Skaffa den bästa Internet-säkerheten för Windows

Starta idag för så lite som {SMALLEST_PRICE_PER_MONTH}/må

Spara
1-årsplan

Antal enheter

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Gammalt pris

Spara
* för första året
Spara
2-årsplan

Antal enheter

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Gammalt pris

Spara
*för de två första åren
Spara
3-års plan

Antal enheter

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Gammalt pris

Spara
*för de tre första åren

Så här jämförs Bitdefender med annan cybersäkerhet

Icon

Bästa skydd

Bästa skydd mot e-hot (på en skala från 0 till 6, med 6 som högsta skyddsnivå)

Bitdefender

5.95

Norton

5.88

McAfee

5.40

Totalpoäng. Januari 2011 - Juni 2023. Källa AV-TEST.org

Icon

Bästa prestandan

Lägsta påverkan på prestanda (På en skala från 0 till 6, med 6 som den lägsta nivån av påverkan)

Bitdefender

5.86

Norton

5.57

McAfee

5.48

Totalpoäng. Januari 2011 - Juni 2023. Källa AV-TEST.org

Bästa säkerhet mot internethot på Windows-datorer

Bitdefender Internet Security har vunnit utmärkelsen Årets produkt från AV-Comparatives. Det skyddar Windows-datorer mot alla typer av onlinehot och innehåller Bitdefender VPN och Bitdefender Safepay för din integritet och säkerhet och säkra bankärenden online.

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium
Skydd

Skydd

Bitdefenders oslagbara skydd i flera lager håller dina enheter säkra från alla nya och befintliga hot.

Komplett dataskydd i realtid

Förbättrad

Absolut kraft i den mest effektiva Internet-säkerhetslösningen som finns tillgänglig idag. Bitdefender Internet Security arbetar mot alla e-hot – från virus, maskar och trojaner till ransomware, dagnollattacker, rootkits och spionprogram. Dina data och din integritet är i säkerhet.

Förhindra nätverkshot

Bitdefender Internet Security stoppar attacker innan de ens börjar. De nya teknikerna mot cyberhot som ingår kan analysera och identifiera misstänkta aktiviteter på nätverksnivå och blockera sofistikerade exploateringar, skadlig kod och botnet-relaterade webbadresser, samt råstyrkeattacker.

Avancerat hotskydd

Bitdefender Internet Security använder en teknik som kallas beteendedetektering för att på nära håll övervaka aktiva appar. När den upptäcker något misstänkt, vidtar den omedelbara åtgärder för att förhindra infektioner.

Ransomwareskydd i flera lager

Bitdefenders multilagerapproach mot ransomware inkluderar ett dataskyddslager som säkrar dina dokument, bilder, videor och musik mot alla former av ransomware-attacker. Tillsammans med Advanced Threat Defence-modulen skyddar de dina viktigaste filer mot kryptering av ransomware.

Vulnerability Assessment

Förbättrad

Skanna säkerhetshål och sårbarheter med bara ett klick. Bitdefender Internet Security kontrollerar din PC efter utgången och sårbar programvara, saknade Windows-säkerhetspatchar och möjliga osäkra systeminställningar, och meddelar om bästa fix.

Förhindra webbattack

Vår webbfiltreringsteknik säkerställer att du aldrig hamnar på en skadlig webbplats. Ta reda på huruvida dina sökresultat är säkra att besöka innan du verkligen klickar på en länk. Bitdefender Internet Security blockerar även alla kända infekterade länkar.

Anti-Phishing

Onlinebedrägerier är på uppgång men vårt avancerade anti-phishing-skydd håller enkelt farorna borta. Bitdefender Internet Security sniffar och blockerar webbplatser som är maskerade som trovärdiga för att stjäla finansiella data såsom lösenord eller kreditkortsnummer.

Anti-Fraud

Vårt avancerade filtreringssystem varnar dig när du besöker webbplatser som kan försöka lura dig.

Antispam

Filtrerar bort irrelevanta meddelanden i din inkorg. Det finns för lokala e-postklienter (Microsoft Outlook, Thunderbird).

Räddningsmiljön

Vissa sofistikerade malware, såsom rootkits, behöver avlägsnas innan Windows startas. När Bitdefender Internet Security upptäcker sådana hot, startar den om datorn i Felsäkert läge för att rensa upp och återställa.

Prestanda

Prestanda

Bitdefenders säkerhetsprogramvara reagerar direkt på alla e-hot utan att påverka systemets prestanda.

Autopilot

Bitdefender Autopilot är designats för att fungera som Säkerhetsrådgivare och för att ge dig djupare insikter i din säkerhetshållning. Dess smarta förmågor innebär att den kan föreslå säkerhetsåtgärder anpassade för ditt systems behov och användningsmönster.

Bitdefender Photon™

Denna innovativa och exklusiva teknik hjälper Bitdefender Internet Security att anpassa hårdvaru- och mjukvarukonfigurationen på ditt system att spara datorresurser och förbättra hastigheten och prestandan.

