Få det bästa Android-skyddet

Oslagbar e-hotdetektering, smart stöldskyddsupplevelse för dina Android-enheter, med praktiskt taget ingen batteripåverkan.

Spara
Bitdefender MOBILE SECURITY
1 konto/årsfaktura
Spara

för första året

Så här jämförs Bitdefender med annan cybersäkerhet

Icon

Bäst skydd mot infektioner

(på en skala mellan 0 och 6 där 6 är högsta skydd)

Bitdefender

5.94

Kaspersky

5.92

Norton

5.86

McAfee

5.32

Totalpoäng. Januari 2011 - Juni 2022. AV TEST.

Icon

Lägsta påverkan på prestanda

(på en skala mellan 0 och 6 och där 6 är lägst påverkan)

Bitdefender

5.83

Kaspersky

5.82

Norton

5.54

McAfee

5.42

Totalpoäng. Januari 2013 - Juni 2022. AV TEST.

Bästa skydd för Android

Bitdefender Mobile Security ger oslagbart molnbaserat skydd mot skadlig kod och en smart antistöldfunktion för din Android-enhet med i stort sett ingen batteripåverkan.

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium
Skydd

Skydd

Bitdefenders mobilsäkerhetsapp ser till att din Android-enhet är skyddad mot all nya och befintliga onlinehot.

App Anomaly Detection

BÄST I BRANSCHEN

Bäst i branschen, extra lager av säkerhet för att hålla användare skyddade mot utvecklande hot så snart de uppvisar skadligt beteende. Det här är ett annat skydd mot ekonomisk, känslig, och förlust av personuppgifter som potentiellt orsakas av appar som försöker undvika vanlig upptäckt.

Skanner för skadlig kod

Få fördjupad information om den typ av hot du är skyddad mot, så att du får veta först att du har gjort rätt val för att skydda dina Android-enheter.

On-Demand & On-Install Scan

Sök igenom din Android-mobil eller surfplatta närsomhelst för att vara säker på att dina appar förblir rena. Antivirus-modulen söker dessutom automatiskt igenom varje app när du installerar den, och meddelar dig direkt om möjliga faror.

Webbskydd

Du kan hamna på farliga platser när du surfar på Internet, men Bitdefender Android security finns alltid där för att skydda dig. Vårt antinätfiskesystem skannar webbsidor och varnar dig när du hamnar på bedrägerisidor.

Bedrägerivarning

Vår senaste teknik skyddar dig proaktivt mot de ökande mobila attackerna som förlitar sig på länkar för att komma in i din enhet, den skyddar dina aviseringar, texter och snabbmeddelanden för att förhindra att du och andra blir offer för bedrägerier. Kräver Android 6 eller senare.

WearON

WearON förstärker mobilsäkerheten för din smart watch. Och om du inte vet var din mobil är, använd WearON från din Android för att aktivera en ljudsignal så att du lätt hittar den. Få ett meddelande när du går för långt från din mobil så att du aldrig lämnar den kvar.

Anti-Theft

Med Bitdefender Anti-Theft kan du på distans lokalisera, radera, låsa eller skicka ett meddelande till din enhet om den försvinner eller stjäls. Dessutom kan din Android-telefon försvara sig själv: den tar en bild av alla som försöker manipulera den i din frånvaro och skickar den sedan till dig i ditt Bitdefender Central-konto.

Prestanda

Prestanda

Bitdefender Mobile Security for Android reagerar direkt på onlinehot utan att påverka systemets prestanda.

Autopilot

Bitdefender Autopilot Autopilot är designats för att fungera som säkerhetsrådgivare och för att ge dig djupare insikter i din säkerhetshållning. Dess smarta förmågor innebär att den kan föreslå säkerhetsåtgärder anpassade för ditt systems behov och användningsmönster.

Battery & Performance Saver

Vi designade Bitdefender Mobile Security for Android för att ge dig det mest effektiva skyddet, kombinerat med effektiv energihantering. Eftersom de tyngsta lyften sker i molnet dräneras inte din enhets resurser, så att din batteritid förblir mer eller mindre opåverkad.

