Få fullständigt skydd mot alla hot

Starta idag för så lite som {SMALLEST_PRICE_PER_MONTH}/må

Spara
1-årsplan

Antal enheter

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Gammalt pris

Spara
* för första året
Spara
2-årsplan

Antal enheter

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Gammalt pris

Spara
*för de två första åren
Spara
3-års plan

Antal enheter

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Gammalt pris

Spara
*för de tre första åren

Så här jämförs Bitdefender med annan cybersäkerhet

Icon

Bästa skydd

Bästa skydd mot e-hot (på en skala från 0 till 6, med 6 som högsta skyddsnivå)

Bitdefender

5.95

Norton

5.88

McAfee

5.40

Totalpoäng. Januari 2011 - December 2023. Källa AV-TEST.org

Icon

Bästa prestandan

Lägsta påverkan på prestanda (På en skala från 0 till 6, med 6 som den lägsta nivån av påverkan)

Bitdefender

5.86

Norton

5.57

McAfee

5.48

Totalpoäng. Januari 2011 - December 2023. Källa AV-TEST.org

Digitala hot? Inte ditt bekymmer!

Surfning, spel och streaming är mycket roligare när du inte behöver oroa dig för enhetens säkerhet.
Låt oss ta hand om alla dina bekymmer! Bitdefender Total Security kombinerar dominerande cybersäkerhetsalgoritmer med exklusiv teknik för att tillhandahålla den mest avancerade lösningen för förebyggande, upptäckt och borttagning av hot.
Allt detta utan att ta enhetens resurser i anspråk.

Skydd

Skydd

Sluta oroa dig om du ska klicka på den där länken eller inte. Oavsett vad du gör kommer ingenting förbi Bitdefenders branschledande skydd. Från virus, maskar och trojaner och hela vägen till ransomware, nolldagsexploatering, rootkits och spionprogram - ingenting kan skada din enhet.

Prestanda

Prestanda

Trött på säkerhetsprogram som gör att din dator kryper fram? Vi har byggt Bitdefender Total Security runt vår exklusiva, interna teknik utformad för att anpassa sig till ditt systems hårdvaru- och programvarukonfiguration och spara värdefulla datorresurser.

Sekretess

Sekretess

Din sinnesro online är vår högsta prioritet. Det är därför vi inte lämnar något åt slumpen - däribland din integritet och personliga informationssäkerhet. Använd Bitdefender Total Security för att blockera dataspårning från tredje part eller för att förhindra obehörig åtkomst till din mikrofon eller webbkamera när du arbetar på distans.

 

 

 

200 MB/dag/enhet med supersäker VPN-trafik ingår

Strö en extra touch av integritet när du handlar online, använder offentliga WiFi-nätverk eller när du bara vill hålla din surfning för dig själv. Oavsett varför du använder det håller Bitdefender VPN dina känsliga uppgifter borta från spioner och hackare, även under de farligaste omständigheterna.

Tack för att du laddar ner

Kom igång med Bitdefender i 3 enkla steg:

Service Image
1.Dubbelklicka på den nedladdade Bitdefender-filen och installationsprogrammet startar direkt..
Service Image
2.Logga in för att aktivera ditt Bitdefender-skydd
Service Image
3.Få lugn och ro när du skyddas av Bitdefender.

Gör att din dator körs som om den vore ny igen

Har du någonsin haft den där känslan av att din enhet blir långsammare och långsammare för varje dag? Leta inte efter en ersättare ännu. Använd istället enhetsoptimeringsverktygen som ingår i ditt Total Security-paket för att få din dator att köra i toppfart igen. Ett enda klick är allt som krävs för att frigöra utrymme, rensa och reparera dina register, optimera dina webbläsare och justera dina Windows-inställningar för att maximera prestanda.

Det är OK att ändra sig

Funderar du fortfarande? Vi fattar. Det är därför dina första 30 dagar med Bitdefender är riskfria. Om du känner att du inte är 100 % nöjd med det, är du fri att ändra dig och begära full återbetalning. Vi behandlar din begäran ASAP och du får tillbaka dina pengar på nolltid.

Vi är här för dig 24/7

Även om alla våra lösningar är superenkla att installera, uppgradera och använda får du experthjälp dygnet runt för allt du behöver.

