Safepay: Bitdefenders säkra webbläsare för online-transaktioner

Bitdefender Safepay är en skyddad webbläsare, en förseglad miljö som är utformad för att hålla ditt onlinebank, e-shopping och alla andra typer av online-transaktioner privat och säkra. Hackare är obevekliga i sina ansträngningar för att stjäla personlig information, så du kan aldrig vara försiktig med att säkra online-transaktioner.

Safepay erbjuder följande funktioner:

• Det blockerar åtkomst till skrivbordet och eventuella försök att ta ögonblicksbilder av skärmen.

• Det skyddar dina hemliga lösenord medan du surfar på nätet med Password Manager.

• Den levereras med ett virtuellt tangentbord som, när det används, gör det omöjligt för hackare att läsa dina tangenttryckningar.

• Det är helt oberoende av dina andra webbläsare.

• Den levereras med inbyggt VPN-skydd som ska användas när din dator är ansluten till osäkrade Wi-Fi-nätverk.

• Den stöder bokmärken och låter dig navigera mellan dina favoritbanker / köpplatser.

• Det är inte begränsat till bank och e-shopping. Alla webbplatser kan öppnas i Bitdefender Safepay.

Som standard upptäcker Bitdefender när du navigerar till en webbbank eller webbutik i en webbläsare på din dator och uppmanar dig att starta den i Bitdefender Safepay.

För att komma åt huvudgränssnittet för Bitdefender Safepay, använd någon av följande metoder:

Från Bitdefender-gränssnittet:

Klicka på ikonen Safepay i Bitdefender-gränssnittet

Från Windows:

• I Windows 10

Skriv "Bitdefender Safepay" i sökrutan från Aktivitetsfältet och klicka på ikonen.

• I Windows 8 och 8.1

Hitta Bitdefender Safepay från Windows Start-skärmen (till exempel kan du börja skriva "Bitdefender Safepay" direkt på Start-skärmen) och klicka sedan på ikonen.

• I Windows 7

1. Klicka på Start och gå till Alla program.

2. Klicka på Bitdefender.

3. Klicka på Bitdefender Safepay.

Om du är van vid webbläsare ska du ha inga problem med att använda Bitdefender Safepay - det ser ut och beter sig som en vanlig webbläsare:

• Ange webbadresser som du vill gå till i adressfältet.

• Lägg till flikar för att besöka flera webbplatser i Bitdefender Safepay-fönstret.

• Navigera bakåt och framåt och uppdatera sidor.

• Öppna Bitdefender Safepay-inställningarna genom att klicka på hamburgermenyn i övre högra hörnet och välj Inställningar.

• Skydda dina lösenord genom att klicka på knappen Bitdefender Wallet.

• Hantera dina bokmärken genom att klicka på ☆ bredvid adressfältet.

• Öppna ett virtuellt tangentbord för bättre skydd.

• Öka eller minska webbläsarens storlek genom att trycka samtidigt på Ctrl och +/- knapparna i det numeriska tangentbordet.

• visa information om din Bitdefender-produkt genom att klicka på hamburgermenyn och välj Om.

• skriva ut viktig information.

OBS! För att växla mellan Safepay och Windows-skrivbordet trycker du på Alt+Tab-tangenterna eller klickar på alternativet Växla till skrivbord.