Snabb och lätt

Bitdefender Mobile Security for Android är fantastiskt kraftfull mot skadlig programkod men ändå skonsam mot dina mobilresurser, så att du inte märker någon negativ påverkan på prestandan. Scanning on-demand går blixtsnabbt, och appen lägger bara till en sekund på uppstartstiden.

Sekretess

Sekretess

Bitdefenders mobilsäkerhetsapp tar hand om din onlineintegritet och personliga information.

Bitdefender VPN

Förbättrad

Med Bitdefender VPN kan du sluta oroa dig för integriteten på nätet. Den skyddar din onlinenärvaro genom att kryptera all internettrafik. Bitdefender Mobile Security for Android inkluderar upp till 200 MB daglig krypterad trafik för din Android-enhet.

App Lock

App Lock skyddar dina mest känsliga appar så att ingen kan röra dina inställningar eller privata information. Bitdefender Mobile Security for Android ger ett extra lager skydd genom att ge dig möjlighet att låsa appar med en PIN-kod. Med Smart Unlock kan du ställa in telefonen så att den ger direktåtkomst till dina skyddade appar när du använder ett betrott Wi-Fi-nätverk.

Kontointegritet

Kontrollera om dina onlinekonton varit utsatta för dataintrång. Med så många populära webbplatser och appar som utfärdar varningar om dataläckor är det lätt att tappa kontrollen på dina utsatta konton. Account Privacy meddelar dig när dina känsliga data är i fara, och låter dig vidta åtgärder beroende på status.

Jämför Bitdefender-produkter

BitdefenderMobile Security

1 konto/årsfaktura

Gammalt pris $
Du sparar $

Ditt totala pris:

$ för första året.

Bitdefender Total Security

5 enheter

Gammalt pris $
Du sparar $

Ditt totala pris:

$ för första året.
Windows-skydd

Toppmodernt skydd och kompromisslös hastighet för Windows.

Förbättrad

Komplett dataskydd i realtid

Absolut kraft i den mest effektiva lösningen mot skadlig kod som finns idag. Automatiskt skydd som går längre än antivirus.

Avancerat hotskydd

Vår förbättrade beteendebaserade teknik upptäcker och blockerar avancerade hot och ransomware.

Förhindra webbattack

Webbfiltreringstekniken säkerställer att du aldrig hamnar på en skadlig sida.

Anti-Phishing & Anti-Fraud

Förhindra nätfiske eller onlinebedrägerier när du shoppar, gör bankärenden eller surfar.

Bitdefender Photon™

Denna innovativa och exklusiva teknik hjälper Bitdefender att anpassa hårdvaru- och mjukvarukonfigurationen på ditt system att spara datorresurser och förbättra hastigheten och prestandan.

Globala skyddsnätverk

Den tyngsta skanningen äger rum i molnet, det innebär att systemets hastigheter och prestanda förblir opåverkade. Dina filer förblir alltid helt privata: Bitdefender skannar inte det faktiska innehållet i dina filer, och tillåter aldrig uppladdningar eller lagrar dem i molnet.

Förhindra nätverkshot

De nya upptäcktsteknikerna för cyberhot som ingår kan analysera och identifiera misstänkta aktiviteter på nätverksnivå och blockera sofistikerade exploateringar, skadlig kod eller botnet-relaterade URL:er och intrångsattacker.

Ransomwareskydd i flera lager

Ransomskydd i flera lager för håller dina filer säkra från kryptering.
Förbättrad

Vulnerability Assessment

Skanna säkerhetshål och sårbarheter med bara ett klick.

Räddningsmiljön

Vissa sofistikerade malware, såsom rootkits, behöver avlägsnas innan Windows startas. När Bitdefender upptäcker sådana hot, startar den om datorn i Felsäkert läge för att rensa upp och återställa.

Autopilot

Vår senaste Autopilot är utformad för att agera som en ‹Säkerhetsrådgivare› och ger dig djupare insikter i din säkerhetshållning. Dess smarta förmågor innebär att den kan rekommendera säkerhetsåtgärder utifrån dina systembehov och användarmönster.