Komplett skydd för Windows, macOS, iOS och Android

Med Bitdefender Total Security får du det bästa skyddet mot skadlig kod mot e-hot över alla stora operativsystem.

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium
Skydd

Skydd

Bitdefenders oslagbara skydd i flera lager håller dina enheter säkra från alla nya och befintliga hot.

Komplett dataskydd i realtid

Förbättrad

Absolut kraft i den mest effektiva lösningen mot skadlig kod som finns tillgänglig idag. Bitdefender Total Security arbetar mot alla e-hot , från virus, maskar och trojaner till ransomware, dagnollattacker, rootkits och spionprogram. Dina data och din integritet är i säkerhet.

Förhindra nätverkshot

Bitdefender Total Security stoppar attacker innan de ens börjar. De nya teknikerna mot cyberhot som ingår kan analysera och identifiera misstänkta aktiviteter på nätverksnivå och blockera sofistikerade exploateringar, skadlig kod och botnet-relaterade webbadresser, samt råstyrkeattacker.

Avancerat hotskydd

Bitdefender Total Security använder en teknik som kallas beteendedetektering för att på nära håll övervaka aktiva appar. När den upptäcker något misstänkt, vidtar den omedelbara åtgärder för att förhindra infektioner.

Cryptomining Protection

nytt

Fall inte offer för skurkar som tjänar pengar på din hårdvara och utan ditt samtycke, samtidigt som de blåser upp dina elräkningar. Skydda dig mot "leech"-programvara som körs på ditt system utan din vetskap.

Ransomwareskydd i flera lager

Bitdefenders multilagerapproach mot ransomware inkluderar ett dataskyddslager som säkrar dina dokument, bilder, videor och musik mot alla former av ransomware-attacker. Tillsammans med Advanced Threat Defence-modulen skyddar de dina viktigaste filer mot kryptering av ransomware.

Vulnerability Assessment

Förbättrad

Skanna säkerhetshål och sårbarheter med bara ett klick. Bitdefender kontrollerar din PC efter utgången och sårbar programvara, saknade Windows-säkerhetspatchar och möjliga osäkra systeminställningar, och meddelar om bästa fix.

Förhindra webbattack

Vår webbfiltreringsteknik säkerställer att du aldrig hamnar på en skadlig webbplats. Ta reda på huruvida dina sökresultat är säkra att besöka innan du verkligen klickar på en länk. Bitdefender Total Security blockerar även alla kända infekterade länkar.

Anti-Phishing

Onlinebedrägerier är på uppgång men vårt avancerade anti-phishing-skydd håller enkelt farorna borta. Bitdefender Total Security sniffar och blockerar webbplatser som är maskerade som trovärdiga för att stjäla finansiella data såsom lösenord eller kreditkortsnummer.

Anti-Fraud

Vårt avancerade filtreringssystem varnar dig när du besöker webbplatser som kan försöka lura dig.

Antispam

Filtrerar bort irrelevanta meddelanden i din inkorg. Det finns för lokala e-postklienter (Microsoft Outlook, Thunderbird).

Räddningsmiljön

Vissa sofistikerade malware, såsom rootkits, behöver avlägsnas innan Windows startas. När Bitdefender Total Security upptäcker sådana hot, startar den om datorn i Felsäkert läge för att rensa upp och återställa.

Prestanda

Prestanda

Bitdefenders säkerhetsprogramvara reagerar direkt på skadlig kod utan att påverka systemets prestanda.

Autopilot

Bitdefender Autopilot Autopilot är designats för att fungera som säkerhetsrådgivare och för att ge dig djupare insikter i din säkerhetshållning. Dess smarta förmågor innebär att den kan föreslå säkerhetsåtgärder anpassade för ditt systems behov och användningsmönster.

Bitdefender Photon™

Denna innovativa och exklusiva teknik hjälper Bitdefender Total Security att anpassa hårdvaru- och mjukvarukonfigurationen på ditt system att spara datorresurser och förbättra hastigheten och prestandan.

