Home » Consumer Support » Hur installeras Föräldrakontroll på iOS

Hur installeras Föräldrakontroll på iOS

För att installera Bitdefender föräldrakontroll på din iOS-enhet, välj en av metoderna nedan:

1. Gå till App Store och sök efter Bitdefender Parental Advisor.

2. Välj Bitdefender Föräldrakontroll och klicka sedan på installeringsknappen.

3. När installationen är klar öppna app-en för Föräldrakontroll.

4. En introduktions guide som innehåller detaljer om produktfunktionerna visas. Tryck på Nästa för att fortsätta.

5. Logga in på ditt Bitdefender-konto med din e-postadress och ditt lösenord.

6. För att kunna använda det fulla utbudet av funktioner rekommenderar vi att ge föräldrakontroll alla begärda behörigheter. Tryck på Tillåt.

7. Tillåt åtkomst till enhetens plats så att Bitdefender kan hitta den.

8. Tillåt appen att skicka meddelanden.

9. Tillåt föräldrakontroll att komma åt dina bilder.

10. Låt föräldrakontroll komma åt kontakterna på enheten.

11. Därefter kommer appen att visa de nödvändiga stegen för att styra Kontakter.

12. Nu måste du anslå appen till ett barn. Tryck på en av profilerna som visas och tryck sedan på Nästa.

Obs! Om du vill lägga till en ny profil trycker du på den blå Tillägga knappen.

13. Tryck på Nästa.

14. Du kommer att bli informerad om att enheten inte kan hanteras fullständigt eftersom du inte har tillåtit alla behörigheter. Tryck på Tillåt.

15. Tryck på Tillåt.

16. Tryck på Installera, i övre högra hörnet.

17. Tryck på

18. Tryck på Lita på.

19. Tryck på Klar. Du kan nu använda Föräldrakontroll för iOS.