Så här aktiverar du ditt Bitdefender abonnemang

Central är ditt enda säkerhetscenter. Här kan du aktivera din Bitdefender-prenumeration med den aktiveringskod som du har köpt och installera Bitdefender på varje enhet du behöver.

Giltighetsnedräkningen för prenumerationer som förvärvats via vår onlinebutik www.bitdefender.se kommer att börja direkt efter att köpet är slutfört, oavsett den centrala tidsstämpeln för aktivering - förutom Bitdefender BOX.

Vänligen följ stegen nedan för att aktivera och lägga till en prenumeration på ditt Bitdefender Centralkonto.

OBS: Om du redan har aktiverat prenumerationen och behöver hjälp med installationsprocessen, vänligen läs dessa artiklar.

Hur man installerar Bitdefender på Windows

Hur man installerar Bitdefender på Mac

Hur man installerar Bitdefender på Android

Hur man installerar Bitdefender på iOS

VIDEO

Du kan också aktivera ditt abonnemang genom dem följande steg:

1. Gå till Bitdefender Central och logga in. Om du inte har ett konto du kan skapa det.

2. Om du inte har en aktiv prenumeration på ditt Central-konto kommer du att bli ombedd att antingen aktivera din nya prenumeration eller köpa Bitdefender så snart du loggar in. Klicka på Aktivera en prenumeration.

Om en annan prenumeration redan är aktiv i ditt Central-konto klickar du på panelen Mina prenumerationer till vänster i fönstret. Klicka sedan på + Aktivera med kod.

3. Skriv koden som du har fått från e-postmeddelandet efter du har köpt Bitdefender.

OBS: E-postmeddelandet skickas endast vid köpet. Om du redan har aktiverat den här koden och din produkt har gått ut måste du köpa en ny här.

4. Slutligen Klicka på AKTIVERA.

5. Välj hur du vill använda koden och klicka sedan på AKTIVERA. Du kan till exempel välja att lägga till en separat prenumeration eller att förlänga den nuvarande.

6. Din prenumeration är nu aktiv i din Centralkonto!

När din prenumeration är aktiv på ditt Bitdefender Central-konto kan du börja installera och skydda dina enheter.

Tänk på att aktiveringskoden endast kan anges en gång, på endast ett Centralt Konto. När prenumerationen är aktiv behövs inte längre koden i installationsprocessen, eftersom alla installationer hanteras direkt från ditt Bitdefender Central-konto.

OBS: Om du köpte en Bitdefender-prenumeration och den nya giltigheten inte återspeglas i den installerade produkten, loggar du bara ut och loggar in igen på ditt Central-konto med hjälp av knappen Byt konto (se bilden nedan för referens). Det bör uppdatera ditt Bitdefender-konto och låta dig använda den förnyade prenumerationen.