Globala skyddsnätverk

Den tyngsta skanningen äger rum i molnet, så det blir mer eller mindre ingen påverkan på dina lokala resurser. Det innebär att systemets hastigheter och prestanda förblir opåverkade. Och dina filer förblir alltid helt privata: Bitdefender skannar inte det faktiska innehållet i dina filer, och tillåter aldrig uppladdningar eller lagrar dem i molnet.

Spel-, film- och arbetslägen

Bitdefender Total Security arbetar under tiden du arbetar, spelar eller ser en film, så den stör dig inte med onödiga förfrågningar. På det sättet kan du fokusera på det som är viktigt. Beroende på vad du väljer att göra på dina enheter, kan Bitdefender temporärt stoppa popupfönster, justera visningsinställningar, och pausa onödiga bakgrundsaktiviteter för att låta dig använda din enhet fullt ut.

Höj hastigheten på dina enheter

Förbättra hastigheten och prestandan på dina enheter med OneClick Optimizer.

Batteriläge

Den här användbara, intelligenta funktionen spar batteritid för laptops och surfplattor genom att temporärt justera systeminställningar såsom skärm, systemkylning, systemuppdateringar och Blutetooth-anslutning.

Sekretess

Sekretess

Det kompletta skyddet från Bitdefender tar hand om din onlineintegritet och personliga information.

Bitdefender VPN

Förbättrad

Med Bitdefender VPN kan du sluta oroa dig för integriteten på nätet. Den skyddar din onlinenärvaro genom att kryptera all internettrafik. Bitdefender Total Security inkluderar upp till 200 Mb daglig krypterad trafik för dina Windows-, Android- MacOS- och iOS-enheter.

Anti-tracker

Anti-tracker-tillägget blockerar spårverktyg som samlar in dina data och du kan visa och hantera den här informationen på varje webbsida du besöker. Ditt surfande hålls privat och prestanda förbättras genom att webbsidor laddas snabbare.

Mikrofonövervakning

Återfå kontroll över dina egna enheter med mikrofonövervakning. Använd den så kan du se vilka appar som har tillgång till din enhets mikrofon och när.

Webbkameraskydd

Skydda din integritet och förhindra webbkameraläckor. Webcam Protection meddelar dig när appar försöker få åtkomst till din webbkamera, och låter dig blockera otillåten åtkomst.

Säkra bankärenden online

Gör bankärenden och shoppa från en unik, dedikerad webbläsare som skyddar dina transaktioner för att förhindra bedrägeri. Bitdefender Safepay kan nu också automatiskt fylla i kreditkortsinformation i faktureringsfält.

Föräldrakontroll

Föräldrakontroll erbjuder digital hjälp till föräldrar och extra säkerhet online för barn. Filtrera bort olämpligt innehåll och hantera ditt barns internettid med anpassningsbara dagliga gränser, strukturerade rutiner som fokustid, familjetid och läggdags. Njut av en strömlinjeformad upplevelse med enhetlig rapportering och enklare hantering på alla enheter, vilket ger dig en bättre överblick över ditt barns onlineaktiviteter.

Privacy Firewall

Med Bitdefender Total Security år du ett kraftfullt lager med nätverksskydd, så att dina personuppgifter förblir säkra från hackare och datatjuvar.

Anti-Theft

Bitdefender Total Security packar effektivt anti-förlust och anti-stöldverktyg för din Windows-dator eller surfplatta, med fjärråtkomst överallt i världen via ditt Bitdefender Central-konto.

Wi-Fi Security Advisor

Få åtkomst till säkerheten på ditt WiFi-nätverk och din router, oavsett var du ansluter ifrån.

Skydd för sociala nätverk

Förbli säker mot skadliga länkar och onlinehot som dina vänner oavsiktligt skickar till dig via sociala nätverk.

Filförstöraren

Använd det här verktyget när du vill radera en fil för alltid utan att lämna några spår av att den funnits på din PC.

Skydd

Skydd

Bitdefenders oslagbara skydd i flera lager håller dina enheter säkra från alla nya och befintliga hot.

Safe Files

Med Bitdefender Safe Files kan du skydda oauktoriserade ändringar av dina viktigaste filer. Du lägger bara till mappar till bevakningslistan och Bitdefender skyddar filerna lagrade i dem mot ransomware och andra typer av skadlig kod. Endast program du uttryckligen litar på tillåts öppna dina säkra filer.