Spel-& film- och arbetprofiler

Bitdefender upptäcker när du spelar, arbetar eller tittar på en film, så att den vet att inte bry dig med onödiga förfrågningar. Den stoppar tillfälligt popup-fönster, justerar visuella inställningar och pausar obetydliga bakgrundsaktiviteter så att du kan njuta av din enhet till max.

Batteriläge

Den här användbara, intelligenta funktionen spar batteritid för laptops och surfplattor genom att temporärt justera systeminställningar såsom skärm, systemkylning, systemuppdateringar och Blutetooth-anslutning.
Förbättrad

Bitdefender VPN

Skydda din onlinenärvaro genom att kryptera all Internet-trafik. 200 MB daglig trafik ingår per enhet.

Anti-tracker

Håller ditt surfande privat och ger dig möjlighet att hantera spårverktyg som samlar in dina data.

Säkra bankärenden online

Uträtta bankärenden och shoppa med Safepay , vår unika webbläsare som gör dina transaktioner säkra.

Wi-Fi Security Advisor

Ha åtkomst till ditt Wi-Fi-nätverk och routersäkerhet, oavsett varifrån du ansluter.

Skydd för sociala nätverk

Förbli säker mot skadliga länkar och onlinehot som dina vänner oavsiktligt skickar till dig via sociala nätverk.

Password Manager

Säkrar dina lösenord, kreditkortsinformation och andra känsliga data i ett cybervalv för enkel åtkomst när du än behöver dem.

Filförstöraren

Ta bort en fil för gott och lämna inga spår av att den någonsin funnits på din PC.

Mikrofonövervakning

Hjälper dig att återfå kontroll över dina egna enheter. Använd den så kan du se vilka appar som har tillgång till din enhets mikrofon och när.

Webbkameraskydd

Meddelar dig när appar försöker få åtkomst till din webbkamera, och låter dig blockera otillåten åtkomst.

Antispam

Filtrerar bort irrelevanta meddelanden i din inkorg. Det finns för lokala e-postklienter (Microsoft Outlook, Thunderbird).

Föräldrakontroll

Erbjuder digital hjälp för föräldrar och extra onlinesäkerhet för barn. Logga in på distans på Bitdefender Central för att holla koll på dem.

Privacy Firewall

Blockera intrång och filtrera din nätverkstrafik.

Höj hastigheten på dina enheter

Förbättra hastigheten och prestandan på dina enheter med OneClick Optimizer.

Anti-Theft

Paketerar effektivt antiförlust- och antistöldverktyg och går att nå via fjärrstyrning.
macOS-skydd

Absolut skydd, designat för Mac.

Safe Files

Förhindra obehöriga ändringar av dina viktigaste filer.

Time Machine-skydd

Med den här komplexa funktionen kan du återställa filerna från din Mac utan att behöva betala lösen. Time Machine Protection ger dig fördelen mot skadlig programvara som kan försöka kryptera eller förstöra dina säkerhetskopior.

Adware Blocker

Håll din Mac fri från adware, kapningsprogram, oönskade verktygsfält och andra webbläsartillägg.

Plattformsoberoende skydd mot skadlig kod

Detekterar och avlägsnar både skadlig kod som hotar macOS och hot skapade för Windows, så att du alltid är sker på att filerna du skickar är rena.

Webbläsartillägget Traffic Light

Skyddar all din surfning, inklusive din online shopping och bank, och kan filtrera bort olämpligt innehåll.

Anti-Phishing

Bitdefender sniffar upp och blockerar webbplatser som är maskerade som trovärdiga och som vill stjäla ekonomiska data såsom lösenord och kreditkortsnummer.

Bitdefender Shield

Den kombinerar en serie av innovativa patentskyddade tekniker för att automatiskt upptäcka och avlägsna hot utan någon negativ påverkan på din Mac:s hastighet och prestanda.

Autopilot

Vår senaste Autopilot är utformad för att fungera som en Säkerhetsrådgivare och för att ge dig djupare insikter i din säkerhetshållning. Dess smarta förmågor innebär att den kan föreslå säkerhetsåtgärder anpassade för ditt systems behov och användningsmönster.

