Kan du inte avinstallera Bitdefender Antivirus för Mac? Prova den här lösningen

Om du försöker avinstallera Bitdefender Antivirus för Mac och ett meddelande visas som visar att avinstallationen misslyckades, kontrollera följande.

Ibland behöver du helt enkelt inte ha ett program kvar. Att avinstallera ett program från ett Windows-system kan vara ett enkelt steg för många användare (nybörjare eller på expertnivå), men det kan vara lite annorlunda när det handlar om ett Mac-system. Oavsett anledningen till varför du vill bli av med Bitdefender från ditt system visar vi dig exakt hur du framgångsrikt avinstallerar det.

 

Avinstallera Bitdefender Antivirus för Mac - 2 metoder för att avinstallera appen

Innan du fortsätter med instruktionerna nedan, läs och följ först stegen från den här artikeln - Hur avinstallerar du Bitdefender Antivirus för Mac.

Om avinstallationsprocessen stöter på oväntade fel eller om BitdefenderUninstaller inte finns i mappen /Library/Bitdefender/Central/Agent/BitdefenderUninstaller/, välj då en av följande avinstallationsmetoder för att ta bort Bitdefender antivirus-appen från din Mac:

Om du följde alla steg i den här guiden har du lyckats avinstallera Bitdefender Antivirus för Mac. 

Om du vill behålla prenumerationen på Bitdefender Antivirus for Mac och bara behöver vägledning för att installera appen på nytt följer du stegen från den här artikeln - Hur du installerar Bitdefender Antivirus för Mac.