Time Machine-skydd

Om du använder Time Machine för att säkerhetskopiera dina filer, vill du säkert ha det här extra säkerhetslagret för att slippa sofistikerade ransomware-attacker. Ransomware, en extremt farlig typ av skadlig kod, agerar genom att kryptera känsliga filer som bilder, videor och andra dokument, och renderar dem och gör dem oanvändbara. Med denna komplexa funktion kan Mac-användare återställa sina filer utan att behöva betala lösesummor. Time Machine Protection ger dig skydd mot skadlig kod som kan försöka kryptera och förstöra dina säkerhetskopior.

Adware Blocker

Ingen gillar oönskade annonser som dyker upp i webbläsaren och även Mac kan få påträngande infektioner med skadlig kod som stör ditt fokus, gör allt långsammare. Bitdefender Total Security hittar och tar bort skadlig kod, skadliga kaparprogram, oönskade verktygsrader och andra störande tillägg i webbläsaren, så att du kan njuta av din Mac till max.

Plattformsoberoende skydd mot skadlig kod

Din Mac kan vara säker från skadligt innehåll designat för Windows men du vill väl inte få det och vidarebefordra det till PC-användare? Din Bitdefender Family Pack 2020 detekterar och avlägsnar både skadlig kod som hotar macOS och hot skapade för Windows, så att du alltid är säker på att filerna du skickar är rena.

Webbläsartillägget Traffic Light

Bitdefender Total Security skyddar all din surf, inkluderat onlineshopping och bankärenden, och kan filtrera ut olämpligt innehåll. Med automatiskt skydd aktiverat, skannar vårt artificiella intelligenssystem länkar innan du ens klickar på dem, så att du aldrig ovetandes öppnar skadliga webbplatser..

Anti-Phishing

Onlinebedrägerier är på uppgång men vårt avancerade anti-phishing-skydd håller enkelt farorna borta. Bitdefender Total Security sniffar upp och blockerar webbplatser som är maskerade som trovärdiga för att stjäla finansiella data såsom lösenord eller kreditkortsnummer.

Bitdefender Shield

hanterar alla dina säkerhetsbehov så att du inte behöver bekymra dig för de praktiska detaljerna. När den är aktiverad kombinerar den en serie innovativa patentskyddade tekniker för att automatiskt upptäcka och avlägsna hot utan någon negativ påverkan på din Mac:s hastighet och prestanda. Starta den och tänk inte mer på den.

Prestanda

Prestanda

Bitdefenders säkerhetsprogramvara reagerar direkt på skadlig kod utan att påverka systemets prestanda.

Autopilot

Bitdefender Autopilot Autopilot är designats för att fungera som säkerhetsrådgivare och för att ge dig djupare insikter i din säkerhetshållning. Dess smarta förmågor innebär att den kan föreslå säkerhetsåtgärder anpassade för ditt systems behov och användningsmönster.

Ultrasnabb skanning

Ironclad-skydd är en bra sak men det blir ännu bättre när det kombineras med oslagbar hastighet och prestanda. Bitdefender Total Security kombinerar noggrannhet och hastighet så att du får ultrasnabba sökningar och den bästa detektionsgraden i branschen.

Molnbaserad vakttjänst 24/7

Med permanenta uppdateringar är vårt Bitdefender-säkerhetspaket alltid medvetet om nya internetrisker. Vi använder fantastiskt kraftfulla molnbaserade tekniker för att hitta och eliminera e-hot, varifrån de än kommer, för att ge dig direkt skydd vart du än är i världen. Eftersom de tunga lyften sker i molnet dräneras inte din Mac:s resurser, och dina personuppgifter förblir säkert förvarade på din dator.

Ikon1

Sekretess

Det kompletta skyddet från Bitdefender tar hand om din onlineintegritet och personliga information.

Bitdefender VPN

Förbättrad

Med Bitdefender VPN kan du sluta oroa dig för integriteten på nätet. Den skyddar din onlinenärvaro genom att kryptera all internettrafik. Bitdefender Total Security inkluderar upp till 200 Mb daglig krypterad trafik för dina Windows-, Android- MacOS- och iOS-enheter.

