Hur skapas en barnprofil i Bitdefender Parental Control

Bitdefender Parental Control låter dig begränsa dina barns tillgång till Internet och till specifika applikationer, vilket hindrar dem från att se olämpligt innehåll när du inte är i närheten.

OBS: Föräldrakontroll installeras automatiskt på Windows och macOS när du skapar en barnprofil och tilldelar en enhet till den.

För att kunna använda den här funktionen måste du först skapa en barnprofil. Så här gör du:

1. Gå till Bitdefender Central och logga in på ditt konto.

2. Välj Föräldrakontroll i sidofältet.

3. Trycka på LÄGG TILL EN BARNPROFIL.

4. Börja med att lägga till lite grundläggande information om ditt barn. Skriv ditt barns namn i motsvarande ruta. Välj sedan födelsedatum och tryck på SPARA.

Baserat på barns utvecklingsstandarder laddas automatiskt specifikationer som anses lämpliga för deras ålderskategori genom att ställa in barnets födelsedatum.

5. Trycka på LÄGG TILL EN ENHET.

6. Du kommer att se en lista av alla enheter från ditt Bitdefender Centralkonto. Klicka på knappen bredvid ditt barns enhet och klicka sedan på TILLDELA.

Om enheten inte visas i listan vänligen klicka på + Installera på en ny enhet. Skicka länken som visas i det nya fönstret till den nya enheten för att installera Bitdefender Parental Control.

Följ stegen på skärmen för att slutföra installationen. För detaljerade instruktioner, läs:

Hur installeras Bitdefender Parental Control på Windows

Hur installeras Bitdefender Parental Control på macOS

Hur installeras Bitdefender Parental Control på Android

Hur installeras Bitdefender Parental Control på iOS