Vad gör du om Safepay inte startar automatiskt?

Om Bitdefender Safepay inte startar automatiskt när du går till din bankwebbplats hittar du här lösningar för snabba lösningar. Som standard upptäcker Bitdefender när du navigerar till en webbbank i en webbläsare på din Windows-enhet och uppmanar dig att starta den i Safepay. Om Safepay inte meddelar dig genom ett popup-fönster varje gång du besöker en bankwebbplats eller om en webbplats inte öppnas automatiskt i Safepay, följ stegen nedan.

 

1. Aktivera Safepay-aviseringar

Om Safepay inte ber dig om någon bankwebbplats ska du kontrollera att appaviseringar är aktiverade i Bitdefender. Safepay behöver den här funktionen aktiv för att kunna arbeta enligt plan. Så här aktiverar du Safepay-aviseringarna:

  1. Klicka på 'Sekretess' i navigeringsmenyn i Bitdefender-gränssnittet.
  2. Klicka på "Inställningar" i "Safepay" -fönstret.
  3. På fliken "Inställningar", slå på omkopplarna bredvid "Safepay-meddelanden" och "Öppna Bitdefender Safepay automatiskt".

Vad gör du om Safepay inte startar automatiskt?

 

2. Ställ in webbplatsen så att den öppnas automatiskt i Safepay

Om du inaktiverar automatisk upptäckt av vissa eller alla webbplatser, eller om Bitdefender helt enkelt inte upptäcker vissa webbplatser, bokmärker du dina bankwebbplatser i Safepay och markerar dem för att automatiskt öppnas i Safepay.

  1. Ta upp Bitdefender-gränssnittet och klicka sedan på Safepay för att starta det.
  2. Gå till webbplatsen du vill öppna automatiskt i Safepay (t.ex. www.bankofamerica.com)
  3. Tryck på stjärnan ☆ i adressfältet för att bokmärka webbplatsen i Safepay.
  4. När du gör detta visas en bock under det sparade bokmärket - ”Öppna automatiskt i Safepay”. Markera den här rutan om du vill att Safepay ska öppna den här webbplatsen automatiskt och klicka sedan på ”Skapa”.
  5. Avsluta Safepay.

Vad gör du om Safepay inte startar automatiskt?

Från och med nu, när du öppnar webbplatsen från en annan webbläsare, öppnar Bitdefender Safepay den automatiskt.