Anti-tracker

Anti-tracker-tillägget blockerar spårverktyg som samlar in dina data och du kan visa och hantera den här informationen på varje webbsida du besöker. Ditt surfanden hålls privat och prestanda förbättras genom att webbsidor laddas snabbare.

Föräldrakontroll

Föräldrakontroll erbjuder digital hjälp till föräldrar och extra säkerhet online för barn. Filtrera bort olämpligt innehåll och hantera ditt barns internettid med anpassningsbara dagliga gränser, strukturerade rutiner som fokustid, familjetid och läggdags. Njut av en strömlinjeformad upplevelse med enhetlig rapportering och enklare hantering på alla enheter, vilket ger dig en bättre överblick över ditt barns onlineaktiviteter.

Skydd

Skydd

Bitdefenders oslagbara skydd i flera lager håller dina enheter säkra från alla nya och befintliga hot.

Obs: Med stöd för iPad.

Webbskydd

Vårt system mot nätfiske skannar webbsidor och varnar dig när du hamnar på falska sidor. Bitdefender Web Protection filtrerar all trafik, inte bara ditt avsiktliga surfande och erbjuder realtidsskydd mot alla faror online.

Skanning

Skyddar din telefon och informationen i den genom att upptäcka felkonfigurationer i säkerheten och hjälpa dig åtgärda dem.

Sekretess

Sekretess

Det kompletta skyddet från Bitdefender tar hand om din onlineintegritet och personliga information

Bitdefender VPN

Förbättrad

Med Bitdefender VPN kan du sluta oroa dig för integriteten på nätet. Den skyddar din onlinenärvaro genom att kryptera all internettrafik. Bitdefender Total Security inkluderar upp till 200 Mb daglig krypterad trafik för dina Windows-, Android- MacOS- och iOS-enheter.

Kontointegritet

Kontrollera direkt från din iPhone om dina onlinekonton varit utsatta för dataintrång. Med så många populära webbplatser och appar som utfärdar varningar om dataläckor är det lätt att tappa kontrollen på dina utsatta konton. Account Privacy meddelar dig när dina känsliga data är i fara, och låter dig vidta åtgärder beroende på status.

Föräldrakontroll

Föräldrakontroll erbjuder digital hjälp till föräldrar och extra säkerhet online för barn. Filtrera bort olämpligt innehåll och hantera ditt barns internettid med anpassningsbara dagliga gränser, strukturerade rutiner som fokustid, familjetid och läggdags. Njut av en strömlinjeformad upplevelse med enhetlig rapportering och enklare hantering på alla enheter, vilket ger dig en bättre överblick över ditt barns onlineaktiviteter.

Skydd

Skydd

Bitdefenders oslagbara skydd i flera lager håller dina enheter säkra från alla nya och befintliga hot.

App Anomaly Detection

BÄST I BRANSCHEN

Bäst i branschen, extra lager av säkerhet för att hålla användare skyddade mot utvecklande hot så snart de uppvisar skadligt beteende. Det här är ett annat skydd mot ekonomisk, känslig, och förlust av personuppgifter som potentiellt orsakas av appar som försöker undvika vanlig upptäckt.

On-Demand & On-Install Scan

Sök igenom din Android-mobil eller surfplatta närsomhelst för att vara säker på att dina appar förblir rena. Antivirus-modulen söker dessutom automatiskt igenom varje app när du installerar den, och meddelar dig direkt om möjliga faror.

Webbskydd

Du kan hamna på farliga platser när du surfar på Internet, men Bitdefender Android security finns alltid där för att skydda dig. Vårt antinätfiskesystem skannar webbsidor och varnar dig när du hamnar på bedrägerisidor.

Bedrägerivarning

Vår senaste teknik skyddar dig proaktivt mot de ökande mobila attackerna som förlitar sig på länkar för att komma in i din enhet, den skyddar dina aviseringar, texter och snabbmeddelanden för att förhindra att du och andra blir offer för bedrägerier. Kräver Android 6 eller senare.

WearON

WearON förstärker mobilsäkerheten för din smart watch. Och om du inte vet var din mobil är, använd WearON från din Android för att aktivera en ljudsignal så att du lätt hittar den. Få ett meddelande när du går för långt från din mobil så att du aldrig lämnar den kvar.