Globala skyddsnätverk

Den tyngsta skanningen äger rum i molnet, så det blir mer eller mindre ingen påverkan på dina lokala resurser. Det innebär att systemets hastigheter och prestanda förblir opåverkade. Och dina filer förblir alltid helt privata: Bitdefender skannar inte det faktiska innehållet i dina filer, och tillåter aldrig uppladdningar eller lagrar dem i molnet.

Spel-, film- och arbetslägen

Bitdefender Internet Security arbetar under tiden du arbetar, spelar eller ser en film, så den stör dig inte med onödiga förfrågningar. På det sättet kan du fokusera på det som är viktigt. Beroende på vad du väljer att göra på dina enheter, kan Bitdefender temporärt stoppa popupfönster, justera visningsinställningar, och pausa onödiga bakgrundsaktiviteter för att låta dig använda din enhet fullt ut.

Batteriläge

Den här användbara, intelligenta funktionen spar batteritid för laptops och surfplattor genom att temporärt justera systeminställningar såsom skärm, systemkylning, systemuppdateringar och Blutetooth-anslutning.

Sekretess

Sekretess

Bitdefender Internet Security tar hand om din onlineintegritet och personliga information

Bitdefender VPN

Förbättrad

Med Bitdefender VPN kan du sluta oroa dig för integriteten på nätet. Den skyddar din onlinenärvaro genom att kryptera all internettrafik. Bitdefender Internet Security inkluderar upp till 200 Mb daglig krypterad trafik för dina Windows-enheter.

Anti-tracker

Anti-tracker-tillägget blockerar spårverktyg som samlar in dina data och du kan visa och hantera den här informationen på varje webbsida du besöker. Ditt surfande hålls privat och prestanda förbättras genom att webbsidor laddas snabbare.

Mikrofonövervakning

Återfå kontroll över dina egna enheter med mikrofonövervakning. Använd den så kan du se vilka appar som har tillgång till din enhets mikrofon och när.

Webbkameraskydd

Skydda din integritet och förhindra webbkameraläckor. Webcam Protection meddelar dig när appar försöker få åtkomst till din webbkamera, och låter dig blockera otillåten åtkomst.

Säkra bankärenden online

Gör bankärenden och shoppa från en unik, dedikerad webbläsare som skyddar dina transaktioner för att förhindra bedrägeri. Bitdefender Safepay kan nu också automatiskt fylla i kreditkortsinformation i faktureringsfält.

Föräldrakontroll

Föräldrakontroll erbjuder digital hjälp till föräldrar och extra säkerhet online för barn. Filtrera bort olämpligt innehåll och hantera ditt barns internettid med anpassningsbara dagliga gränser, strukturerade rutiner som fokustid, familjetid och läggdags. Njut av en strömlinjeformad upplevelse med enhetlig rapportering och enklare hantering på alla enheter, vilket ger dig en bättre överblick över ditt barns onlineaktiviteter.

Privacy Firewall

Med Bitdefender Internet Security får du ett kraftfullt lager med nätverksskydd så att dina personuppgifter förblir säkra från hackare och datatjuvar.

Wi-Fi Security Advisor

Få åtkomst till säkerheten på ditt WiFi-nätverk och din router, oavsett var du ansluter ifrån.

Skydd för sociala nätverk

Förbli säker mot skadliga länkar och onlinehot som dina vänner oavsiktligt skickar till dig via sociala nätverk.

Filförstöraren

Använd det här verktyget när du vill radera en fil för alltid utan att lämna några spår av att den funnits på din PC.

Jämför Bitdefender-produkter

Jämför våra prisbelönta produkter och få bästa det bästa skyddet, så att du kan fortsätta göra vad som är viktigt medan vi tar hand om säkerheten.

Bitdefender Total Security

5 enheter

Gammalt pris $
$
för första året

Bitdefender Internet Security

3 enheter

Gammalt pris $
$
för första året

Bitdefender Antivirus Plus

3 enheter

Gammalt pris $
$
för första året

Skydd för alla operativsystem: Windows, macOS, Android och iOS.

yes
Windows
Windows

Enhetsoptimerare

yes
no
no

Privacy Firewall

yes
yes
no

Föräldrakontroll

yes
yes
no

Skydd mot skadlig kod, spionprogramvara, annonsprogramvara

yes
yes
yes

Ransomwareskydd i flera lager

yes
yes
yes

Systemkrav

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender INTERNET SECURITY

SYSTEMKRAV

Operativsystem: Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 och Windows 11

Minne (RAM): 2 Gb

Tillgängligt hårddiskutrymme: 2,5 Gb ledigt utrymme

*Systemprestanda kan påverkas på enheter som har gamla generationers processorer

PROGRAMKRAV

Internet Explorer version 11

Bitdefender Central

PROGRAMKRAV

Webbläsare som stöds:

Chrome 56 och senare

Firefox 52 och senare

Microsoft Edge

Hur skyddar Bitdefender Internet Security mig mot cyberhot?

