Hur installeras Bitdefender Antivirus för Mac

Den här artikeln visar hur installeras Bitdefender Antivirus för Mac. Innan du fortsätter med installationen måste du se till att din Mac uppfyller systemkraven.

VIDEO

1. Logga in på ditt Bitdefender Central-konto. Om du inte redan har ett konto, registrera dig för ett.

OBS! Innan du installerar Bitdefender Antivirus för Mac, se till att du har ett Bitdefender Antivirus för Mac-prenumeration i ditt Centrala Konto så att produkten du installerar kan hämta giltigheten från ditt konto - Så här aktiverar du ditt Bitdefender abonnemang.

2. Välj panelen Mina enheter.

3. Klicka på + Installera Bitdefender-produkter på dina enheter i fönstret Mina enheter.

4. Klicka på Security i det nyöppnade fönstret och klicka sedan på Den här enheten.

OBS! Om du vill skydda andra enheter väljer du det här alternativet (detta skickar ett e-postmeddelande med installationssatsen till en e-postadress som du väljer).

5. Installationsprogrammet kommer att laddas ner på ditt system i mappen Downloads. Dubbelklicka på bitdefender-filen med .pkg-förlängningen och följ instruktionerna på skärmen. Klicka på Fortsätt.

6. Därefter kommer du att guidas genom stegen som krävs för att installera Bitdefender på din Mac. Klicka på Fortsätt.

7. För att fortsätta installationen måste du acceptera villkoren i programmets Prenumerationsavtal.

8. Välj hårddisken där du vill installera Bitdefender och klicka sedan på Fortsätt. Välj sedan Installera.

9. Skriva ditt användarnamn och lösenord och klicka sedan på Installera.

10. Ett litet fönster visas och Bitdefender Antivirus för Mac kommer automatiskt att ladda ner och installera på din Mac.

11. Installationen är nu klar på macOS Yosemite, El Capitan och Sierra.

OBS! Klicka bara på motsvarande länk nedan om du har High Sierra, Mojave, Catalina, eller Big Sur. Resten av macOS-versionerna kräver inte dessa extra steg.