Bitdefender Password Manager

Starta idag för så lite som {SMALLEST_PRICE_PER_MONTH}/må

Spara
Individuell 1 KONTO 1 KONTO
Årsvis Månadsvis
Spara

för första året
 • Säker lösenordslagring. Individuell användning

30-dagars pengarna tillbaka-garanti

 

Tjänsten ingår redan i Bitdefender Premium Security.

Se Användarvillkor nedan.

Bästa värde
Delad 4 KONTON 4 KONTON
Årsvis Månadsvis
Spara

för första året
 • Säker lösenordslagring. Upp till 4 användare

30-dagars pengarna tillbaka-garanti

 

 

Se Användarvillkor nedan.

Starkaste datasäkerhetsprotokoll

Bitdefender Password Manager är utrustad med AES-256-CCM-, SHA512-, BCRYPT-, HTTPS- och WSS-protokoll för dataöverföring.

Alla data krypteras och avkrypteras lokalt, enbart kontoinnehavaren har åtkomst till huvudlösenordet.

 

Kör och synkroniserar på flera plattformar och webbläsare


Den här flerplattformstjänsten har ett webbläsartillägg för Windows och macOS med stöd för Chrome, Firefox, Safari och Edge. Den tillhandahåller mobila appar för Android och iOS.

Lägg till offlineåtkomst så har praktiskt taget åtkomst till dina lösenord när som helst, var som helst.

 

Importerar data enkelt

Hämta dina lösenord från flera lösenordshanterare och filformat: Bitdefender Wall
et, 1Password, Bitwarden, webbläsaren Chrome, Dashlane, LastPass, webbläsaren Firefox, Sticky Password

Den har stöd för flera filformat: json, csv, xml, txt, 1pif, fsk och skyddar dina exporter med lösenord.

 

Innehåller en hjälp för lösenordsstyrka


Är du tillräckligt skyddad när det handlar om integritet?! Vi rekommenderar att du sköter din dagliga verksamhet enligt principen "bäst att vara på den säkra sidan". Vår tjänst ger dig en kontroll av lösenordsstyrka så att du direkt vet när ett lösenord behöver mer komplexitet.

Förenklar hanteringen av dina onlineidentiteter


Bläddra enkelt igenom onlineifdentiteter och låt Bitdefender Password Manager fylla i onlineformulär automatiskt med personuppgifter till dig. Alla data krypteras lokalt och ingen tredje part har åtkomst till den.

Skyddar din shoppingupplevelse

Fyll automatiskt i din betalningsinformation och lagra den säkert för att spara tid med varje onlineorder du vill slutföra.

Alla funktioner

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium
Ikon

Lösenordshantering

Lösenordsgenerator

Generera ett säkert, komplext och unikt lösenord för varje nhytt konto med ett klick. Glöm återanvändning av lösenord. Glöm problemet med att skapa nya, starka lösenord. Glöm att behöva komma ihåg dem.

Lösenordsregistrering och spara lösenord automatiskt

Låt oss ta hand om dina onlinesäkerhetsvanor. Vi uppmanar dig att lagra lösenord direkt efter att du skapat dem. Dessutom förvaras lösenorden i den ultrasäkra miljön vi tillhandahåller till dig.

Ingtelligent automatisk ifyllnad av lösenord

På en webbplats du redan besökt? Låt Password Manager fylla i din inloggningsinformation och lösenord automatiskt. Våra algoritmer kan förifylla inloggningsuppgifter på besökta webbplatser, vilket sparar dig värdefull tid.

Kontroll av lösenordskvalitet

På internet är du lika trygg som ditt mest sårbara lösenord. Låt inte skurkarna ta över dina konton! Den här funktionen talar om för dig om ett lösenord kräver din omedelbara uppmärksamhet.

Sök och ta bort duplicerade lösenord

Sanningen är att många av oss återanvänder lösenord. En enda attack kan exponera dig åt flera håll. Det finns inget behov av att återanvända lösenord eftersom du nu använder ett verktyg som ger dig en lösenordsgenerator - funktionen med ett klick som genererar långa, komplexa lösenord för alla konton.

Dölj/visa lösenord

Du kan aldrig vara tillräckligt säker! När du skriver in dina kontouppgifter kan du antingen visa eller dölja ditt lösenord. Varför inte dölja det?!

Lösenordssynkronisering över flera plattformar

Vår lösning stöder flera olika webbläsare (Chrome, Safari, Firefox och Edge). När de är sparade kan du komma åt dina lösenord från en PC, en Mac eller en mobilenhet som kör Android med hjälp av ett enda huvudlösenord. Med “Offline-läge” – en funktion som låter dig komma åt dina lösenord när en internetanslutning inte kan nås - lösenordshantering kan inte bli enklare!

