Hur man omfördelar eller överför en enhet till en annan Bitdefender-prenumeration

Vill du överföra en enhet från en Bitdefender-prenumeration till en annan inom ditt Bitdefender Central-konto? Oavsett om din gamla prenumeration löper ut, du har köpt ytterligare prenumerationer eller byter enheter, gör Bitdefender Central det enkelt att hantera dina planer och enheter. Här är en steg-för-steg-guide för hur du omfördelar eller överför enheter till olika Bitdefender-prenumerationer under samma Central-konto:

Steg 1: Logga in på ditt Bitdefender Central-konto

Besök https://central.bitdefender.com och logga in på ditt Bitdefender Central-konto. Se till att du använder det konto som innehåller den prenumeration du vill överföra.

Steg 2: Få tillgång till dina prenumerationer

När du är inloggad klickar du på avsnittet Mina prenumerationer till vänster på sidan. Det är här du hanterar dina prenumerationer.

My Subscriptions

Steg 3: Hantera den gamla / utgående prenumerationen

I panelen Mina prenumerationer ser du en lista över dina prenumerationer. Hitta den gamla eller utgående prenumeration från vilken du vill överföra enheter och klicka på knappen Hantera enheter som är kopplad till den prenumerationen.

Manage devices

Steg 4: Visa och ändra enhetstilldelning

Du kommer nu att se en lista över alla enheter som för närvarande använder den valda Bitdefender-prenumerationen. Klicka på alternativet Ändra under den enhet som du vill omfördela till en annan prenumeration.

Change

Steg 5: Välj Ändra tilldelning

När du har klickat på Ändra kommer du att få flera alternativ att välja mellan. Välj alternativet Ändra allokering till [...] och klicka sedan på knappen Ändra allokering för att bekräfta ändringen. Denna åtgärd kommer att tilldela enheten till önskad Bitdefender-prenumeration.

ⓘ O bs: Du kan endast omallokera en enhet till en giltig prenumeration som är kompatibel med din enhet och har tillräckligt med tillgängliga platser.

Change allocation

Upprepa denna process för varje enhet som du vill överföra till den nya prenumerationen tills alla dina enheter har omfördelats.

Genom att följa dessa steg kan du enkelt överföra dina enheter från en gammal eller utgående Bitdefender-prenumeration till en ny, vilket säkerställer att alla dina enheter är skyddade med en giltig prenumeration. Bitdefender Centrals användarvänliga gränssnitt förenklar processen att hantera flera prenumerationer under ett enda konto, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet för dina behov av enhetssäkerhet.