Senaste Bitdefender version & Manuell uppdateringsguide

Den här artikeln innehåller information om den byggversion som levereras med den senaste produktuppdateringen av Bitdefender. Den visar också hur du kan uppdatera Bitdefender-säkerhetslösningen som är installerad på din Windows-dator.

Vilken är den senaste versionen av Bitdefender?

Bitdefender kräver dagliga uppdateringar och uppdaterar sina signaturer mer än en gång om dagen. Produktuppdateringar som ändrar versionsnumret släpps däremot inte så ofta, vanligtvis en gång var fjärde vecka, och de behövs för att förbättra produktens prestanda, lägga till nya funktioner och öka säkerheten.

Den senaste versionen av Bitdefender är 27.0.35.146 och släpptes den 11/04/2024.

Ändringslogg:

- Åtgärdade ett problem som orsakade en Bitdefender-processkrasch.
- Åtgärdade ett problem där Alert Mode skulle stängas av när en app gick till helskärm.
- Uppdaterat Safepay för förbättrad säkerhet.

ObsOm din Bitdefender har ett annat versionsnummer, vänligen notera att produktuppdateringar släpps gradvis. När den gradvisa uppdateringen når 100% kommer Bitdefender att rekommendera att du startar om Windows för att kunna använda den nya versionen.

Manuell uppdateringsguide

Klicka på motsvarande knapp nedan för att lära dig hur du kontrollerar byggversionen av din Bitdefender produkt eller uppdaterar antivirusprogrammet på din dator.