Åtgärda Bitdefender VPN ansluter inte på Android utan att visa fel

Bitdefender VPN ansluter inte på Android - det försöker ansluta och återgår sedan till den ursprungliga anslutningsskärmen utan att visa något felmeddelande, ansluter det helt enkelt inte? Det finns ett par anledningar till varför Bitdefender VPN inte ansluter på Android utan att ge dig något felmeddelande: antingen de nödvändiga behörigheterna beviljades inte Bitdefender VPN-appen, eller så är VPN-profilen Always-ON aktiverad för en annan VPN-lösning installerad på samma smartphone / surfplatta.

Nedan hittar du snabbkorrigeringslösningar så att du kan komma tillbaka till att surfa på nätet utan att oroa dig för integritet. Efter att ha implementerat varje uppsättning instruktioner, gå tillbaka till Bitdefender VPN och försök att ansluta. Om Bitdefender VPN fortfarande inte ansluter på Android utan att visa något felmeddelande, fortsätt med nästa steg. Om VPN vid något tillfälle börjar indikera en felkod istället, gå till den här självstudien - Åtgärda anslutningsfel i Bitdefender VPN för Android

 

Steg 1 - Låt Bitdefender VPN ansluta

Första gången du försöker ansluta till Bitdefender VPN kommer du att bli ombedd att tillåta VPN-appen i Android-inställningarna. Om du hoppar över det här första steget eller väljer att inte ge nödvändiga behörigheter kommer Bitdefender VPN-appen inte att kunna upprätta en anslutning.

Tryck på strömbrytaren på Bitdefender VPN-gränssnittet. Du får en anslutningsförfrågan. Tryck på OK för att acceptera det och följ stegen på skärmen för att låta Bitdefender VPN ansluta.

Bitdefender VPN ansluter inte på Android - Anslutningsbegäran

 

 

Steg 2 - Rensa Bitdefender VPN: s cache och data

Rensa Bitdefender VPNs cachade data för att ta bort tillfälliga filer och återställa appens inställningar.

• Öppna telefonens Inställningarsettings 1 appen.

• Gå till avsnittet "Lagring".

• Tryck på "Appar" eller "Andra appar".

• Hitta Bitdefender VPN bland de listade apparna och välj den.

• Tryck på "Rensa data".

Efter att ha rensat appdata går du tillbaka till Bitdefender VPN och försöker ansluta.

 

 

Steg 3 - Avinstallera och installera om Bitdefender VPN på Android

För att säkerställa att alla VPN-filer är intakta, avinstallera och installera om Bitdefender VPN på din Android-enhet.

• Avinstallera först Bitdefender VPN från din enhet. Kolla in den här artikeln för att lära dig hur du avinstallerar appen på Android - Ta bort appar på Android.

• Installera sedan om Bitdefender VPN från Google Play Store - Så här installerar du om appar på Android.

• Tryck slutligen på strömbrytaren i Bitdefender VPN-gränssnittet. Du får en anslutningsförfrågan. Acceptera det och följ stegen på skärmen för att låta Bitdefender VPN ansluta.

 

 

Steg 4 - Koppla bort andra VPN-appar

Android tillåter inte att mer än en VPN är aktiv. Om smarttelefonen eller surfplattan redan är ansluten till en annan VPN-app är en andra samtidig anslutning från Bitdefender VPN inte möjlig.

Se därför till att koppla bort från alla andra VPN innan du försöker ansluta till Bitdefender VPN.

 

 

Steg 5 - Inaktivera Always-ON-profilen för andra VPN-appar

På Android 7 och senare kanske du vill titta på en funktion som heter Always-on VPN - Lär dig hur du kontrollerar din Android-version. Om Always-on är aktiverat för en annan VPN-app installerad på enheten, kommer den att blockera alla nätverksanslutningar som inte använder VPNn, inklusive Bitdefender VPN. För att åtgärda problemet stänger du av Alltid på VPN-profilen för alla VPN-applikationer som är installerade på din enhet:

• Öppna telefonens Inställningarsettings 1 appen.

• Tryck på "Nätverk och internet". Beroende på enhetsmodell kan namnet variera - t.ex. Wi-Fi & internet, Wi-Fi & nätverk etc.

• Tryck på "VPN". Om du inte hittar det här alternativet, sök efter ordet VPN.

• Knacka på det lilla kugghjulet bredvid namnet på varje VPN-app i listan.

• Inaktivera "Alltid på VPN" (Always-ON VPN) om det är aktiverat för någon VPN utom Bitdefender-appen.

Bitdefender VPN ansluter inte på Android - Stäng av Alltid på VPN