Hur lägger jag till en ny enhet i en befintlig barnprofil eller tar bort en gammal enhet?

Var uppmärksam: Den här artikeln hänvisar till den äldre versionen av Bitdefender Parental Control, som för närvarande håller på att fasas ut (End of Life) och ersättas av en mer avancerad teknik. För information och supportartiklar relaterade till den nya versionen av Parental Control, vänligen besök denna länk.

För att ta bort eller lägga till en ny enhet i barnets befintliga profil:

1. På vilken enhet som helst med en internetanslutning, besök https://central.bitdefender.com/ och logga in på ditt Bitdefender Central-konto.
  2. Gå till avsnittet Parental Control på vänster sida av sidan.
  3. Barnets profil(er) visas högst upp. Klicka på Visa bredvid barnets namn eller klicka på Alternativ i det övre högra hörnet och välj sedan Visa enheter.

Beroende på vad du vill uppnå går du vidare enligt följande: