Nya Bitdefender Parental Control: Viktiga uppdateringar och fördelar

Den nya Bitdefender Parental Control är utformad för att ge dig förbättrade funktioner och bättre kontroll över ditt barns onlineaktiviteter. Denna övergång medför flera fördelar för befintliga användare, tillsammans med några anmärkningsvärda förändringar. Läs igenom informationen nedan för att bekanta dig med vad du kan förvänta dig.

New Bitdefender Parental Contro

Viktiga fördelar

• Enhetlig rapportering och hantering: Njut av en strömlinjeformad upplevelse med enhetlig rapportering och enklare hantering på alla enheter, vilket ger dig en bättre översikt över ditt barns onlineaktiviteter. Alla enheter har stöd för samma funktioner för föräldrakontroll.
  • Fokuserar på barnets onlineaktiviteter: Vår lösning är skräddarsydd för att prioritera ditt barns säkerhet på nätet genom att förhindra överdriven användning och exponering för olämpligt innehåll.
  • Belöningssystem för internettid: Vi introducerar en ny funktion som gör att du kan belöna eller förlänga internettiden för ditt barn, vilket främjar hälsosamma onlinevanor.
  • Begränsningar för YouTube och Google-sökningar: Skydda ditt barn från olämpligt innehåll genom att begränsa åtkomsten till YouTube och filtrera Google-sökningar.
  • Förbättrad hantering av aktiviteter: Välj mellan 3 förinställda och anpassningsbara filtreringslägen - Fokustid, Familjetid och Läggdags - för att effektivt hantera ditt barns onlineaktiviteter.
  • Automatisk migrering av profilinställningar: Upplev en smidig övergång när ditt barns profilinställningar automatiskt migreras till den nya Bitdefender Parental Control, vilket kräver minimal ansträngning från föräldrarna.

Vad är nytt eller ändrat i Bitdefender Föräldrakontroll

• Justering av dagliga tidsgränser: De dagliga tidsgränserna är något rundade och ändrade för att passa det nya systemet.
  • Introduktion av nya rutiner: Befintliga scheman mappas till nya rutiner - Fokustid, Familjetid och Sängtid - baserat på deras intervall, med justeringar av rutintider.
  • Ändringar av pausad aktivitet: Barnprofiler med pausad aktivitet kommer att ha begränsad internetåtkomst. Funktionen för pausad aktivitet är nu märkt som "Stoppa Internet".
  • Migrering av undantag för webbplatser: Undantag för webbplatser kommer att migreras, men specifika webbadresser som tidigare angetts som tillåtna eller blockerade kommer inte längre att gälla.
  • Sömlös migrering av webbplatskategorier: Begränsade kategorier för webbplatser migreras sömlöst och kommer att gälla för alla enheter under en barnprofil, vilket eliminerar hanteringen per enhet.
  • Mappning av begränsade applikationer: Applikationer med tidigare begränsad åtkomst kommer att mappas till motsvarande kategorier under innehållsfiltrering.
  • Övergång från gamla rapporter till nya: Gamla rapporter kommer inte längre att vara tillgängliga, men nya kommer att fyllas i så snart föräldrakontroll är aktiv.
  • Övergång från skärmtid till internettid: Med fokus på barnets onlineaktiviteter är "skärmtid" nu märkt som "internettid".
  • Slut på stöd för äldre Apple-enheter: iPhone- och iPad-enheter som använder iOS 14 eller tidigare, tillsammans med Mac-datorer som kör macOS 10.15 (Catalina) eller tidigare, stöds inte längre. Bitdefender Parental Control kommer att fortsätta att fungera med tidigare inställningar men kommer inte att kunna hanteras på dessa enheter.
  • Förändring i hanteringsplattform: Föräldrakontrollhantering kommer inte längre att vara tillgänglig i Bitdefender Central-appen, men åtkomst till motsvarande webbversion kommer att underlättas i appen.

Vi förstår att förändringar ibland kan vara utmanande. Vi tror att dessa uppdateringar i slutändan kommer att förbättra din upplevelse och ge bättre skydd för ditt barn online. Tack för att du väljer den nya Bitdefender Parental Control!