Hur du omfördelar eller överför en enhet till ett annat Bitdefender abonnemang

I den här artikeln visar vi hur du omfördelar en enhet till en annan Bitdefender-prenumeration med hjälp av ditt Bitdefender Central-användarkonto. Du bör flytta enheter till en giltig prenumeration när den gamla tjänsten löper ut eller är ogiltig, när du aktiverar en separat prenumeration med ytterligare platser, när du byter enhet osv. Ett enda Central-konto kan ha flera Bitdefender-prenumerationer. Två identiska abonnemang (t.ex. Bitdefender Total Security, 5 enheter) kan slås samman till ett enda abonnemang med utökad giltighet under aktiveringsprocessen. Ett konto kan också lagra flera abonnemang som är giltiga för samma eller olika Bitdefenderprodukter (t.ex. Bitdefender Mobile Security, Bitdefender Antivirus for Mac, Bitdefender Total Security etc.). Om du har flera prenumerationer under ett Bitdefender Central-konto kan du tilldela olika prenumerationer till olika enheter för att dra nytta av giltigheten.

Så här kan du överföra din Bitdefender-prenumeration till en annan enhet:

 

1. Starta en webbläsare, besök https://central.bitdefender.com och logga in på ditt Bitdefender Central-konto.

Bitdefender Central

 

2. När du har loggat in klickar du på panelen Mina prenumerationer, som finns på sidans vänstra sida.

Mina prenumerationer

 

3. Klicka på knappen Hantera från det gamla/utlöpande abonnemangskortet och välj sedan Hantera enhetsallokering i rullgardinsmenyn.

Hantera enhetsallokering

 

4. Klicka sedan på för att expandera den Bitdefender produkt som har tilldelade enheter.

omfördelar en enhet

 

5. Alla enheter som använder den Bitdefender prenumerationen visas. Klicka på Ändra under ett enhetsnamn för att ändra dess aktuella tilldelning.

omfördelar en enhet

 

6. Välj alternativet Ändra allokering, som visas nedan.

ⓘ Obs: Du kan endast omfördela en enhet till en giltig prenumeration som är kompatibel med enheten och som har tillräckligt många platser tillgängliga.

omfördelar en enhet

 

7. Slutligen klickar du på knappen Byt allokering i det nedre högra hörnet. Enheten är nu tilldelad den önskade Bitdefender prenumerationen.

omfördelar en enhet

Så enkelt är det att omfördela en enhet i Bitdefender Central! Upprepa den här processen tills alla dina enheter har överförts till den andra Bitdefender-prenumerationen.