Lösenordsvarningar och tipsavsnitt

Användbar information direkt i handen! Vår säkerhetsrapport visar information om dina lösenordsrutiner: duplikat, svaga eller läckta lösenord. På så sätt vet du när det är dags att agera.

Inställning av automatlås

Glömde du logga ut efter att du använt en enhet som inte är din?! Den här funktionen låser lösenordshanteraren med en PIN-kod eller loggar ut dig efter en period av inaktivitet på webbläsarnivå.

Kontoåterställning - återställningsnyckel

Oroa dig inte för att inte kunna komma åt Password Manager eller förlora alla dina lösenord. Du kan alltid återställa din huvudnyckel och återfå åtkomst till ditt konto.

Ikon 2

Övrig funktionalitet

Automatisk varning om lösenord läcks

Har dina data läckts? Var så säker på att du får veta om det har hänt och att du har chansen att agera. Password Manager övervakar intrång hela tiden och utfärdar varningar när användarnamn, e-postmeddelanden, lösenord eller kreditkort exponeras.

Identitetshantering

Lagra flera identiteter och låt Password Manager automatiskt fylla i dina uppgifter i webbformulär innan du gör ett köp. Snabbt, enkelt och säkert! Alla identiteter krypteras lokalt på användarens dator eller mobiltelefon så att ingen utom du har åtkomst till dessa känsliga data.

Kreditkortshantering

Spara kreditkortsinformation för att få en smidig shoppingupplevelse online. Skydda din kreditkortsinformation från snokande ögon så att dina medel fortsätter att vara dina. Dina data krypteras lokalt och du är den enda person med åtkomst till dem via huvudlösenord.

Funktionen Skydda mig

Om du delar en enhet med andra personer rekommenderar vi att du aktiverar "Skydda mig" och får möjlighet till fjärrutloggning eller att ta bort surfhistorik på alla enheter du kan ha använt.

Säkra anteckningar

"Säkra anteckningar" fungerar precis som en hemlig anteckningsbok där du lagrar känsliga data, sorterar dem och använder färgkodning för att bättre visualisera dem. Det håller inte bara ordning på informationen, utan den är även trygg och säker.

Ikon 3

Import/Export

Importera/exportera data

Från Bitdefender Wallet, 1Password, Bitwarden, webbläsaren Chrome, Dashlane, LastPass, webbläsaren Firefox, Sticky Password. Format som stöds: json, csv, xml, txt, 1pif, fsk.

Export skyddad av lösenord

Export skyddad av lösenord

Systemkrav

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender Password Manager

PROGRAMKRAV

Den senaste versionen av Password Manager har stöd för följande webbläsare:

 

Microsoft Edge: (baserat på Chromium 80 och senare) på Windows 7 och senare

 

Mozilla Firefox: version 65 på Windows 7 och senare

 

Google Chrome: version 72 på Windows 7 och senare

 

Safari**:  version 12 på Windows 7 och senare

 
*Systemprestanda kan påverkas på enheter som har gamla generationers processorer

Bitdefender Password Manager

PROGRAMKRAV

Den senaste versionen av Password Manager har stöd för följande webbläsare:

 

Microsoft Edge:</span> (baserat på Chromium 80 och senare) på macOS 10.14 (Mojave) och senare

 

Mozilla Firefox:</span> version 65 på macOS 10.14 (Mojave) och senare

 

Google Chrome:</span> version 72 på macOS 10.14 (Mojave) och senare

 

Safari*: version 12 macOS 10.14 (Mojave) och senare

 
*Systemprestanda kan påverkas på enheter som har gamla generationers processorer

Bitdefender Password Manager

PROGRAMKRAV

Android 5.1 och senare (funktion för upplåsning med fingeravtryck stöds från 6.0 och senare.

Automatisk ifyllnad stöds från 8.0 och senare, kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch)

Bitdefender Password Manager

PROGRAMKRAV

iOS 10 eller senare

Hur skyddar Bitdefender Password Manager mig mot cyberhot?

Bitdefender Password Manager är ett lösenordshanteringsverktyg som ger end-to-end-datakryptering, så att dina onlineinloggningsuppgifter är säkra.

Den sparar, fyller i och genererar automatiskt och hanterar dina lösenord för alla webbplatser och onlinetjänster med hjälp av ett enda huvudlösenord.

Vilka typer av enheter och operativsystem klarar Password Manager av?

Bitdefender Password Manager är en flerplattformstjänst, så att du kan skydda dina lösenord på alla webbplaster och alla enheter. Den omfattar Windows, macOS, iOS och Android.