Anti-Theft

Med Bitdefender Anti-Theft kan du på distans lokalisera, radera, låsa eller skicka ett meddelande till din enhet om den försvinner eller stjäls. Dessutom kan din Android-telefon försvara sig själv: den tar en bild av alla som försöker manipulera den i din frånvaro och skickar den sedan till dig i ditt Bitdefender Central-konto.

Prestanda

Prestanda

Bitdefenders säkerhetsprogramvara reagerar direkt på skadlig kod utan att påverka systemets prestanda.

Autopilot

Bitdefender Autopilot är designats för att fungera som Säkerhetsrådgivare och för att ge dig djupare insikter i din säkerhetshållning. Dess smarta förmågor innebär att den kan föreslå säkerhetsåtgärder anpassade för ditt systems behov och användningsmönster.

Battery & Performance Saver

Vi designade Bitdefender Total Security för att ge dig det mest effektiva skyddet, kombinerat med effektiv energihantering. Eftersom de tyngsta lyften sker i molnet dräneras inte din enhets resurser, så att din batteritid förblir mer eller mindre opåverkad.

Snabb och lätt

Bitdefender Total Security är fantastiskt kraftfull mot skadlig programkod men ändå skonsam mot dina mobilresurser, så att du inte märker någon negativ påverkan på prestandan. Scanning on-demand går blixtsnabbt, och appen lägger bara till en sekund på uppstartstiden.

Sekretess

Sekretess

Det kompletta skyddet från Bitdefender tar hand om din onlineintegritet och personliga information.

Bitdefender VPN

Förbättrad

Med Bitdefender VPN kan du sluta oroa dig för integriteten på nätet. Den skyddar din onlinenärvaro genom att kryptera all internettrafik. Bitdefender Total Security inkluderar upp till 200 Mb daglig krypterad trafik för dina Windows-, Android- MacOS- och iOS-enheter.

App Lock

Skyddar dina mest känsliga appar så att ingen kan röra dina inställningar eller privata information. Bitdefender Family Pack ger ett extra lager skydd genom att ge dig möjlighet att låsa appar med en PIN-kod. Med Smart Unlock kan du ställa in telefonen så att den ger direktåtkomst till dina skyddade appar när du använder ett betrott Wi-Fi-nätverk.

Kontointegritet

Kontrollera om dina onlinekonton varit utsatta för dataintrång. Med så många populära webbplatser och appar som utfärdar varningar om dataläckor är det lätt att tappa kontrollen på dina utsatta konton. Account Privacy meddelar dig när dina känsliga data är i fara, och låter dig vidta åtgärder beroende på status.

Föräldrakontroll

Föräldrakontroll erbjuder digital hjälp till föräldrar och extra säkerhet online för barn. Filtrera bort olämpligt innehåll och hantera ditt barns internettid med anpassningsbara dagliga gränser, strukturerade rutiner som fokustid, familjetid och läggdags. Njut av en strömlinjeformad upplevelse med enhetlig rapportering och enklare hantering på alla enheter, vilket ger dig en bättre överblick över ditt barns onlineaktiviteter.

Jämför Bitdefender-produkter

Jämför våra prisbelönta produkter och få bästa det bästa skyddet, så att du kan fortsätta göra vad som är viktigt medan vi tar hand om säkerheten.

Bitdefender Total Security

5 enheter

Gammalt pris $
$
för första året

Bitdefender Internet Security

3 enheter

Gammalt pris $
$
för första året

Bitdefender Antivirus Plus

3 enheter

Gammalt pris $
$
för första året

Skydd för alla operativsystem: Windows, macOS, Android och iOS.

yes
Windows
Windows

Enhetsoptimerare

yes
no
no

Cryptomining Protection

yes
no
no

Privacy Firewall

yes
yes
no

Föräldrakontroll

yes
yes
no

Skydd mot skadlig kod, spionprogramvara, annonsprogramvara

yes
yes
yes

Ransomwareskydd i flera lager

yes
yes
yes

Systemkrav

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender Total Security

SYSTEMKRAV

Operativsystem: Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 och Windows 11

