Hur uppgraderas till Bitdefender Premium VPN på Android

Den här artikeln visar hur du prenumererar och uppgraderar från den kostnadsfria utgåvan av Bitdefender VPN till Bitdefender Premium VPN på Android.

Med Bitdefender VPN drar du nytta av en daglig trafikkvot per enhet på 200 MB som ingår i ditt prenumeration (Du kan dra nytta av en daglig trafikkvot av 500 MB som ingår i ditt Bitdefender Small Office Security-prenumeration). Funktionen hjälper dig att säkra din anslutning varje gång du behöver, och kopplar dig automatiskt till den optimala serverns plats. För att få obegränsad trafik och obegränsad åtkomst till innehåll världen över genom att välja en server när du vill, ska du uppgradera till premiumversionen.

  Obs! Premium VPN-prenumerationen är oberoende av Bitdefender Mobile Security-prenumeration, vilket betyder att du kommer att kunna använda den för hela tillgången, oavsett av antivirusprenumeration status. Om Premium VPN-abonnemanget löper ut, men det för Bitdefender Mobile Security fortfarande är aktivt, kommer du att återgå till den fria planen.

 

Hur uppgraderas från den kostnadsfria Bitdefender VPN-versionen till Premium VPN på Android

För att uppgradera till Bitdefender Premium VPN och få obegränsad trafik, följ stegen nedan på din Android-smartphone eller surfplatta:

1. Öppna Bitdefender VPN-appen.

2. Tryck på knappen Uppgradera i nedre delen av VPN-gränssnittet.

Hur uppgraderas till Bitdefender Premium VPN på Android

 

3. Välj mellan månads- och årlig fakturering för din prenumerationsplan i fönstret som visar fördelarna med att uppgradera till Premium VPN.

Välja en prenumerationsplan - Bitdefender Premium VPN på Android

 

4. Kontrollera om all information som visas är korrekt. Tryck sedan på Fortsätt och följ stegen på skärmen för att göra ditt köp i appen på Google Play.

Uppgradering till Bitdefender Premium VPN på Android - Fortsätt-knappen

5. Grattis! Du har just köpt Bitdefender Premium VPN på Android.

6. När du har slutfört betalningen får du ett bekräftelsemeddelande från Google Play. Bitdefender Premium VPN-prenumerationen kommer också att länkas till ditt Google-konto, under Betalningar och prenumerationer.

 

Efter uppgradering till Bitdefender Premium VPN

Första gången du öppnar Bitdefender Premium VPN-gränssnittet efter att du har köpt din nya prenumeration får du information om att alla funktioner nu är olåsta. Samtidigt tas alla uppgraderingsreferenser bort från VPN-appen.