Molnbaserad vakttjänst 24/7

Vi använder otroligt kraftfulla molnbaserade tekniker för att upptäcka och eliminera e-hot, för att ge dig omedelbart skydd utan att dra på dina Mac-resurser.

Ultrasnabb skanning

Skanning är snabb och lätt på resurser, så det är ingen negativ inverkan på din Macs hastighet och prestanda.

Bitdefender VPN

Skydda din onlinenärvaro genom att kryptera all Internet-trafik. 200 MB daglig trafik ingår per enhet.

Anti-tracker

Håller ditt surfande privat och ger dig möjlighet att hantera spårverktyg som samlar in dina data.
Android-skydd

Prisbelönt säkerhet för din Android-telefon eller surfplatta.

On-Demand & On-Install Scan

Sök igenom din Android-mobil eller surfplatta närsomhelst för att vara säker på att dina appar förblir rena. Antivirus-modulen söker dessutom automatiskt igenom varje app när du installerar den, och meddelar dig direkt om möjliga faror.

Webbskydd

Vårt antinätfiskesystem skannar webbsidor och varnar dig när du hamnar på bedrägerisidor.

WearON

Utöka Bitdefenders säkerhet till din anslutna smartwatch.

Anti-Theft

Leta upp, lås, radera eller skicka ett meddelande till din enhet vid förlust eller stöld.

Autopilot

Vår senaste Autopilot är utformad för att fungera som en <Security Advisor> och för att ge dig djupare insikter i din säkerhetshållning. Dess smarta förmågor innebär att den kan föreslå säkerhetsåtgärder anpassade för ditt systems behov och användningsmönster.

Battery & Performance Saver

Säkra din mobilupplevelse med praktiskt taget ingen inverkan på hastighet eller batteritid.

Snabb och lätt

Bitdefender är fantastiskt kraftfull mot skadlig programkod men ändå skonsam mot dina mobilresurser, så att du inte märker någon negativ påverkan på prestandan.

Bitdefender VPN

Skydda din onlinenärvaro genom att kryptera all Internet-trafik. 200 MB daglig trafik ingår per enhet.

App Lock

Skydda dina känsliga appar från obehörig åtkomst med en PIN-kod eller ditt fingeravtryck.

Kontointegritet

Kontrollera om dina onlinekonton har varit inblandade i dataöverträdelse. Kontointegritet meddelar dig när dina känsliga uppgifter är i fara och låter dig vidta åtgärder beroende på deras status.
iOS-skydd

Skydda dina data och håll din iPhone eller iPad säker.

Webbskydd

Meddelar dig om webbsidor som innehåller skadlig kod, nätfiske eller falskt innehåll.

Bitdefender VPN

Skydda din onlinenärvaro genom att kryptera all Internet-trafik. 200 MB daglig trafik ingår per enhet.

Kontointegritet

Kontrollera om dina onlinekonton har varit inblandade i dataöverträdelse. Kontointegritet meddelar dig när dina känsliga uppgifter är i fara och låter dig vidta åtgärder beroende på deras status.
Automatiska uppgraderingar

Varje Bitdefender-produkt är designad för att uppdateras automatisk, och skydda dig mot de mest avancerade cyber-hoten på planeten. Uppgraderingar till senaste version ingår som en del av din prenumeration. På det sättet missar du aldrig nya och förbättrade funktioner, även om du är halvvägs genom din prenumerationsperiod.

Gratis onlinesupport

Vårt supportcenter är öppet året runt.

Thank you for downloading Premium Security

Om nedladdningen inte startar automatiskt, klicka här för att ladda ner din utvärderingsversion. När nedladdningen är slutförd hittar du installationsprogrammet i din webbläsares Nedladdat-mapp.

Kom igång med Bitdefender i 3 enkla steg:

Service Image
1.Dubbelklicka på den nedladdade Bitdefender-filen och installationsprogrammet startar direkt..
Service Image
2.Logga in för att aktivera ditt Bitdefender-skydd
Service Image
3.Få lugn och ro när du skyddas av Bitdefender.

