Hur blockerar jag en webbplats med Bitdefender Parental Control?

Var uppmärksam: Den här artikeln hänvisar till den äldre versionen av Bitdefender Parental Control, som för närvarande håller på att fasas ut (End of Life) och ersättas av en mer avancerad teknik. För information och supportartiklar relaterade till den nya versionen av Parental Control, vänligen besök denna länk.

Bitdefender Parental Control låter dig begränsa innehållet som ditt barn får åtkomst till medan det använder sina Windows, macOS och Android-baserade enheter. Du kan blockera en viss webbplats med föräldrakontroll antingen från Bitdefender Central-webbsidan eller från Central-appen.

OBS! Innan du kan använda den här funktionen måste du konfigurera Föräldrakontroll. Läs vår kompletta guide för mer information om hur du konfigurerar föräldrakontroll.