Enhetsgränsen – Hur lägger jag till extra enheter i min prenumeration?

Bitdefender-prenumerationer har ett begränsat antal platser för installation av Bitdefender på flera enheter. Om du har använt alla av dem kan du lägga till fler platser i din befintliga prenumeration eller ta bort spåret på en oanvänd enhet för att tillåta installation på en ny enhet.

Hur överföras en plats

Vänligen följ instruktionerna nedan för att överföra en plats så att du kan installera Bitdefender på en ny enhet:

Om din Bitdefender-produkt är installerad på en enhet som du inte längre använder kan du överföra platsen till en annan enhet.

1. Ta bort den gamla enheten från din Central-konto. För en steg-för-steg-guide, läs - Hur tar du bort en enhet från ditt Bitdefender Central-konto.

2. Nu kan du installera Bitdefender på din nya enhet.

Hur kan du köpa extra enheter

Om du inte har nått enhetsgränsen för ditt Bitdefender-prenumeration ännu och behöver skydda fler enheter kan du köpa ytterligare platser:

1. Logga in på ditt Centralkonto.

2. Gå till Mina enheter eller Mina prenumerationer.

3. Klicka på KÖP FLER ENHETER.

4. Du kommer att omdirigeras till produktens startsida.

5. Lägg till de extra enheter i vagnen genom att klicka på KÖP NU.

6. Klicka på BETALNING OCH BETALINGSDETALJER och fyll i formuläret.

7. Klicka på BEKRÄFTA BESTÄLLNING..

8. Antalet enheter uppdateras automatiskt på ditt centrala konto när betalningen har behandlats. Varken faktureringscykeln eller utgångsdatumet för din nuvarande prenumeration påverkas efter köpet.

9. Nu kan du installera Bitdefender på en ny enhet.

Om du redan har nått enhetsgränsen för ditt Bitdefender-abonnemang och du behöver skydda fler enheter kan du köpa ytterligare platser:

1. Klicka på knappen SKYDDA MER ENHETER från användargränssnittet, endast tillgängligt när det maximala antalet enheter har uppnåtts.

2. Du kommer att omdirigeras till produktens startsida.

3. Lägg till de extra enheter i vagnen genom att klicka på KÖP NU.

4. Klicka på BETALNING OCH BETALINGSDETALJER och fyll i formuläret.

5. Klicka på BEKRÄFTA BESTÄLLNING..

6. Antalet enheter uppdateras automatiskt på ditt centrala konto när betalningen har behandlats. Varken faktureringscykeln eller utgångsdatumet för din nuvarande prenumeration påverkas efter köpet.

7. Nu kan du installera Bitdefender på en ny enhet.