Automatisk anslutning till Bitdefender VPN på Android 11 för Osäkert Wi-Fi

I den här guiden går vi igenom stegen för att aktivera funktionen Osäkert Wi-Fi i Bitdefender VPN på Android 11 och nyare versioner. För att säkra din anslutning slår denna funktion automatiskt på Bitdefender VPN när du är på offentligt Wi-Fi. Offentliga Wi-Fi-nätverk kan vara riskabla eftersom de ofta inte är säkra. Men på Android 11 och senare kanske alternativet Osäkrat Wi-Fi inte förblir aktiverat eftersom operativsystemet begränsar applikationer som körs i bakgrunden från att direkt begära åtkomst till platsen. För att bevilja sådan åtkomst måste användarna manuellt aktivera alternativet för bakgrundsplats i inställningarna. Om en användare väljer "Tillåt endast när appen används" eller "Fråga varje gång" aktiveras inte omkopplaren för osäkert Wi-Fi, eftersom den kräver tillstånd för bakgrundsort.

Så här får du den osäkra Wi-Fi-funktionen att fungera på Android 11:

Steg 1: Aktivera Plats

Se till att Plats är aktiverat för din Android-enhet.

Plats

Steg 2: Öppna Bitdefender VPN-inställningar

Öppna Bitdefender VPN-appen Bitdefender VPN och tryck på ditt användarnamn i det övre högra hörnet för att komma åt appinställningarna.

Bitdefender VPN

Steg 3: Aktivera Osäkert Wi-Fi

I VPN-inställningarna, gå till avsnittet Automatisk anslutning > slå på Osäkert Wi-Fi.

Automatisk anslutning > Osäkert Wi-Fi              Osäkert Wi-Fi

Steg 4: Tillåt platsbehörighet

När du blir ombedd trycker du på Tillåt på skärmen Tillåt platsbehörighet.

Osäkert Wi-Fi > Tillåt

Steg 5: Hantera appbehörigheter

Androids behörighetshanterare öppnar automatiskt Bitdefender VPN:s behörighetssida.

Om inte, följ dessa steg för att öppna Behörighetshantering:

• Öppna appen Inställningar på din telefon.
  • Sök efter "behörighetshantering" i sökrutan.
  • Välj "Behörighetshantering" från resultaten.
  • Välj "Bitdefender VPN" i listan över appar.
  • Tryck på "Behörigheter" för Bitdefender VPN-appen.

Steg 6: Ge platsbehörighet

Tryck på Plats på behörighetssidan för Bitdefender VPN > välj alternativet Tillåt hela tiden.

Osäkert Wi-Fi > Plats              Osäkert Wi-Fi > Tillåt hela tiden

Genom att följa dessa steg säkerställer du att omkopplaren för osäkert Wi-Fi förblir på, så att din Android-enhet automatiskt kan ansluta till Bitdefender VPN när du använder offentliga Wi-Fi-nätverk.