Bitdefender Internet Security ger det bästa skyddet mot skadlig kod i branschen, enligt vad som har visats i oberoende testresultat under de senaste 10 åren.

Bitdefender Internet Security har vunnit utmärkelsen Årets produkt från AV-Comparatives.

Du får massor av avancerade säkerhets- och sekretessfunktioner för Windows, Android och iOS - plus många bonusfunktioner, däribland VPN och Premium Parental Control.

Skyddar Bitdefender Internet Security mig mot utpressningsprogram?

Bitdefender Internet Security erbjuder oslagbart skydd mot utpressningsprogram som ser till att dina dokument, bilder och videor är säkra från alla kända och kommande cyberhot.

Den här säkerhetslösningen kan identifiera även de senaste familjerna av utpressningsprogram genom att använda flera lager av skydd.

Vilka typer av enheter och operativsystem skyddar Bitdefender Internet Security?

Bitdefender Internet Security är en säkerhetsprogramvara som är särskilt designad för Windows-datorer.

Varför behöver jag Bitdefender Internet Security på Windows 10?

Med Windows 10 kan du köra vilket säkerhetsprogram du vill och Bitdefender Internet Security är det perfekta alternativet om du behöver det bästa skyddet som finns idag.

Hur står sig Bitdefender Internet Security jämfört med andra Bitdefender-säkerhetspaket?

Bitdefender Internet Security är en säkerhetsprogramvara som är särskilt designad för Windows-datorer.

Behöver du skydd för alla operativsystem? Bitdefender Total Security erbjuder skydd över flera plattformar som omfattar Windows-datorer, Mac-datorer, smartphones och surfplattor som kör Android eller iOS för upp till 10 enheter.

Behöver du fler enheter? Bitdefender Family Pack innehåller Bitdefender Total Security för upp till 15 enheter.

Behöver du obegränsad VPN-trafik? Bitdefender Premium Security inkluderar Bitdefender Total Security, Bitdefender Premium VPN för obegränsad trafik och Premiumsupport.

Får jag VPN med i Bitdefender Internet Security-prenumerationen?

Bitdefender Internet Security levereras med en basversion av Bitdefender VPN som innehåller en generös mängd trafik (200 MB/ dag, totalt 6 GB/ månad), utan kostnad.

Om du behöver obegränsad trafik lägger du till Bitdefender Premium VPN till Bitdefender-prenumerationen.

Kan jag testa Bitdefender Internet Security innan jag köper?

Du kan alltid testa innan du köper. Ladda ned en 30 dagars fullständig utvärderingsversion av Bitdefender Internet Security och testa hela paketet, inget kreditkort krävs..

Hur aktiverar jag Bitdefender Internet Security?

Gå bara till din e-post efter köpet oh följ stegen för att skapa ett Bitdefender Central-konto och aktivera prenumerationen. När prenumerationen är aktiv i Bitdefender-kontot kan du börja installera och skydda dina enheter.

Jag har bytt dator. Hur installerar jag om Bitdefender Internet Security?

Logga in på ditt Bitdefender Central-konto, gå till Mina enheter och börja installera Bitdefender på din nya enhet. Om den gamla datorn inte längre används behöver du inte ytterligare en plats i prenumerationen.

Måste jag förnya Bitdefender Internet Security?

För att hjälpa dig fortsätta vara skyddad kan Bitdefender Internet Security köpas som en prenumeration som automatiskt förnyas om du registrerade dig vid tidpunkten för köpet.

Du kan kontrollera och ändra statusen när som helst i ditt Central-konto (Mina prenumerationer -> Mina betalningar) om du aktiverade prenumerationen på samma e-postadress som användes för köp.

Om du köpt Bitdefender Internet Security kan du välja att förnya tidigt eller köpa ytterligare ett år (eller uppgradera) närmare förfallodatumet, beroende på hur lång tid som är kavar av prenumerationen.

Med början 30 dagar för förfallodatum får du alltid e-postmeddelanden som informerar om att din prenumeration håller på att förfalla och som beskriver nästa steg.

Jag har inte fått aktiveringskoden. Vad ska jag göra?

Du får oftast bekräftelsemeddelanden kort efter att en beställning gjorts. Kontrollera även i dina kampanj- och skräppostmappar om din e-postklient kategoriserar e-post automatiskt. Mer information finns i den här supportartikeln.

Användbara artiklar och videohandledning finns även tillgängliga i Bitdefender Support Center.

circle

Bitdefender Central

Säkerhet var du än är

Allt du behöver veta om Bitdefender Central.

 • Aktivera Bitdefender-skydd på dina enheter
 • Hantera från din webbläsare på iOS- eller Android-mobil
 • Skanna ditt nätverk från Bitdefender Central mobilapp
 • Få säkerhetsuppdateringar dygnet runt
 • Få direkt tillgång till vårt supportteam
Office Security

Ladda ner mobil-appen