Minne (RAM): 2 Gb

Tillgängligt hårddiskutrymme: 2,5 Gb ledigt utrymme

*Systemprestanda kan påverkas på enheter som har gamla generationers processorer

PROGRAMKRAV

Internet Explorer version 11

Bitdefender Parental Control

SYSTEMKRAV

Operativsystem: Windows 7 med Service Pack 1 eller senare

Minne (RAM): 2 Gb

Minsta hårddiskutrymme: 200 MB

PROGRAMKRAV

Webbläsare som stöds - senaste släppta versioner av:

Chrome Browser

Mozilla Firefox

Opera

Bitdefender Central

PROGRAMKRAV

Webbläsare som stöds:

Chrome 56 och senare

Firefox 52 och senare

Microsoft Edge

Bitdefender Total Security

SYSTEMKRAV

Operativsystem: macOS X Yosemite (10.10) eller senare

Tillgängligt hårddiskutrymme: 1 Gb ledigt utrymme

Webbläsare som stöds: Safari, Firefox, Google Chrome

*Du kan bara installera Bitdefender VPN på enheter med macOS Sierra (10.12 eller senare)

Bitdefender Parental Control

SYSTEMKRAV

Operativsystem: macOS X Yosemite (11) eller senare

Minne (RAM): 2 Gb

Minsta hårddiskutrymme: 200 MB

PROGRAMKRAV

Webbläsare som stöds - senaste släppta versioner av:

Chrome Browser

Mozilla Firefox

Safari

Opera

Bitdefender Central

PROGRAMKRAV

Webbläsare som stöds:

Chrome 56 och senare

Firefox 52 och senare

Safari 10.0 och senare

Bitdefender Total Security

SYSTEMKRAV

Operativsystem: iOS 11.2 eller senare

En aktiv internet-anslutning

Bitdefender Parental Control

SYSTEMKRAV

Operativsystem: iOS 15 eller senare

En aktiv internet-anslutning

PROGRAMKRAV

Webbläsare som stöds:

Chrome Browser

Mozilla Firefox

Opera

Bitdefender Central

SYSTEMKRAV

Operativsystem: iOS 11 eller senare

En aktiv internet-anslutning

Bitdefender Total Security

SYSTEMKRAV

Operativsystem: Android 5.0 eller senare

Scam Alert och App Anomaly Detection kräver Android 6 eller senare.

En aktiv internet-anslutning

Bitdefender Parental Control

SYSTEMKRAV

Operativsystem: Android 5 eller senare

En aktiv internet-anslutning

PROGRAMKRAV

Webbläsare som stöds:

Chrome Browser

Mozilla Firefox

Opera

Bitdefender Central

SYSTEMKRAV

Operativsystem: Android 5.0 eller senare

En aktiv internet-anslutning

Hur skyddar Bitdefender Total Security mig mot virus, skadlig kod och cyberhot?

Bitdefender Total Security ger det bästa skyddet mot skadlig kod i branschen, enligt vad som har visats i oberoende testresultat under de senaste 10 åren.

Du får massor av avancerade säkerhets- och sekretessfunktioner för Windows, Android och iOS - plus många bonusfunktioner, däribland VPN och Premium Parental Control.

Bitdefender Total Security är enkelt att installera och använda och reagerar direkt på skadlig kod utan att påverka systemets prestanda.

Skyddar Bitdefender Total Security mig mot utpressningsprogram?

Utpressningsprogram är skaldig programvara designad för att blockera åtkomst till personliga filer på din dator tills en summa pengar betalas ut till attackeraren.

Bitdefender Total Security erbjuder oslagbart skydd mot utpressningsprogram som ser till att dina dokument, bilder och videor är säkra från alla kända och kommande cyberhot.

Den här säkerhetslösningen kan identifiera även de senaste familjerna av utpressningsprogram genom att använda flera lager av skydd framtagna för att upptäcka skadlig kod under olika stadier i attacken.

 

Vilka typer av enheter och operativsystem skyddar Bitdefender Total Security?

Bitdefender Total Security skyddar dina Windows-datorer, Mac-datorer, smartphones och surfplattor som kör Android eller iOS mot alla virushot.

 

Varför behöver jag Bitdefender Total Security på Windows 10/Mac/Android?

