Kan du inte avinstallera Bitdefender Antivirus för Mac? Prova den här lösningen

Om det uppstår fel när du försöker avinstallera Bitdefender Antivirus for Mac eller om BitdefenderUninstaller inte finns i mappen /Library/Bitdefender/Central/Agent/BitdefenderUninstaller/ kan den här artikeln hjälpa dig att lösa problemet. Det kommer ofta en tid då du inte längre behöver ett program. Att avinstallera ett program från ett Windows-system kan vara ett enkelt steg för många användare (nybörjare eller expertnivå), men det kan vara lite annorlunda när det gäller ett Mac-system. Oavsett anledningen till varför du vill ta bort Bitdefender från macOS visar vi dig exakt hur du framgångsrikt avinstallerar det.

ⓘ Obs: Innan du fortsätter med instruktionerna nedan, se till att läsa och följa först stegen från den här artikeln - Hur man avinstallerar Bitdefender Antivirus för Mac.

Avinstallera Bitdefender Antivirus för Mac - 2 metoder som hjälper dig att slutföra processen

Om avinstallationsprocessen stöter på oväntade fel väljer du en av följande avinstallationsmetoder för att ta bort Bitdefender Antivirus-appen från din Mac:

Om du följde alla steg i den här guiden har du lyckats avinstallera Bitdefender Antivirus för Mac.

Om du vill behålla prenumerationen på Bitdefender Antivirus for Mac och bara behöver vägledning för att installera appen på nytt följer du stegen från den här artikeln - Hur du installerar Bitdefender Antivirus för Mac.