Hur tar jag bort den flytande B bubblan från min Android-telefon?

Har du en flytande B knapp som är fäst på din Android-skärm kontinuerligt och som inte verkar göra något? Den här bubblan är Tillgänglighetsgenvägen för Bitdefender Mobile Security, en ny funktion som är tillgänglig i Android 12 och uppåt och som är utformad för att hjälpa användare med behov av tillgänglighet.

Hur tar jag bort den flytande B bubblan från min Android-telefon?

Syftet med den flytande bubblan är att ge bekväm tillgång till Tillgänglighetstjänster som förstoring. Google införde genvägar för tillgänglighetsbubblor för att förbättra tillgängligheten till Android-enheter för personer med funktionshinder. I Android 12 och senare versioner visas alla appar som kräver Tillgänglighetsåtkomst som flytande ikoner ovanpå andra appar. Bitdefender Mobile Security använder en tillgänglighetstjänst för att tillhandahålla Webbskydd för webbläsare. Det är Android-systemet som aktiverar genvägen som standard för alla Tillgänglighetstjänster.

I den här guiden visar vi dig hur du tar bort det flytande röda B:et från din Android-telefon.

Steg 1: Gå till Android-inställningar

Till att börja med öppnar du på din telefon appen ⚙︎ Inställningar. Du kommer åt Inställningar genom att svepa nedåt från skärmens ovankant och trycka på den kugghjulformade ikonen, eller genom att hitta den i applådan.

⚙︎

Steg 2: Navigera till Tillgänglighet

I menyn Inställningar bläddrar du nedåt tills du hittar alternativet Tillgänglighet. Tryck på Tillgänglighet för att fortsätta.

2. Hur tar jag bort den flytande B bubblan från min Android-telefon?

Steg 3: Hitta Bitdefender Mobile Security

I inställningarna för Tillgänglighet hittar du en lista över installerade program som tillhandahåller tillgänglighetsfunktioner. Leta upp Bitdefender Mobile Security i listan över nedladdade appar och tryck på den.

3. Hur tar jag bort den flytande B bubblan från min Android-telefon?

Steg 4: Inaktivera Kortkommando för Bitdefender Mobile Security

I inställningarna för Bitdefender Mobile Security söker du efter alternativet Kortkommando för Bitdefender Mobile Security. Som standard är det aktiverat. Slå av den här knappen för att inaktivera det flytande röda B:et.

4. Hur tar jag bort den flytande B bubblan från min Android-telefon?

Du kan återaktivera den flytande bubblan när som helst genom att slå på alternativet "Kortkommando för Bitdefender Mobile Security" igen.

Genom att följa dessa enkla steg bör du inte längre se den flytande B-bubblan på din Android-skärm, vilket garanterar en sömlös och distraktionsfri användarupplevelse.