Systemkrav för alla Bitdefender-produkter och -tjänster

Du får endast installera och använda Bitdefender produkter, plattformar och tjänster på enheter med följande specifikationer: Du får endast installera och använda Bitdefender produkter, plattformar och tjänster på enheter med följande specifikationer.

ⓘ Observera: Bitdefender-programvaran stöder endast slutliga och officiellt släppta operativsystem. Betaversioner eller förhandsversioner av nya operativsystem är inte kompatibla.

PRODUKT

SYSTEMKRAV

PROGRAMVARUKRAV

Windows

• Operativsystem: Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 och Windows 11
    • Minne (RAM): 2 GB
    • Tillgängligt ledigt hårddiskutrymme: 2,5 GB ledigt utrymme

Systemprestanda kan påverkas på enheter med gamla generationens processorer.

• Internet Explorer version 11

Mac

• Operativsystem: macOS Yosemite (10.10) eller senare
    • Tillgängligt ledigt utrymme på hårddisken: 1 GB ledigt utrymme

Webbläsare som stöds: Safari, Mozilla Firefox, Google Chrome

Android

• Operativsystem: Android 5.0 eller senare

En aktiv internetanslutning

iOS

• Operativsystem: iOS 12 eller senare

En aktiv internetanslutning

Bitdefender Central-appen

• Operativsystem:  iOS 12 or later | Android 5.0 or later

En aktiv internetanslutning

Bitdefender Central webbplats

Webbläsare som stöds

Kompatibilitet upprätthålls för de tre senaste versionerna av följande webbläsare:

• Google Chrome
    • Mozilla Firefox
    • Microsoft Edge
    • Safari (macOS)

Parental Control

Windows

• Operativsystem: Windows 7 med Service Pack 1 eller senare
    • Minne (RAM): 2 GB
    • Minsta hårddiskutrymme: 200 MB

macOS

• Operativsystem: macOS Yosemite (10.10) eller senare
    • Minsta lediga hårddiskutrymme: 200 MB

Android

Operativsystem: Android 5.0 eller senare

iOS

Operativsystem: iOS 12 eller senare

Alla plattformar kräver en aktiv internetanslutning.

Webbläsare som stöds

Kompatibilitet upprätthålls för den senaste versionen av dessa webbläsare:

• Google Chrome
      • Mozilla Firefox
      • Opera
      • Safari (macOS)