Hur kontrollerar jag om en Windows-dator uppfyller systemkraven för att använda Bitdefender?

Innan du installerar Bitdefender på Windows är det bäst att kontrollera om din enhet uppfyller systemkraven. Om datorn inte uppfyller alla systemkrav kommerinte Bitdefender attinstalleras, eller om den installeras kommer den inte att fungera som den ska och orsaka avmattning samt instabilitet på systemet.

Systemkrav

Du kan endast installera Bitdefender på datorer med följande operativsystem:

• Operativsystem: Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11
  • Internminne (RAM): 2 GB
  • Tillgängligt hårddiskutrymme: 2,5 GB ledigt utrymme

* Systemprestanda kan påverkas på enheter med gamla generationers processorer.

ⓘ Obs: Bitdefender-programvaran stöder endast slutliga och officiellt släppta operativsystem. Beta eller Windows Insider Preview versioner av nya operativsystem är inte kompatibla.

Programkrav

För att kunna använda Bitdefender och alla dess funktioner måste din dator uppfylla följande programvarukrav:

• Internet Explorer version 11

Hur man kontrollerar systemkraven

Försäkra dig om att datorn som du har tänkt installera Bitdefender på, uppfyller de systemkraven. I det här avsnittet visar vi dig ett enkelt sätt att kontrollera datorns grundläggande specifikationer för maskinvara och programvara, t.ex. processor, minne, ledigt utrymme och operativsystemversion. För att komma igång väljer du din Windows-version i listan nedan. Vilken Windows-version kör jag?

ⓘ Obs: Om du vill ändra videoundertexterna till ditt modersmål eller ett annat språk som du känner dig mer bekväm med klickar du på CC-knappen längst ner i videon för att aktivera textning, tryck sedan på ikonen ⚙︎, välj Undertexter/CC, klicka på Automatisk översättning och välj det språk du vill ha.

Om ditt system uppfyller alla krav kan du fortsätta med installationen.