Hur ändrar jag min e-postadress till Bitdefender Central?

Du kan själv ändra den e-postadress som är kopplad till ditt Bitdefender Central-konto när som helst. Du kan behöva ändra e-postadressen för ditt Bitdefender Central-konto om du byter till en ny e-postleverantör, om du har en ny e-postadress, för att separera jobb- och privata e-postkonton, etc. Genom att uppdatera din e-postadress säkerställer du dessutom att du får viktig kommunikation och säkerhetsuppdateringar från Bitdefender.

Innan du ändrar din e-postadress bör du tänka på följande:

• Oanvänd e-post: Den nya e-postadressen får inte vara associerad med ett annat Bitdefender Central-konto för att undvika konflikter. Annars kommer ett felmeddelande att visas: "Ett konto med den här e-postadressen finns redan!"
  • Riktig e-postadress: Du kan inte ändra din e-postadress till en fiktiv e-postadress. Processen kräver att du bekräftar den nya e-postadressen via en länk som skickas till den.
  • Överföring av prenumeration: Om du ändrar e-postadressen för ditt Bitdefender Central-konto kommer alla befintliga prenumerationer och tjänster att överföras till det nya kontot. Alla dina aktiva prenumerationer kommer att länkas till den nya e-postadressen när ändringen har slutförts.

Steg 1: Logga in på Bitdefender Central

• Gå till Bitdefender Centrals webbplats https://central.bitdefender.com/
  • Ange din nuvarande e-postadress och lösenord för att logga in på ditt Bitdefender Central-konto.

Steg 2: Få åtkomst till Bitdefender Konto

• När du är inloggad klickar du på ditt användarnamn eller profilikonen som finns i det övre högra hörnet på sidan.
  • Välj "Bitdefender Konto" i menyn. Sidan Bitdefender Account öppnas i en ny flik.

Change Bitdefender Central email

Steg 3: Få tillgång till Personlig information

• På fliken "Personlig information" klickar du på avsnittet "E-postadress".

Change Bitdefender Central email

Steg 4: Ändra e-postadress

• Skriv in din nya e-postadress i fältet "Nytt e-postmeddelande".
  • Klicka på knappen ÄNDRA E-POSTADRESS.

Change Bitdefender Central email

Steg 5: Bekräfta den nya e-postadressen

• Bitdefender skickar en bekräftelselänk till den nya e-postadressen som du angav.
  • Öppna e-postmeddelandet från Bitdefender och klicka på bekräftelseknappen för att verifiera din nya e-postadress.

Det är så enkelt att ändra din e-postadress till Bitdefender Central!