Tillgänglighet för Bitdefender VPN funktioner

Bitdefender levererar optimal prestanda och en utökad uppsättning funktioner på vårt Hydra Catapult-protokoll. Vi föreslår att våra användare använder Hydra Catapult för den kompletta Bitdefender VPN-upplevelsen. Även om varje protokoll har sina fördelar är vissa funktioner begränsade för vissa protokoll i den nuvarande implementeringen av Bitdefender VPN.

I den här artikeln utforskar vi hur varje protokoll påverkar vissa funktioner på plattformsbasis. Håll utkik efter framtida uppdateringar av Bitdefender VPN!  Vi arbetar på att utöka vår funktionsuppsättning för alla protokoll och lägga till fler lager och anpassningar för ditt onlineskydd och anonymitet.

Android

På Android är följande funktioner begränsade för WireguardOpenVPN TCP och OpenVPN UDP:

• Split tunneling -  webbplatser. Användare kommer fortfarande att ha tillgång till split tunneling - appar på alla protokoll.
  • Annonsblockerare och anti-tracker är en exklusiv funktion för Hydra Catapult.
  • Dubbla hopp.  Trafiken dirigeras endast genom utgångsnoden.
  • Tillåt anslutning till lokalt nätverk. Enheter som är anslutna till Bitdefender VPN kommer inte att kunna se och ansluta till andra enheter i samma nätverk.

iOS

På iOS är följande funktioner begränsade för Wireguard och IPSec:

• Split tunneling -  webbplatser.
  • Annonsblockerare och antispårare är en exklusiv funktion för Hydra Catapult.
  • Dubbelhopp. Trafiken dirigeras endast genom utgångsnoden.

Windows

I Windows är följande funktioner begränsade för WireguardOpenVPN TCP och OpenVPN UDP:

• Split tunneling -  webbplatser. Användare kommer fortfarande att ha tillgång till split tunneling - appar på alla protokoll
  • Annonsblockerare och anti-tracker är en exklusiv funktion för Hydra Catapult.
  • Dubbla hopp. Trafiken dirigeras endast genom utgångsnoden.

macOS

På macOS är följande funktioner begränsade för Wireguard:

• Delad tunneling -  webbplatser.
  • Annonsblockerare och anti-tracker är en exklusiv funktion för Hydra Catapult.
Vi arbetar aktivt för att göra alla funktioner tillgängliga för alla protokoll inom en snar framtid. Se till att alltid hålla vår app uppdaterad för att dra nytta av de senaste förbättringarna!