Hur installeras Bitdefender Antivirus för Mac

Den här artikeln guidar dig för att ladda ner och installera appen Bitdefender Antivirus for Mac på macOS-enheter. Du kan också titta på den stegvisa handledning som presenteras i videon nedan.

Före installationen ska du se till att din Mac uppfyller systemkraven för att köra Bitdefender Antivirus for Mac och att du har en giltig Bitdefender Antivirus for Mac-prenumeration på ditt Bitdefender Central-konto så att produkten du installerar kan hämta sin giltighet från ditt konto. Aktiva prenumerationer listas i avsnittet "Mina prenumerationer" i Central. För mer information om prenumerationer, läs - Hur aktiveras en Bitdefender-prenumeration.

VIDEO - Installera Bitdefender Antivirus for Mac på din macOS-enhet

1. Logga in på ditt Bitdefender Central-konto. Om du inte redan har ett konto, registrera dig för ett.

2. Välj panelen Mina enheter.

3. Klicka på + Installera Bitdefender-produkter på dina enheter i fönstret Mina enheter.

4. Klicka på Security i det nyöppnade fönstret och klicka sedan på Den här enheten.

5. Installationsprogrammet kommer att laddas ner på ditt system i mappen Downloads. Dubbelklicka på bitdefender-filen med .pkg-förlängningen och följ instruktionerna på skärmen. Klicka på Fortsätt.

Install AVFM 2 EN

6. Därefter kommer du att guidas genom stegen som krävs för att installera Bitdefender på din Mac. Klicka på Fortsätt.

Install AVFM 3 EN

7. För att fortsätta installationen måste du acceptera villkoren i programmets Prenumerationsavtal.

Install AVFM 5 EN

8. Välj hårddisken där du vill installera Bitdefender och klicka sedan på Fortsätt. Välj sedan Installera.

Install AVFM 6 EN

9. Skriva ditt användarnamn och lösenord och klicka sedan på Installera.

10. Ett litet fönster visas och Bitdefender Antivirus för Mac kommer automatiskt att ladda ner och installera på din Mac.

Install AVFM 7 EN

Installationen är nu klar om du har Yosemite (10.10), El Capitan (10.11) eller macOS Sierra (10.12).

OBS: Klicka på motsvarande länk nedan endast om din Mac använder macOS High Sierra eller en nyare version som Mojave, Catalina, Big Sur, Monterey - Ta reda på vilket macOS din Mac använder. Äldre macOS-versioner kräver inte dessa extra steg.