Hur man uppgraderar till Bitdefender Premium VPN på iOS

Om du använder Bitdefender VPN på din iOS-enhet och vill ha obegränsad trafik och åtkomst till innehåll från var som helst i världen kan du uppgradera till Bitdefender Premium VPN.

Obs: Premium VPN-prenumerationen och Bitdefender-säkerhetsprenumerationen är separata. Det innebär att du kan använda VPN under hela dess giltighetstid, oavsett om din antivirusprenumeration fortfarande är aktiv eller inte. Om din Premium VPN-prenumeration löper ut medan Bitdefender Mobile Security fortfarande är aktiv kommer VPN:et att växla tillbaka till gratisplanen.

Steg 1: Öppna Bitdefender VPN

För att starta uppgraderingsprocessen, öppna Bitdefender VPN Bitdefender VPN på din iPhone eller iPad.

Steg 2: Tryck på knappen Uppgradera

Tryck sedan på knappen Uppgradera som finns i det övre högra hörnet av Bitdefender VPN-applikationen.

Hur man uppgraderar till Bitdefender Premium VPN på iOS

Steg 3: Månadsvis eller årlig fakturering

I fönstret som listar fördelarna med att uppgradera till Premium VPN väljer du mellan månadsvis eller årlig fakturering.

Hur man uppgraderar till Bitdefender Premium VPN på iOS

Steg 4: Betalning

Bekräfta betalningen genom att följa stegen på skärmen.

Apple Pay

• När din betalning är slutförd visas Klart och ett bockmärke på skärmen.
  • Apple skickar fakturan till dig via e-post när köpet i App Store är slutfört. Dessutom kommer Bitdefender Premium VPN-prenumerationen att länkas till ditt Apple-ID, Inköpshistorik.

Nu kan du öppna Bitdefender VPN på iOS och se att alla premiumfunktioner är upplåsta. Alla hänvisningar till uppgraderingar kommer att tas bort och du kan nu njuta av alla fördelar med Bitdefender Premium VPN.

Lär dig vad du ska göra om ditt Bitdefender Premium VPN-köp via App Store inte visas som en prenumeration i ditt Bitdefender Central-konto.