. Bitdefender Antivirus for Mac kombinerar noggrannhet och hastighet så att du får ultrasnabba sökningar och den bästa detektionsgraden i branschen.

Molnbaserad vakttjänst 24/7

Med permanenta uppdateringar är Bitdefender Antivirus for Mac alltid medveten om nya internetrisker. Vi använder fantastiskt kraftfulla molnbaserade tekniker för att hitta och eliminera e-hot, varifrån de än kommer, för att ge dig direkt skydd vart du än är i världen. Eftersom de tunga lyften sker i molnet dräneras inte din Mac:s resurser, och dina personuppgifter förblir säkert förvarade på din dator.

Sekretess

Sekretess

Bitdefender Antivirus for Mac tar hand om din onlineintegritet och personliga information

Bitdefender VPN

Förbättrad

Med Bitdefender VPN kan du sluta oroa dig för integriteten på nätet. Den skyddar din onlinenärvaro genom att kryptera all internettrafik. Bitdefender Antivirus for Mac inkluderar upp till 200 Mb daglig krypterad trafik för dina macOS-enheter.

Anti-tracker

Anti-tracker-tillägget blockerar spårverktyg som samlar in dina data och du kan visa och hantera den här informationen på varje webbsida du besöker. Ditt surfanden hålls privat och prestanda förbättras genom att webbsidor laddas snabbare.

Systemkrav

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender ANTIVIRUS FOR MAC

SYSTEMKRAV

Operativsystem: macOS X Yosemite (10.10) eller senare

Tillgängligt hårddiskutrymme: 1 Gb ledigt utrymme

Webbläsare som stöds: Safari, Firefox, Google Chrome

*Du kan bara installera Bitdefender VPN på enheter med macOS Sierra (10.12 eller senare)

Bitdefender Central

PROGRAMKRAV

Webbläsare som stöds:

Chrome 56 och senare

Firefox 52 och senare

Safari 10.0 och senare

Hur skyddar Bitdefender Antivirus for Mac mig mot virus och cyberhot?

Bitdefender Antivirus for Mac är ett kraftfullt antivirus, som kan blockera, upptäcka och ta bort alla typer av skadlig programvara ("skadlig kod"), däribland:

- Ransomware

- Adware

- Virus

- Spyware

- Trojaner

- Keyloggers

- Maskar

Bitdefender Antivirus for Mac är enkelt att installera och använda och reagerar direkt på virus och andra e-hot utan att kompromissa med systemets prestanda. Det upptäcker och tar bort inte bara skadlig kod för Mac, utan även skadligt Windows-innehåll och förhindrar därmed att du av misstag skickar infekterade filer till familj, vänner och kollegor som använder datorer.

Skyddar Bitdefender Antivirus for Mac mig mot utpressningsprogram?

Utpressningsprogram är skaldig programvara designad för att blockera åtkomst till personliga filer på din dator tills en summa pengar betalas ut till attackeraren.

Bitdefender Antivirus for Mac erbjuder oslagbart skydd mot utpressningsprogram som ser till att dina dokument, bilder och videor är säkra från alla kända och kommande cyberhot.

Den här säkerhetslösningen kan identifiera även de senaste familjerna av utpressningsprogram genom att använda flera lager av skydd framtagna för att upptäcka skadlig kod under olika stadier i attacken.

Varför behöver jag Bitdefender Antivirus for Mac på macOS?

I och med den snabba utvecklingen av skadlig kod har Mac-datorer blivit allt mer sårbara. Därför rekommenderar vi alltid att du låter en specialist ta hand om säkerheten. Bitdefender Antivirus for Mac ser till att din Mac är skyddad från alla nya och befintliga cyberhot.

Hur står sig Bitdefender Antivirus for Mac jämfört med andra Bitdefender-säkerhetspaket?

Bitdefender Antivirus for Mac är en produkt designad för macOS-enheter.

Behöver du skydd för alla operativsystem? Bitdefender Total Security erbjuder skydd över flera plattformar som omfattar Windows-datorer, Mac-datorer, smartphones och surfplattor som kör Android eller iOS för upp till 10 enheter.

Behöver du fler enheter? Bitdefender Family Pack innehåller Bitdefender Total Security för upp till 15 enheter.

Behöver du obegränsad VPN-trafik? Bitdefender Premium Security inkluderar Bitdefender Total Security, Bitdefender Premium VPN för obegränsad trafik och Premiumsupport.

Får jag VPN med min prenumeration på Bitdefender Antivirus for Mac?

Bitdefender Antivirus for Mac levereras med en basversion av Bitdefender VPN som innehåller en generös mängd trafik (200 MB/ dag, totalt 6 GB/ månad), utan kostnad.

Om du behöver obegränsad trafik lägger du till Bitdefender Premium VPN till Bitdefender-prenumerationen.

Kan jag prova Bitdefender Antivirus for Mac före köp?

Du kan alltid testa innan du köper. Ladda ned en 30 dagars fullständig utvärderingsversion av Bitdefender Antivirus for Mac och testa hela paketet, inget kreditkort krävs..

Hur aktiverar jag Bitdefender Antivirus for Mac?

Gå bara till din e-post efter köpet oh följ stegen för att skapa ett Bitdefender Central-konto och aktivera prenumerationen. När prenumerationen är aktiv i Bitdefender-kontot kan du börja installera och skydda dina enheter.

Jag har bytt dator. Hur installerar jag om Bitdefender Antivirus for Mac?

Logga in på ditt Bitdefender Central-konto, gå till Mina enheter och börja installera Bitdefender på din nya enhet. Om den gamla datorn inte längre används behöver du inte ytterligare en plats i prenumerationen.

Måste jag förnya Bitdefender Antivirus for Mac?

För att hjälpa dig fortsätta vara skyddad kan Bitdefender Antivirus for Mac köpas som en prenumeration som automatiskt förnyas om du registrerade dig vid tidpunkten för köpet.

Du kan kontrollera och ändra statusen när som helst i ditt Central-konto (Mina prenumerationer -> Mina betalningar) om du aktiverade prenumerationen på samma e-postadress som användes för köp.

Om du köpt Bitdefender Antivirus for Mac kan du välja att förnya tidigt eller köpa ytterligare ett år (eller uppgradera) närmare förfallodatumet, beroende på hur lång tid som är kavar av prenumerationen.

Med början 30 dagar för förfallodatum får du alltid e-postmeddelanden som informerar om att din prenumeration håller på att förfalla och som beskriver nästa steg.

Jag har inte fått aktiveringskoden. Vad ska jag göra?

Du får oftast bekräftelsemeddelanden kort efter att en beställning gjorts. Kontrollera även i dina kampanj- och skräppostmappar om din e-postklient kategoriserar e-post automatiskt. Mer information finns i den här supportartikeln.

Användbara artiklar och videohandledning finns även tillgängliga i Bitdefender Support Center.

circle

Bitdefender Central

Säkerhet var du än är

Allt du behöver veta om Bitdefender Central.

 • Aktivera Bitdefender-skydd på dina enheter
 • Hantera från din webbläsare på iOS- eller Android-mobil
 • Skanna ditt nätverk från Bitdefender Central mobilapp
 • Få säkerhetsuppdateringar dygnet runt
 • Få direkt tillgång till vårt supportteam
Office Security

Ladda ner mobil-appen