Hur man avinstallerar Bitdefender Antivirus for Mac

Den här guiden beskriver de steg som krävs för att avinstallera Bitdefender Antivirus för Mac. Oavsett version av macOS och din nivå av teknisk expertis är avinstallationsprocessen intuitiv och lätt att följa.

Videohandledning

Obs: Om du vill ändra videoundertexterna till ditt modersmål eller ett annat språk som du känner dig mer bekväm med klickar du på CC-knappen längst ner i videon för att aktivera textning, tryck sedan på ikonen ⚙︎, välj Undertexter/CC, klicka på Automatisk översättning och välj det språk du vill ha.

Avinstallera Bitdefender Antivirus for Mac

1. Klicka först på ett tomt område på skrivbordet eller klicka på ikonen "Finder" Finder i Dock. Finder är ikonen som ser ut som en blå kvadrat med ett leende ansikte.

Finder

2. Klicka därefter på längst upp till vänster på skärmen i menyraden och välj Program i menyn.

Hur man avinstallerar Bitdefender Antivirus for Mac

3. Öppna Bitdefender-mappen.

Hur man avinstallerar Bitdefender Antivirus for Mac

4. Dubbelklicka på Bitdefender Uninstaller i mappen Bitdefender.

Hur man avinstallerar Bitdefender Antivirus for Mac

5. Markera rutan Bitdefender Antivirus for Mac i det nya fönstret och klicka sedan på knappen Avinstallera längst ner i fönstret.

Obs: Om du vill avinstallera även Bitdefender VPN markerar du båda kryssrutorna.

Bitdefender Antivirus for mac - Avinstallera

6. Ange Mac-administratörens namn och lösenord när du uppmanas att göra det för att tillåta avinstallationen.

admin

Vänta tills avinstallationsprocessen är klar.

Hur man avinstallerar Bitdefender Antivirus for Mac

Om avinstallationen stöter på oväntade fel och du behöver ytterligare vägledning för att ta bort appen från din Mac kan du få tillgång till denna vänliga guide som hjälper dig att göra det - Hur man avinstallerar Antivirus för Mac om standardavinstallationsprogrammet inte fungerar.

7. När processen är klar klickar du på Stäng.

Hur man avinstallerar Bitdefender Antivirus for Mac

Om du har lyckats följa alla steg som du fick i den här korta guiden har du framgångsrikt lyckats avinstallera Bitdefender Antivirus för Mac.

Om du fortfarande har Bitdefender-ikonen i din Dock, högerklicka på den, välj Alternativ > och klicka sedan på Ta bort från Dock.

Ta bort från Dock

Om du vill installera en ny kopia av Bitdefender Antivirus för Mac följer du stegen i den här artikeln - Hur du installerar Bitdefender Antivirus för Mac.