Hur uppdaterar jag Bitdefender i Windows? Vilken är den senaste versionen?

Den här artikeln innehåller information om den byggversion som levereras med den senaste produktuppdateringen av Bitdefender. Den visar också hur du kan uppdatera Bitdefender-säkerhetslösningen som är installerad på din Windows-dator.

Vilken är den senaste versionen av Bitdefender?

Bitdefender kräver dagliga uppdateringar och uppdaterar sina signaturer mer än en gång om dagen. Produktuppdateringar som ändrar versionsnumret släpps däremot inte så ofta, vanligtvis en gång var fjärde vecka, och de behövs för att förbättra produktens prestanda, lägga till nya funktioner och öka säkerheten. Den aktuella versionen av Bitdefender släpptes den 30/09/2022. Byggnadsnumret är 26.0.28.94 och innehåller de senaste felrättningarna och prestandaförbättringarna.

ⓘ  Obs! Om din Bitdefender inte har samma versionsnummer ska du tänka på att produktuppdateringar rullar ut gradvis till alla kunder och att din dator kanske inte har live-versionen ännu.

När den stegvis utplacerade uppdateringen når 100% hämtas och installeras den automatiskt. Därefter rekommenderar Bitdefender en omstart av Windows för att få de senaste i som ingår i den nya versionen.

Bitdefender-uppdateringsrekommendation - Starta om nu

Hur uppdaterar jag Bitdefender säkerhetslösning på min dator?

Klicka på motsvarande knapp nedan för att lära dig hur du kontrollerar byggversionen av din Bitdefenderprodukt eller uppdaterar antivirusprogrammet på din dator.