Hur du uppdaterar Bitdefender’s hotdefinitioner offline

Den här artikeln visar hur du uppdaterar Bitdefender offline på Windows-datorer. Bitdefender bör uppdateras offline när internetanslutningen är för långsam eller när du inte har tillgång till internet.

Du kan ladda ner uppdateringarna manuellt till en dator med internetåtkomst och sedan överföra dem till din offline-dator med hjälp av en flyttbar enhet, till exempel ett flashminne. Uppdateringspaketet heter weekly.exe och släpps varje fredag. Det innehåller alla virusdefinitioner och uppdateringar av skanningsmotorer som är tillgängliga fram till utgivningsdatumet. Programmet weekly.exe är endast en uppdatering av virusdefinitioner. Om du vill installera produktuppdateringar måste du uppdatera Bitdefender med hjälp av en internetanslutning via produktens uppdateringsfunktion.

Hur du uppdaterar Bitdefender offline

Följ de här stegen för att uppdatera Bitdefender offline med hjälp av verktyget Weekly.exe:

1. Ladda ner filen som motsvarar din Windows-arkitektur från länken nedan och spara den på hårddisken. Följ dessa instruktioner för att avgöra om din dator kör ett 32-bitars eller ett 64-bitars Windows.

https://www.bitdefender.se/site/view/Desktop-Products-Updates.html

2. Dubbelklicka på den nedladdade filen "weekly.exe" weekly.exe för att starta installationsguiden.

3. Vänta några ögonblick medan antivirus signaturerna packas upp.

Uppackning av filerna för offlineuppdatering.

4. Välj radioknappen "I accept the agreement" efter att du har läst och godkänt licensavtalet. Tryck sedan på "Next" (nästa).

Licensavtal - Uppdatera Bitdefender offline

5. Klicka på "Installera" för att börja installera uppdateringarna offline.

Knappen Installera

6. Vänta tills verktyget uppdaterar Bitdefender's hotdefinitioner.

Uppdaterar Bitdefender offline

7. Klicka på knappen "Finish" (Slutför) när du har slutfört offlineuppdateringen.

Knappen Slutför