Hur kontrollerar jag om en Windows-dator uppfyller systemkraven för att använda Bitdefender?

Innan du installerar Bitdefender på Windows är det bäst att kontrollera om din enhet uppfyller systemkraven. Om datorn inte uppfyller alla systemkrav kommerinte Bitdefender attinstalleras, eller om den installeras kommer den inte att fungera som den ska och orsaka avmattning samt instabilitet på systemet.

SYSTEMKRAV

Du kan endast installera Bitdefender på datorer med följande operativsystem:

• Operativsystem: Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 och Windows 11
    • Internminne (RAM): 2 GB
    • Tillgängligt hårddiskutrymme: 2,5 Gb ledigt utrymme

*Systemprestanda kan påverkas på enheter som har gamla generationers processorer.

PROGRAMKRAV

För att kunna använda Bitdefender och alla dess funktioner måste din dator uppfylla följande programvarukrav:

• Internet Explorer version 11

KONTROLLERAR OM DATORN UPPFYLLER SYSTEMKRAVEN

Försäkra dig om att datorn som du har tänkt installera Bitdefender på, uppfyller de systemkraven. I det här avsnittet visar vi dig ett enkelt sätt att kontrollera datorns grundläggande specifikationer för maskinvara och programvara, t.ex. processor, minne, ledigt utrymme och operativsystemversion. För att komma igång väljer du din Windows-version i listan nedan. Vilken Windows-version kör jag?

Om ditt system uppfyller alla krav kan du fortsätta med installationen.