Hur man ställer in 2-faktorsautentisering för Bitdefender Central

Den här artikeln hjälper dig att aktivera och konfigurera 2-faktorsautentisering (2FA) för ditt Bitdefender Central-konto. Med tvåfaktorautentisering kan ditt Central-konto endast nås på enheter som du litar på. Varje gång du loggar in på din Central från en ny enhet kommer ditt lösenord och en verifieringskod att krävas.På så sätt förhindrar du kontoövertagande och håller borta typer av cyberattacker, t.ex. keyloggers, brute-force- eller ordboksattacker.

Välj ett av följande alternativ om du vill veta mer:

Viktigt! Notera de extra koder du får när du aktiverar 2-faktorautentisering. De kommer att vara till nytta om du någonsin blir utelåst från ditt Bitdefender Central-konto.