Android-Jobbprofil interaktion med Bitdefender VPN

Vad är en arbetsprofil?

En jobbprofil är en fristående profil på en Android-enhet för lagring av arbetsappar och data. Jobbprofilen gör det möjligt att separera arbetsappar och data, vilket ger organisationer full kontroll över data, appar och säkerhetspolicyer inom en arbetsprofil. Samtidigt behåller användarna integriteten över sina personliga appar, data och användning.

Appar som installeras i jobbprofilen markeras med portföljikonen Android jobbprofil så att de enkelt kan skiljas från personliga appar.

Hur interagerar en jobbprofil med ett VPN?

Eftersom personliga appar och jobbprofil appar är helt oberoende av varandra kommer en VPN-anslutning till en personlig app inte att leda till att data från dina arbetsappar går genom tunneln. På samma sätt, om du har upprättat en VPN-anslutning via en jobbprofil app, kommer dina personliga appdata inte att passera genom jobbprofilens VPN.

Jag vill använda Bitdefender VPN för mina arbetsprofilappar

För att använda Bitdefender VPN för att säkra dina jobbprofildata, kontakta din arbetsprofiladministratör för att aktivera appen i Google Play Butik för den profilen.

Du kan fortfarande använda ditt vanliga Bitdefender-konto för detta, men du måste ha appen installerad i din jobbprofil.

Jobbprofil interaktion med Bitdefender VPN