Hur installeras Bitdefender Antivirus för Mac

Den här artikeln guidar dig för att ladda ner och installera appen Bitdefender Antivirus for Mac på macOS-enheter. Du kan också titta på den stegvisa handledning som presenteras i videon nedan.

Obs: Före installationen ska du se till att din Mac uppfyller systemkraven för att köra Bitdefender Antivirus for Mac och att du har en giltig Bitdefender Antivirus for Mac-prenumeration på ditt Bitdefender Central-konto så att produkten du installerar kan hämta sin giltighet från ditt konto. Aktiva prenumerationer listas i avsnittet "Mina prenumerationer" i Central. För mer information om prenumerationer, läs - Hur aktiveras en Bitdefender-prenumeration.

 

Installera Bitdefender Antivirus för Mac

1. Gå till https://central.bitdefender.com på den Mac som du vill skydda och logga in på ditt Bitdefender Central-konto.

Om du inte redan har ett konto kan du skapa ett. Vad är Bitdefender Central och hur använder jag det?

 

2. Klicka på knappen Installera Bitdefender-produkter på kontrollpanelen i Bitdefender Central.

 Install Bitdefender Products

 

3. Ett fönster visas som visar dina Bitdefender-prenumerationsprodukter. I detta fönster trycker du på knappen Installera som finns i panelen Security.

Install

 

4. Välj sedan Hämta för att spara Bitdefender-installationsprogrammet till din Mac.

Download

 

5. När nedladdningen är klar dubbelklickar du på filen bitdefender_[...] som du just har sparat för att påbörja installationen.

bitdefender_...

 

6. Därefter guidas du genom de steg som krävs för att installera Bitdefender på din Mac. Klicka på Tillåt om du blir tillfrågad och sedan på Fortsätt.

Install AVFM 2 ENInstall AVFM 3 EN

 

7. För att fortsätta installationen måste du acceptera villkoren i programmets Prenumerationsavtal.

Install AVFM 5 EN

 

8. Välj hårddisken där du vill installera Bitdefender och klicka sedan på Fortsätt. Välj sedan Installera.

Install AVFM 6 EN

 

9. Skriva ditt användarnamn och lösenord och klicka sedan på Installera.

 

10. Ett litet fönster visas och Bitdefender Antivirus för Mac kommer automatiskt att ladda ner och installera på din Mac.

Install AVFM 7 EN

Installationen är nu klar om du har Yosemite (10.10), El Capitan (10.11) eller macOS Sierra (10.12).

Obs: Klicka på motsvarande länk nedan endast om din Mac använder macOS High Sierra eller en nyare version som Mojave, Catalina, Big Sur, Monterey, Ventura, Sonoma - Ta reda på vilket macOS din Mac använder. Äldre macOS-versioner kräver inte dessa extra steg.

När du har installerat Bitdefender Antivirus för Mac rekommenderas att du även aktiverar webbläsartillägget TrafficLight, som blockerar farliga webbplatser och markerar osäkra länkar i sökresultaten.

 

Videohandledning

Obs: Om du vill ändra videoundertexterna till ditt modersmål eller ett annat språk som du känner dig mer bekväm med klickar du på CC-knappen längst ner i videon för att aktivera textning, tryck sedan på ikonen ⚙︎, välj Undertexter/CC, klicka på Automatisk översättning och välj det språk du vill ha.

Så här installerar du Bitdefender på macOS Sonoma & Ventura

 

Så här installerar du Bitdefender på macOS Monterey och äldre versioner