Med Windows 10 kan du kära vilket antivirusprogram du vill och Bitdefender Total Security är det perfekta alternativet om du behöver ett säkerhetspaket som går längre än traditionellt skydd mot skadlig kod.

I och med den snabba utvecklingen av skadlig kod har Mac-datorer blivit allt mer sårbara. Därför rekommenderar vi alltid att du låter en specialist ta hand om säkerheten. Bitdefender Total Security ser till att din Mac är skyddad från alla nya och befintliga cyberhot.

Vissa av dina mest personliga data finns lagrade på din Android-smartphone - och du måste veta att de alltid är säkra. Bitdefender Total Security tar hand om din onlineintegritet och privata information utan att störa dina dagliga aktiviteter.

Hur står sig Bitdefender Total Security jämfört med andra Bitdefender-säkerhetspaket?

Bitdefender Total Security erbjuder skydd över flera plattformar som omfattar Windows-datorer, Mac-datorer, smartphones och surfplattor som kör Android eller iOS för upp till 10 enheter.

Behöver du fler enheter? Bitdefender Family Pack innehåller Bitdefender Total Security för upp till 15 enheter.

Kolla in Bitdefender Small Office Security, som finns för upp till 20 enheter, om du är ett litet företag.

Behöver du obegränsad VPN-trafik? Bitdefender Premium Security inkluderar Bitdefender Total Security, Bitdefender Premium VPN för obegränsad trafik och Premiumsupport.

Får jag VPN med i Bitdefender Total Security-prenumerationen?

Bitdefender Total Security levereras med en basversion av Bitdefender VPN som innehåller en generös mängd trafik (200 MB/ dag, totalt 6 GB/ månad), utan kostnad.

Kan jag testa Bitdefender Total Security innan jag köper?

Du kan alltid testa innan du köper. Ladda ned en 30 dagars fullständig utvärderingsversion av Bitdefender Total Security och testa hela paketet, inget kreditkort krävs..

Hur aktiverar jag Bitdefender Total Security?

Gå bara till din e-post efter köpet oh följ stegen för att skapa ett Bitdefender Central-konto och aktivera prenumerationen. När prenumerationen är aktiv i Bitdefender-kontot kan du börja installera och skydda dina enheter.

Jag har bytt dator. Hur installerar jag om Bitdefender Total Security?

Logga in på ditt Bitdefender Central-konto, gå till Mina enheter och börja installera Bitdefender på din nya enhet. Om den gamla datorn inte längre används behöver du inte ytterligare en plats i prenumerationen.

Måste jag förnya Bitdefender Total Security?

Om du behöver obegränsad trafik lägger du till Bitdefender Premium VPN till Bitdefender-prenumerationen.

För att hjälpa dig fortsätta vara skyddad kan Bitdefender Total Security köpas som en prenumeration som automatiskt förnyas om du registrerade dig vid tidpunkten för köpet.

Du kan kontrollera och ändra statusen när som helst i ditt Central-konto (Mina prenumerationer -> Mina betalningar) om du aktiverade prenumerationen på samma e-postadress som användes för köp.

Om du köpt Bitdefender Total Security kan du välja att förnya tidigt eller köpa ytterligare ett år (eller uppgradera) närmare förfallodatumet, beroende på hur lång tid som är kavar av prenumerationen.

Med början 30 dagar för förfallodatum får du alltid e-postmeddelanden som informerar om att din prenumeration håller på att förfalla och som beskriver nästa steg.

Jag har inte fått aktiveringskoden. Vad ska jag göra?

Du får oftast bekräftelsemeddelanden kort efter att en beställning gjorts. Kontrollera även i dina kampanj- och skräppostmappar om din e-postklient kategoriserar e-post automatiskt. Mer information finns i den här supportartikeln.

Användbara artiklar och videohandledning finns även tillgängliga i Bitdefender Support Center.

circle

Bitdefender Central

Säkerhet var du än är

Allt du behöver veta om Bitdefender Central.

 • Aktivera Bitdefender-skydd på dina enheter
 • Hantera från din webbläsare på iOS- eller Android-mobil
 • Skanna ditt nätverk från Bitdefender Central mobilapp
 • Få säkerhetsuppdateringar dygnet runt
 • Få direkt tillgång till vårt supportteam
Office Security

Ladda ner mobil-appen