Så här installerar du Bitdefender Antivirus för Mac

Den här artikeln visar hur du laddar ner och installerar appen Bitdefender Antivirus for Mac på macOS-enheter. Vi har två korta videor som visar hur du installerar Bitdefender Antivirus för Mac, eller så kan du läsa stegen nedan.

Obs: Innan du installerar Bitdefender Antivirus för Mac, se till att din Mac uppfyller systemkraven och att du har en aktiv prenumeration på Bitdefender Antivirus för Mac i ditt Bitdefender-konto. Produkten du installerar kommer att validera sin prenumeration från ditt konto. Du kan hitta alla prenumerationer i avsnittet "Mina prenumerationer" i Bitdefender Central. För mer information, se - Hur aktiverar jag min Bitdefender-prenumeration?

Videohandledning

• Så här installerar och konfigurerar du Bitdefender Antivirus för Mac:

Installera Bitdefender Antivirus för Mac

1. På den Mac du vill skydda besöker du https://central.bitdefender.com och loggar in på ditt Bitdefender Central-konto.

Om du inte redan har ett konto, vänligen skapa ett. Vad är Bitdefender Central & Hur använder jag det?

sign in

2. På Bitdefender Centrals hemsida klickar du på Installera Bitdefender-produkter -knappen.

Install Bitdefender Products

3. Ett fönster visas som visar dina Bitdefender-prenumerationsprodukter. I detta fönster trycker du på knappen Installera som finns i panelen Säkerhet .

Install

4. Välj sedan Hämta för att spara Bitdefender-installationsprogrammet till din Mac.

Download

5. När nedladdningen är klar dubbelklickar du på bitdefender_[...]  som du just har sparat för att påbörja installationen.

bitdefender_...

6. Därefter guidas du genom de steg som krävs för att installera Bitdefender på din Mac. Klicka på Tillåt om du blir tillfrågad och sedan på  Fortsätt.

Install AVFM 2 EN

Install AVFM 3 EN

7. För att kunna fortsätta installationen måste du godkänna villkoren för programvaran Prenumerationsavtal .

Install AVFM 5 EN

8. Välj den disk där du vill installera Bitdefender-programvaran och klicka sedan på Fortsätt . Välj sedan Installera .

Install AVFM 6 EN

9. Ange ditt användarnamn och lösenord när du blir ombedd och klicka sedan på Install Software .

10. Ett litet fönster visas och Bitdefender Antivirus för Mac kommer automatiskt att laddas ner och installeras på din Mac.

Install AVFM 7 EN

Installationen är nu klar om du har Yosemite (10.10), El Capitan (10.11) eller macOS Sierra (10.12)!

Obs: Följ dessa ytterligare steg endast om din Mac kör macOS High Sierra eller en nyare version som Mojave, Catalina, Big Sur, Monterey, Ventura, Sonoma - Ta reda på vilket macOS din Mac använder.

När Bitdefender Antivirus för Mac är installerat bör du också skydda din webbläsare genom att aktivera webbläsartillägget Traffic Light, som blockerar farliga webbplatser och flaggar för osäkra länkar i dina sökresultat.