Tar bort Bitdefender Antivirus for Mac

Eftersom Bitdefender Antivirus for Mac är en komplex app kan den inte tas bort på vanligt sätt genom att dra appikonen från Program-mappen till papperskorgen.

Ta bort Bitdefender Antivirus for Mac genom att följa dessa steg:

1. Öppna ett Finder-fönster.

2. Klicka på Program (Applications) i sidofältet i Finder-fönstret.

3. Öppna Bitdefender-mappen.

Uninstall BD EN 2

4. Dubbelklicka på BitdefenderUninstaller i mappen Bitdefender.

Uninstall BD EN 3

5. Ett nytt fönster dyker upp. Markera först rutan Bitdefender Antivirus for Mac. Välj sedan Avinstallera Antivirus och VPN och klicka på Avinstallera -knappen längst ner i fönstret.

OBS: Om du bara vill ta bort Bitdefender VPN-appen väljer du Avinstallera endast VPN.

Uninstall Bitdefender antivirus and vpn

6. Bekräfta processen genom att ange administratörslösenordet.

Uninstall BD EN 5

Avinstallationen börjar.

7. Klicka på Stäng för att avsluta.