Hur man uppgraderar till Bitdefender Premium VPN på Android

Om du använder Bitdefender VPN på din Android-enhet och vill ha obegränsad trafik och åtkomst till innehåll från var som helst i världen kan du uppgradera till Bitdefender Premium VPN.

Obs: Premium VPN-prenumerationen och Bitdefender-säkerhetsprenumerationen är separata. Det innebär att du kan använda VPN under hela dess giltighetstid, oavsett om din antivirusprenumeration fortfarande är aktiv eller inte. Om din Premium VPN-prenumeration löper ut medan Bitdefender Mobile Security fortfarande är aktiv kommer VPN:et att växla tillbaka till gratisversionen.

 

Steg 1: Öppna Bitdefender VPN

För att starta uppgraderingsprocessen, öppna Bitdefender VPN-applikationen Bitdefender VPN som är installerad på din Android-smartphone eller surfplatta.

 

Steg 2: Tryck på knappen Uppgradera

Tryck sedan på knappen Uppgradera som finns i det övre högra hörnet av Bitdefender VPN-applikationen.

Upgrade

 

Steg 3: Månads- eller årsabonnemang

I fönstret som listar Premium VPN-förmånerna väljer du mellan månadsvis och årlig fakturering.

Subscribing to Bitdefender Premium VPN on Android

 

Steg 4: Betalning

Kontrollera om all information som visas är korrekt. Tryck sedan på Fortsätt och följ stegen på skärmen för att göra ditt köp i appen på Google Play.

Purchasing Bitdefender Premium VPN on Android

När du har slutfört betalningen får du ett bekräftelsemeddelande från Google Play. Bitdefender Premium VPN-prenumerationen kommer också att länkas till ditt Google-konto, under Betalningar och prenumerationer.

 

Nu kan du öppna Bitdefender VPN på Android och se att alla premiumfunktioner är upplåsta. Alla hänvisningar till uppgraderingar kommer att tas bort och du kan nu njuta av alla fördelar med Bitdefender Premium VPN.