Hur aktiverar jag min nya Bitdefender-prenumeration?

Den här guiden innehåller instruktioner för hur du aktiverar din nya Bitdefender prenumeration. Du kan aktivera din Bitdefender-prenumeration genom att antingen klicka på aktiveringslänken i ditt köpmejl eller manuellt ange aktiveringskoden som finns i ditt mejl eller i lådan. Följ en av metoderna nedan för att fortsätta med aktiveringen.

Videohandledning

Om du vill ändra videoundertexterna till ditt modersmål eller ett annat språk som du känner dig bekvämare med klickar du på CC-knappen längst ner i videon för att aktivera textning och klickar sedan på ikonen ⚙︎, väljer Undertexter/CC, klickar på Auto-översättning och väljer det språk du vill ha.

Har du några frågor? Se våra Vanliga frågor för att lära dig mer om aktiveringsprocessen och Bitdefender-prenumerationer.