Bitdefender Central: Din enkla guide till hur du gör

I den här artikeln kommer vi att gå igenom alla grunder för att du ska kunna bekanta dig med Bitdefender Central.

Vad är Bitdefender Central?

Bitdefender Central är en onlineplattform som fungerar som ditt användarkonto. Du kan använda Bitdefender-kontot för att aktivera prenumerationer, installera skydd, hantera dina enheter, visa dina fakturor och ändra dina kontoinställningar. Bitdefender Central tillhandahåller också de senaste säkerhetsnyheterna och tipsen för att hjälpa dig att hålla dig informerad och skydda ditt digitala liv.

Åtkomst till Bitdefender Central

Bitdefender Centrals webbplats kan nås från alla enheter som är anslutna till internet. Allt du behöver göra är att öppna din webbläsare, gå till https://central.bitdefender.com/ och logga in eller skapa ett konto.

Du kan också använda Bitdefender Central-appen, som finns tillgänglig för Android och iPhone. Med mobilappen får du nästan samma funktioner, men de är organiserade på ett lite annorlunda sätt.

Download Bitdefender Central app on the App Store           Get Bitdefender Central app on Google Play

Översikt över Bitdefender Central

Upptäck alla funktioner i Bitdefender Central i videon nedan.

Kontrollpanel

Kontrollpanel ger en säkerhetsrapport på ett ögonblick och visar skyddade enheter och upptäckta hot. Du kan också skydda nya enheter, gå med i Bitdefender Expert-communityn och få tillgång till cybersäkerhetsnyheter.

Mina enheter

Avsnittet Mina enheter är ditt nav för enhetshantering. Här visas skyddade enheter och enheter som behöver åtgärdas. När du klickar på ett enhetskort kan du vidta ett antal fjärråtgärder beroende på vilken Bitdefender-produkt som är installerad, förutsatt att enheten är påslagen och ansluten till internet. Med ikonerna på den övre raden kan du byta namn på enheter, uppdatera Bitdefender, ta bort enheter och mycket mer.

Fristående tjänster

För att hantera Bitdefenders fristående eller onlinetjänster, såsom Password Manager, Digital Identity Protection, VPN och Parental Control, använd de dedikerade avsnitten.

Mina prenumerationer

I området Mina prenumerationer finns information om dina Bitdefender-tjänster, inklusive prenumerationsnamn, täckta enheter och utgångsdatum. För att aktivera en ny prenumeration klickar du på "Aktivera med kod".

Under varje prenumeration ger länken "Hantera" alternativ för att ändra enhetsallokering och ta bort enheter från din prenumeration.

Om du vill hämta fakturor eller förhindra att din prenumeration förnyas automatiskt går du till fliken "Mina betalningar" högst upp på sidan och väljer "Visa detaljer".

Support

Från området "Support" kan du komma åt Bitdefenders kunskapsbasartiklar, titta på videohandledning, läsa användarhandboken eller kontakta Bitdefenders support.

Meddelanden

Klockikonen i det övre högra hörnet ger aviseringar om Bitdefender-appar på dina enheter och håller dig informerad om säkerhetshändelser och potentiella hot.

Kontoinställningar

För att ändra dina kontoinställningar, klicka på ditt användarnamn i det övre högra hörnet och välj sedan "Bitdefender Konto" i menyn.

Bitdefender Konto

På fliken "Kontoinställningar" kan du ändra din e-postadress, redigera personlig information, ändra ditt kontolösenord, aktivera 2-faktorautentisering och hantera betrodda enheter. Du kan också avregistrera dig från Bitdefender nyhetsbrev eller radera ditt användarkonto från det här avsnittet.