Password Manager levereras som ett webbläsartillägg för Windows och macOS. Den har stöd för Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge och Safari.

Den finns även som en mobilapp för Android och iOS.

Hur kan jag exportera mina lösenord från ett annat lösenordsverktyg?

Bitdefender Password Manager har en funktion som gör att du enkelt kan importera lösenord från andra lösenordstjänster och webbläsare.

Den kan importera data smidigt från flera olika lösenordshanterare som 1Password, Bitwarden, Bitdefender Wallet, Dashlane, Chrome browser, Firefox browser, LastPass, Sticky Password. Den har stöd för flera olika filformat: JSON, CSV, XML, TXT, 1pif, FSK.

Detaljerade instruktioner finns i Så här importerar du lösenord från andra appar eller webbläsare till Bitdefender Password Manager i det särskilda supportavsnittet.

Hur är Bitdefender Password Manager jämfört med Bitdefender Wallet?

Bitdefender Wallet och Bitdefender Password Manager är inte samma produkt. Den huvudsakliga skillnaden är lösenordssynkroniseringen över flera plattformar.

Password Manager är en fristående programvara för lösenordshantering som är kompatibel med Windows, Android, macOS och iOS, samtidigt som Wallet är en lösenordshanteringsmodul med grundläggande funktionalitet som levereras med våra betalda säkerhetslösningar Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security, Bitdefender Total Security.

Wallet är bara tillgänglig på Windows och fungerar inte på Mac-, Android- eller iOS-enheter.

Hur kan jag överföra mina data från Bitdefender Wallet?

Bitdefender Password Manager har en funktion som gör att du enkelt kan importera dina sparade lösenord (däribland kontoinloggningar, säkerhetsnoteringar, mm.) till en CSV- eller en krypterad fil om du vill växla till en annan lösenordshanteringstjänst.

Detaljerade instruktioner finns i Så här exporterar du lösenord från Bitdefender Password Manager i det särskilda supportavsnittet.

Kan jag testa Bitdefender Password Manager innan jag köper?

Du kan alltid testa innan du köper. Bitdefender Password Manager har en 30-dagars utvärderingsperiod, så att du kan testa tjänsten till full kapacitet. Det är allt du behöver för att generera starka lösenord för dina onlinekonton.

Hur installerar och aktiverar jag Bitdefender Password Manager?

Du kan snabbt installera Bitdefender Password Manager på mobiltelefoner, Windows- och Mac-datorer direkt från ditt Bitdefender Central-konto. Gå bara till panelen “Mina enheter” panel, klicka på + LÄGG TILL ENHET och väljs “Password Manager” på valskärmen.

Gå till din e-post efter att ha slutfört onlinebetalningen och klicka på AKTIVERA I CENTRAL för att aktivera din Bitdefender-prenumeration.

Jag har bytt dator/telefon. Hur installerar jag om Bitdefender Password Manager?

Logga in på ditt Bitdefender Central-konto, gå till Mina enheter och börja installera Bitdefender på din nya enhet. Om den gamla datorn inte längre används behöver du inte ytterligare en plats i prenumerationen.

Måste jag förnya Bitdefender Password Manager?

För att hjälpa dig fortsätta hålla dina lösenord skyddade kan Bitdefender Password Manager köpas som en prenumeration som automatiskt förnyas om du registrerade dig vid tidpunkten för köpet.

Du kan kontrollera och ändra statusen när som helst i ditt Bitdefender Central-konto (Mina prenumerationer -> Mina betalningar) om du aktiverade prenumerationen på samma e-postadress som användes för köp.

Om du köpt Bitdefender Password Manager kan du välja att förnya tidigt eller köp för ett år till när du närmar dig förfallodatumet, beroende på hur lång tid du har kvar på din prenumeration.

Med början 30 dagar för förfallodatum får du alltid e-postmeddelanden som informerar om att din prenumeration håller på att förfalla och som beskriver nästa steg.

Jag har inte fått aktiveringskoden. Vad ska jag göra?

Bekräftelsemeddelanden anländer oftast kort efter att en order lagts. Se till att du även kontrollerar dina kampanj- och skärppostmappar om din e-postklient kategoriserar e-postmeddelanden automatiskt. Mer information finns på Jag har inte fått min aktiveringskod för Bitdefender. Vad kan jag göra? i det särskilda supportavsnittet.

Vad är skillnaden mellan Delad och Individuell plan?

Den individuella planen är ganska självförklarande - den är bara tillgänglig för dig och enbart dig. Men med vårt delade alternativ kan du dela Bitdefender Password Manager med 4 olika användare.