Så här ändrar du språket för en Bitdefender-app på Mac

Gränssnittet i en Bitdefender-app visas vanligtvis på det språk som din Mac använder. Som standard är detta inställt på språket i den region där Macen köptes, men det kan ändras till något av de språk som macOS stöder. Om du ändrar Macens systemspråk ändras automatiskt språket för installerade Bitdefender program.

Från och med macOS Catalina kan du ändra språket för en app utan att ändra Macens systemspråk. Du kan till exempel använda Bitdefender Antivirus for Mac på franska och Bitdefender VPN på tyska medan din Mac använder engelska som systemspråk. För att göra detta kan du gå till ⚙︎ Systeminställningar och sedan klicka på Språk och region. Därifrån kan du välja önskat språk för varje app. Bitdefender-appen som är installerad på din Mac kommer automatiskt att använda det valda språket, om det finns tillgängligt.

Så här ändrar du språket för en Bitdefender-app på Mac

Nedan följer en enkel guide för att ändra visningsspråket för alla Bitdefender-appar på din Mac. Den här processen kan variera något beroende på vilken version av macOS du använder. Om du har en nyare version av macOS kan språkinställningarna finnas i ett annat område i systemmenyn. Vilken macOS-version är installerad?

Upprepa ovanstående steg för att ändra språket för alla andra Bitdefender-appar som är installerade på din Mac, till exempel Bitdefender VPN, Bitdefender Antivirus for Mac, Bitdefender Virus Scanner, Bitdefender Virus Scanner Plus osv.