Så här hindrar du ditt barn från att avinstallera Bitdefender Parental Control på iOS

Med Apple Skärmtid-funktion kan du förhindra att ditt barn kan avinstallera Bitdefender Parental Control-appen på sin iPhone eller iPad. Kom också ihåg att kommunicera med ditt barn om skälen bakom dessa begränsningar och sätt lämpliga gränser.

1. Ställ in Skärmtid

På ditt barns iPhone eller iPad, gå till iOS Settings Inställningar > "Skärmtid".

Screen Time

2. Ange ett lösenord för Skärmtid

För att förhindra att ditt barn ändrar inställningarna för skärmtid, ställ in ett lösenord som skiljer sig från enhetens lösenord. I inställningarna för skärmtid väljer du "Lås inställningar för skärmtid" ("Använd lösenord för Skärmtid" i tidigare iOS-versioner) och anger sedan ett lösenord.

• Om du istället ser "Ändra lösenord för Skärmtid" betyder det att du redan har ställt in ett lösenord.

Prevent uninstall - Parental Control iOS           Prevent uninstall - Parental Control iOS

ⓘ Ditt barn kan fortfarande radera appar om de känner till lösenordet för skärmtid. Se till att hålla den säker!

3. Ange Begränsa innehåll/integritet

Gå tillbaka till inställningarna för skärmtid, tryck på "Begränsa innehåll/integritet" och slå på den. Du måste ange lösenordet för skärmtid som du ställde in tidigare.

Prevent uninstall - Parental Control iOS           Prevent uninstall - Parental Control iOS

4. Begränsa borttagning av appar

Tryck på "Köp i iTunes och App Store" > "Radera appar" > välj "Tillåt inte" för att förhindra att iOS-appar tas bort.

Prevent uninstall - Parental Control iOS           Prevent uninstall - Parental Control iOS           Prevent uninstall - Parental Control iOS