Åtgärda felet ”Microsoft .NET Framework är skadat” i Bitdefender VPN för Windows

I den här artikeln visar vi dig hur du reparerar Microsoft .NET Framework-paketet när det är skadat och förhindrar att Bitdefender VPN körs ordentligt på din Windows-dator.

Åtgärda felet "Microsoft .NET Framework är skadat" i Bitdefender VPN för Windows

Om Bitdefender VPN inte fungerar korrekt kan det vara ett problem med det installerade Microsoft. NET Framework. Ett meddelande som informerar dig om att .NET Framework är skadad visas också i VPN-gränssnittet.

Följ stegen nedan för att reparera Microsoft .NET Framework.

Steg 1:  Avinstallera Bitdefender VPN-applikationen

Först måste du avinstallera Bitdefender VPN från din dator:

• Klicka på Windows Start-meny i skärmens nedre vänstra hörn.

• Skriv APPWIZ.CPL i sökrutan och klicka sedan på OK eller tryck på Enter på tangentbordet.

Åtgärda Microsoft .NET Framework-fel i Bitdefender VPN för Windows - appwiz.cpl

• Detta kommer att visa Avinstallera eller ändra ett program i Kontrollpanelen.

• Leta upp Bitdefender VPN i listan över installerade program, högerklicka på den och välj Avinstallera.

• Följ stegen på skärmen för att slutföra avinstallationen.

Steg 2:  Reparera Microsoft .NET Framework

Hämta och kör sedan Microsoft .NET Framework Repair Tool.

Detta verktyg utför en reparation av .NET Framework för att felsöka vanliga problem.

Steg 3:  Starta om din dator

Starta om datorn när verktyget är klart att reparera Microsoft .NET Framework.

Steg 4:  Installera Microsoft .NET Framework 4.5.2

Nu är ditt system redo att installera en ny kopia av Microsoft .NET Framework 4.5.2.

När du öppnar länken ovan klickar du på knappen Ladda ner. Vänta tills nedladdningen är klar och kör den sedan.

Steg 5:  Installera Bitdefender VPN igen

Slutligen installerar du om Bitdefender VPN på Windows:

• Ladda ner Bitdefender VPN-installationssats.

• Leta reda på Bitdefender-installationsprogrammet som sparats på din dator och dubbelklicka sedan på det för att köra det.

• Följ stegen på skärmen för att slutföra installationsprocessen.

Åtgärda Microsoft .NET Framework-fel i Bitdefender VPN för Windows - laddar ner Bitdefender VPN