Vad är Bitdefender Central och hur använder jag det?

Vad är Bitdefender Central och hur använder jag det? Den här artikeln hjälper dig att bekanta dig med Bitdefender Central - både webbplatsen och mobilappen. Förutom att erbjuda det bästa skyddet för dina system vill vi att du ska ha den smidigaste upplevelsen av att hantera och använda dina Bitdefenderprodukter på alla dina system (Windows-baserade, macOS-system, iOS- och Android-mobilenheter). Det är därför vi skapade Bitdefender Central.

 

Vad är Bitdefender Central?

Bitdefender Central är en onlineplattform för hantering av alla dina Bitdefenderprodukter och prenumerationer. Från Bitdefender Central kan du kontrollera säkerheten för dig själv och hela din familj. Du kan aktivera och hantera dina prenumerationer, installera skydd, spåra dina förlorade enheter och köra fjärrscanningar och optimeringar - allt på ett och samma ställe.

 

Lär dig mer om Bitdefender Central i videon nedan.

Du måste skapa ett konto för att logga in på Bitdefender Central-portalen. Registrera dig eller logga in på ditt Bitdefender Central-konto var du än är genom att besöka https://central.bitdefender.com/ i en webbläsare. Alternativt kan du använda mobilappen Bitdefender Central som finns tillgänglig på App Store och Google Play.

Download Bitdefender Central app on the App Store           Get Bitdefender Central app on Google Play

 

Välj ett av följande alternativ för att få veta mer: