Hur lägger jag till en ny enhet i en befintlig barnprofil eller tar bort en gammal enhet?

För att ta bort eller lägga till en ny enhet i barnets befintliga profil:

1. På vilken enhet som helst med en internetanslutning, besök https://central.bitdefender.com/ och logga in på ditt Bitdefender Central-konto.
  2. Gå till avsnittet Parental Control på vänster sida av sidan.
  3. Barnets profil(er) visas högst upp. Klicka på Visa bredvid barnets namn eller klicka på Alternativ i det övre högra hörnet och välj sedan Visa enheter.

Beroende på vad du vill uppnå går du vidare enligt följande: