Hur installeras Bitdefender VPN på Android

Den här artikeln kommer att vägleda dig stegvis för att installera Bitdefender VPN på Android-smartphones och surfplattor. Du kan hämta Bitdefender VPN-appen på Google Play eller via Bitdefender Central. Android 5 eller senare krävs.

Välj en av följande installationsmetoder för att lära dig mer:

När du har slutfört stegen i den här guiden kommer Bitdefender VPN att installeras på din Android-enhet. Om du vill veta mer kan du läsa den här artikeln - Hur man använder Bitdefender VPN för Android: Anslutning, inställningar, prenumerationer.