Systemkrav

 

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender MOBILE SECURITY for Android

SYSTEMKRAV

Operativsystem: Android 5.0 eller senare

Scam Alert och App Anomaly Detection kräver Android 6 eller senare.

En aktiv internet-anslutning

Hur skyddar Bitdefender Mobile Security for Android för Mac mig mot virus och cyberhot?

Bitdefender Mobile Security för Android är den mest avancerade mobilsäkerhetsappen för Android-enheter, såsom visats i oberoende testresultat under de senaste åren.

Du får omfattande och avancerade säkerhets- och sekretessfunktioner för dina Android-smartphones och surfplattor – plus många bonusfunktioner, såsom VPN, Anti-Theft och WearON.

Bitdefender Mobile Security for Android är enkelt att installera och använda och reagerar direkt på skadlig kod utan att påverka systemets prestanda.

Vilka typer av enheter och operativsystem skyddar Bitdefender Mobile Security for Android?

Bitdefender Mobile Security för Android skyddar dina smarta telefoner och surfplattor som kör Android mot alla cyberhot.

Varför behöver jag Bitdefender Mobile Security for Android på Android?

Vissa av dina mest personliga data lagras på din Android eller smartphone – och du behöver veta att de alltid är skyddade. Bitdefender Mobile Security för Android ger ett komplett skydd mot cyberhot och tar hand om din säkerhet online och dina privata uppgifter utan att störa dina dagliga aktiviteter.

Får jag VPN med i Bitdefender Mobile Security for Android-prenumerationen?

Bitdefender Mobile Security for Android levereras med en basversion av Bitdefender VPN som innehåller en generös mängd trafik (200 MB/ dag, totalt 6 GB/ månad), utan kostnad.

Om du behöver obegränsad trafik lägger du till Bitdefender Premium VPN till Bitdefender-prenumerationen.

Kan jag testa Bitdefender Mobile Security for Android innan jag köper?

Du kan alltid testa innan du köper. Ladda ned en 14 dagars fullständig utvärderingsversion av Bitdefender Mobile Security for Android och testa hela paketet, inget kreditkort krävs..

 

Hur aktiverar jag Bitdefender Mobile Security for Android?

Gå bara till din e-post efter köpet oh följ stegen för att skapa ett Bitdefender Central-konto och aktivera prenumerationen. När prenumerationen är aktiv i Bitdefender-kontot kan du börja installera och skydda dina enheter.

Måste jag förnya Bitdefender Mobile Security for Android?

För att hjälpa dig fortsätta vara skyddad kan Bitdefender Mobile Security for Android köpas som en prenumeration som automatiskt förnyas om du registrerade dig vid tidpunkten för köpet.

Du kan kontrollera och ändra statusen när som helst i ditt Central-konto (Mina prenumerationer -> Mina betalningar) om du aktiverade prenumerationen på samma e-postadress som användes för köp.

Om du köpt Bitdefender Mobile Security for Android utan att registrera automatisk förnyelse kan du välja att förnya tidigt eller köpa ytterligare ett år (eller uppgradera) närmare förfallodatumet, beroende på hur lång tid som är kavar av prenumerationen.

Med början 30 dagar för förfallodatum får du alltid e-postmeddelanden som informerar om att din prenumeration håller på att förfalla och som beskriver nästa steg.

Jag har inte fått aktiveringskoden. Vad ska jag göra?

Du får oftast bekräftelsemeddelanden kort efter att en beställning gjorts. Kontrollera även i dina kampanj- och skräppostmappar om din e-postklient kategoriserar e-post automatiskt. Mer information finns i den här supportartikeln.

Användbara artiklar och videohandledning finns även tillgängliga i Bitdefender Support Center.

circle

Bitdefender Central

Säkerhet var du än är

Allt du behöver veta om Bitdefender Central.

 • Aktivera Bitdefender-skydd på dina enheter
 • Hantera från din webbläsare på iOS- eller Android-mobil
 • Skanna ditt nätverk från Bitdefender Central mobilapp
 • Få säkerhetsuppdateringar dygnet runt
 • Få direkt tillgång till vårt supportteam
Office Security

Ladda ner mobil-appen