Hur du överför din Plånbok-data till Bitdefender Password Manager

Den här artikeln visar hur du överför lösenord som lagras i Plånbok-modulen till en CSV-fil (Comma-Separated Values) för att enkelt överföra dina autentiseringsuppgifter till den nya applikationen Bitdefender Password Manager. Vi tillhandahåller ett verktyg som exporterar Plånbok-data i ett format som känns igen av Password Manager.

Viktigt: Du måste exportera och importera plånboksdatabasen till Bitdefender Password Manager endast en gång. Efter överföringen kommer Password Manager att moln-synkronisera alla dina lösenord till alla dina enheter - så att du kan komma åt dem var som helst och när som helst. Upprepa inte stegen nedan varje gång du installerar den nya Password Manager eller ändrar ett av lösenorden.

För att komma igång väljer du det steg som du behöver hjälp med:

Grattis, du har framgångsrikt genomfört alla steg!