Ersättning av Parental Control lösningen

Den 9 maj 2024 påbörjar vi EOL-processen (End of Life) för vår äldre tekniska lösning Parental Control som kommer att ersättas av en mer avancerad teknik.

 

Från och med detta datum stöds inte längre enheter som använder iOS 14 eller tidigare, tillsammans med Mac-datorer som kör macOS 10.15 (Catalina) eller tidigare. Bitdefender Parental Control kommer att fortsätta att fungera med tidigare inställningar men kommer inte att kunna hanteras på dessa enheter.

Samtidigt kommer föräldrakontrollhantering inte längre att vara direkt tillgänglig i Bitdefender Central-appen, men åtkomst till motsvarande webbversion kommer att underlättas i appen.

Om du blir Bitdefender-kund efter detta datum kommer du att dra nytta av den nya Parental Control-lösningen som ingår i Bitdefender-abonnemang.

Om du är en befintlig Bitdefender-kund med en plan som inkluderar Parental Control, blir den nya lösningen tillgänglig för dig efter detta datum.

Om du är en aktiv användare av den äldre tekniska lösningen Parental Control kommer dina inställningar och konfigurationer att överföras till den nya, mer avancerade lösningen. Du måste se till att lösningen är uppdaterad och aktiverad på alla dina enheter efter detta datum.

 

Milstolpar

  • Slut på försäljning & Slut på livslängd - 9 maj 2024
  • Slut på support - 9 november 2024