Hur blockerar jag en app med Bitdefender Parental Control?

Bitdefender Parental Control låter dig begränsa innehållet som ditt barn får åtkomst till medan det använder sina Windows, macOS och Android-baserade enheter. Du kan blockera en viss app med föräldrakontroll antingen från Bitdefender Central-webbsidan eller från Central-appen.

OBS! Innan du kan använda den här funktionen måste du konfigurera Föräldrakontroll. Läs vår kompletta guide för mer information om hur du konfigurerar föräldrakontroll.