Hur du importerar lösenord från andra appar eller webbläsare till Bitdefender Password Manager

Bitdefender Password Manager har en funktion som gör att du enkelt kan importera lösenord från andra lösenordshanterare och webbläsare. Om du byter till Bitdefender Password Manager från en annan lösenordshanteringstjänst kan du redan ha lagrat en betydande mängd användarnamn, lösenord och andra inloggningsuppgifter i den appen eller webbläsaren. Nu när du har kommit till Bitdefender Password Manager vill du importera alla dina sparade data till den.

Applikationer och webbläsare som stöds

Bitdefender kan smidigt överföra data endast från de program som nämns nedan i CSV, JSON, XML, TXT, 1pif och FSK-format. Här är hela listan i alfabetisk ordning:

1Password, Bitwarden, Bitdefender Password Manager, Bitdefender Wallet, Bitwarden, ByePass, Chrome browser, Claro, Dashlane, Edge browser, ESET Password Manager v2, ESET Password Manager v3, F-Secure, Firefox browser, Gestor de contraseñas - Claro, Gestor de contraseñas - SIT, Gestor de contraseñas - Telnor, KeePass 2.x, LastPass, Panda Dome Passwords, PassWatch, Roboform, Saferpass, SFR Cybersécurité, SIT, StickyPassword, Telnor, Watchguard.

Viktigt! Om namnet på din webbläsare eller lösenordshanterare inte finns med i listan ovan, se den här alternativa metoden - Hur man redigerar en CSV-fil för att importera data från appar för lösenordshantering som inte stöds.

Importera lösenord från en annan dedikerad lösenordshanteringsapp eller webbläsare

Så här importerar du lösenord från andra appar och webbläsare till Bitdefender Password Manager:

1. Klicka på ikonen Password Manager Bitdefender Password Manager i verktygsfältet i din webbläsare eller starta appen Password Manager på din smartphone. Ange ditt huvudlösenord om du uppmanas att ange det.

2. Öppna Password Manager-menyn ≡ för att expandera sidomenyn till vänster och klicka på menyalternativet ⚙︎ Inställningar.

Bitdefender Password Manager - Inställningar

3. Bläddra ner till avsnittet Data och klicka på alternativet Importera data.

importerar lösenord

4. Välj den lösenordshanteringsapp eller webbläsare som du vill importera dina konton från, ange ditt huvudlösenord i motsvarande fält och klicka sedan på Välj fil.

Så här importerar du lösenord till Bitdefender Password Manager             importerar lösenord

5. Välj den fil som innehåller dina användarnamn och lösenord som exporterats från den andra lösenordshanteraren och tryck sedan på knappen Fortsätt.

importerar lösenord

När du har importerat dina lösenord blir de tillgängliga på alla enheter där programmet Bitdefender Password Manager eller webbläsartillägget är installerat.