Home » Consumer Support » Hur aktiveras en Bitdefender-prenumeration

Hur aktiveras en Bitdefender-prenumeration

I den här artikeln hittar du snabba steg för att aktivera din nya Bitdefender-prenumeration.

Det finns två sätt att aktivera din prenumeration: antingen klickar du för att aktivera prenumerationen direkt från köpe-e-postmeddelandet som du får strax efter att du har gjort en onlinebeställning, eller så aktiverar du manuellt koden från e-postmeddelandet eller butikslådan. Välj ett av följande alternativ för att få veta mer:

VIDEO - Aktivering av en Bitdefender-prenumeration

Bitdefender-prenumeration - Vanliga frågor (FAQ)

När börjar min prenumeration?

Giltighetstiden för ditt Bitdefender-abonnemang börjar omedelbart efter bekräftelsen av ditt köp i vår webbutik www.bitdefender.se oavsett aktiveringsdatum i Bitdefender Central-portalen. Abonnemanget börjar alltså samma dag som beställningen görs, inte samma dag som koden aktiveras i Bitdefender Central.

Behöver jag aktiveringskoden varje gång jag installerar Bitdefender?

Nej. Bitdefenderkoder behöver bara aktiveras en gång och kan bara aktiveras på ett Bitdefender Central-konto. När abonnemanget är aktivt behövs aktiveringskoden inte längre i installationsprocessen, eftersom alla installationer hanteras direkt från ditt Bitdefender Central-konto.

Jag förnyade min Bitdefender-prenumeration, men produkten har gått ut

Om du har köpt en prenumeration och den nya giltigheten inte återspeglas i den installerade produkten, loggar du bara ut och loggar in igen på ditt centrala konto med hjälp av knappen Byt konto (se bilden nedan som referens). Det borde uppdatera ditt Bitdefenderkonto och göra det möjligt för dig att använda den förnyade prenumerationen.

Byt konto för att uppdatera din Bitdefender-prenumeration

Hur installerar jag Bitdefender på mina enheter?

Du behöver inte installera Bitdefender på nytt på enheter som redan är skyddade.

Om du redan har aktiverat prenumerationen och vill skydda en ny enhet loggar du först in på ditt Bitdefender Central-konto. Välj panelen "Mina enheter", klicka sedan på "+ Installera Bitdefenderprodukter på dina enheter" och följ stegen på skärmen för att installera Bitdefender.

Om du redan är inloggad klickar du på den här länken för att automatiskt öppna avsnittet "Installera Bitdefenderprodukter".

Läs de här artiklarna för ytterligare resurser:

Hur installeras Bitdefender på Windows  |   på Mac  |   på Android  |   på iOS