Consumer Support » Enhetsgränsen: Hur lägger jag till extra enheter i min prenumeration?

Enhetsgränsen: Hur lägger jag till extra enheter i min prenumeration?

Så här gör du om du får en varning om "Enhetsgränsen" i Bitdefender. Bitdefender-prenumerationer har ett begränsat antal platser för installation av Bitdefender på flera enheter. Om du har använt alla dina platser kan du lägga till ytterligare ett abonnemang till ditt konto, omfördela enheten till ett abonnemang med öppen plats eller ta bort en oanvänd enhet för att möjliggöra installation av en ny enhet.

Välj en av följande lösningar om du vill veta mer: