Vilka funktioner har Bitdefender Parental Control?

Bitdefender Parental Control-funktionerna erbjuder digital hjälp till föräldrar och extra onlinesäkerhet till barn. Filtrera bort olämpligt innehåll och begränsa skärmtiden. Du kan logga in på distans till Bitdefender Central för att övervaka dina barns aktiviteter på nätet. Bitdefender Parental Control finns på Windows, macOS, iOS och Android med olika funktioner beroende på plattform. Det finns några viktiga saker att veta om Bitdefender Parental Control-funktionerna:

Enhetsbegränsningar

Bitdefender Parental Control är utformad för att fungera på alla större plattformar: Windows, Android, macOS och iOS. Eftersom varje system har sina egna begränsningar kan det hända att vissa Bitdefender Parental Control-funktioner inte fungerar på alla plattformar.

Applikationer

Ta reda på vilka applikationer och program ditt barn använder och vidta lämpliga åtgärder när du överväger.

• Tillgängliga på: Windows, macOS och Android.

Bitdefender Parental Control-funktioner

Webbplatser

Välj de innehållskategorier som du vill hålla borta från dina barn från en fördefinierad lista. Du kan också manuellt tillåta eller blockera specifika webbadresser.

• Tillgängligt på: Windows, macOS och Android-enheter.

Den här funktionen är tillgänglig för de flesta IoT-enheter tillsammans med Bitdefender BOX-produkten, och endast när enheterna är anslutna till Bitdefender BOX-nätverket.

Telefonkontakter

Den kommer alltid att erbjuda dig tillgång till ditt barns senaste telefonkontakter.

• Tillgänglig endast på iOS- och Android-enheter.

Barnets plats

Se till att dina barn är okej även när de inte är vid din sida. Spåra deras position så att du alltid vet var de är eller låt dem berätta för dig att de är okej med Säker incheckning så att du slipper ett extra telefonsamtal.

• Tillgängligt för Android och iOS.

Skärmtid

Kontrollera hur mycket tid ditt barn spenderar på en viss enhet och när. Hjälp dem att bygga upp hälsosamma vanor, både online och offline.

• Tillgängligt på: Windows, macOS och Android.

För närvarande är endast schemafunktionen tillgänglig på iOS. Tid som spenderas på enheten kan inte spåras.

Denna funktion för föräldrakontroll är tillgänglig för de flesta IoT-enheter tillsammans med Bitdefender BOX-produkten endast när enheterna är anslutna till Bitdefender BOX-nätverket.

E-postrapporter och meddelanden

Som förälder får du en sammanfattning av barnets onlineaktivitet via e-post, i en daglig, veckovis eller månatlig rapport. Du meddelas också, i föräldrarnas instrumentpanel, när barnet försöker komma åt blockerade webbplatser eller blockerade appar, lämnar de säkra områdena eller går in i begränsade områden, skickar eller tar emot ett samtal eller ett sms från ett blockerat/okänt telefonnummer, eller när barnet tar bort/försöker ta bort Bitdefender Parental Control-appen.