Fungerar Bitdefender-föräldrakontroll i inkognitoläge?

I den här artikeln kommer vi att förklara vad Inkognitoläge är och om Bitdefender Parental Control kan skydda dina barn medan de surfar i inkognito.


 

Vad är inkognitoläge?

Inkognito, privat eller anonym surfning är ett läge som erbjuds av de flesta webbläsare. Det inaktiverar flera standardfunktioner som spårar dina surfvanor och lagrar din surfdata. Att aktivera privat surfning hindrar webbplatser från att placera kakor på ditt system.

Inkognitoläge

Inkognitoläge

Privat surfning kan hjälpa till med:

• Att helt eller delvis stoppa inspelningen av din webb- och nedladdningshistorik, vilket innebär att funktioner som autofyll inte fungerar.

• Utföra sökningar som inte påverkas av tidigare webbhistorik eller sociala nätverk.

• Förhindrar att du av misstag sparar inloggningsuppgifter som används för att komma åt onlinekonton.

• Logga in på flera konton samtidigt, via flera flikar.

Vissa människor känner att de är mer skyddade när de bankar eller handlar online om de använder privat surfning. Privat surfning gör dig dock inte anonym på Internet och skyddar dig inte heller mot nyckelloggare eller spionprogram som kan installeras på din enhet.

 

Fungerar Bitdefender-föräldrakontroll i inkognitoläge?

Ja, Bitdefender-föräldrakontrollfunktionerna fungerar fortfarande om barnet surfar i inkognitoläge, eftersom varje webbplats fortfarande skannas och kontrolleras.

Det fungerar också om barnet använder en proxy eller en VPN, eftersom Bitdefender Parental Control fungerar lokalt på maskinen.

Ansvarsfriskrivning: På grund av Android-begränsningar filtrerar inte föräldrakontrollfunktionerna innehåll på Google Chromes inkognitosidor på den mobila enheten.

Men när ett barn har ett Google-konto kan de inte använda inkognitoläge på en Android-enhet. Kolla in den här externa resursen för mer information.