• Support för företags
  • https://www.bitdefender.co.uk/video-tutorials/https://www.bitdefender.com.au/video-tutorials/https://www.bitdefender.com/video-tutorials/https://www.bitdefender.it/video-tutorial/https://www.bitdefender.com.br/video-tutoriais/https://www.bitdefender.pt/videos-tutoriais/https://www.bitdefender.fr/videos-explicatives/https://www.bitdefender.de/videoanleitungen/https://www.bitdefender.ro/tutoriale-video/https://www.bitdefender.es/videotutoriales/https://www.bitdefender.nl/video-uitleg/https://www.bitdefender.se/consumer/support/videohandledning/
Consumer Support » Videohandledning

Videohandledning

Allmän

Videor som vägleder dina steg och gör dig bekant med produkten
Hur du aktiverar din Bitdefender-prenumeration
Så här installerar du Bitdefender på en annan enhet
Kort ordbok om skadlig programvara
Vad är Bitdefender VPN?
Vad är Bitdefender Web Protection?
Vad är Bitdefender Safepay?
Vad är Bitdefender Ransomware-sanering?
Hur du testar hastigheten på din internetanslutning

Windows

Steg för steg-videohandledning för Windows-produkter
Så här installerar du Bitdefender på Windows
Så här avinstallerar och återinstallerar du Bitdefender i Windows
Så här installerar du TeamViewer på Windows
Så här kontrollerar du datorspecifikationer i Windows
Så här lägger du till ett undantag till Advanced Threat Defense
Hur man tillåter en skrivare genom Bitdefender Firewall
Så här tillåter du en app genom Bitdefender Firewall
Hur du testar hastigheten på din internetanslutning

macOS

Steg för steg-videohandledning för macOS-produkter
Så här installerar du Bitdefender Antivirus för Mac
Så här avinstallerar du Bitdefender Antivirus för Mac när standardinstallationsprogrammet inte fungerar
Så här installerar du TeamViewer på Mac
Så här hittar du Macs specifikationer
Behöver Mac-användare skydd mot hot?
Hur du testar hastigheten på din internetanslutning

iOS

Steg för steg-videohandledning för macOS-produkter
Så här installerar du Bitdefender Mobile Security för iOS

Android

Steg för steg-videohandledning för Android-produkter
Så här installerar du Bitdefender Mobile Security för Android