Så här avinstallerar du Bitdefender VPN

Den här guiden beskriver hur du avinstallerar Bitdefender VPN på Windows, macOS, Android, iOS och iPadOS. Oavsett enhetens operativsystem och din nivå av teknisk expertis är processen för borttagning av VPN-appen intuitiv och lätt att följa.

Avinstallera Bitdefender VPN på Windows

1. Klicka på Windows Start-menyn i aktivitetsfältet.
  2. Sök efter APPWIZ.CPL och tryck sedan på Enter på tangentbordet.
  3. Välj Bitdefender VPN-appen i listan över installerade program och högerklicka på den.
  4. Klicka på "Avinstallera".
  5. Om användarkontokontrollen dyker upp väljer du "Ja" för att tillåta avinstallationen.
  6. Klicka på "Avinstallera" och följ uppmaningarna för att slutföra avinstallationsprocessen.

Windows

Avinstallera Bitdefender VPN på macOS

1. Klicka på skrivbordet eller på ikonen "Finder" Finder i Dock.
  2. Klicka på "Program" i sidofältet i det nya fönstret.
  3. Dubbelklicka på Bitdefender i mappen med program.
  4. Dubbelklicka på Bitdefender Uninstaller.
  5. Markera "Avinstallera endast VPN".
  6. Klicka på knappen "Avinstallera" för att fortsätt.
  7. Ange ditt Mac-administratörsnamn och lösenord för att tillåta avinstallationen.

avinstallerar Bitdefender VPN - macOS

Avinstallera Bitdefender VPN på Android

1. Tryck på och håll kvar Bitdefender VPN-appen.
  2. Dra sedan appen till alternativet "Avinstallera" som visas på skärmen.
  3. Bekräfta avinstallationen genom att trycka på "OK".

avinstallerar Bitdefender VPN - Android

Avinstallera Bitdefender VPN på iOS och iPadOS

avinstallerar Bitdefender VPN - iPhone

1. Tryck på och håll kvar Bitdefender VPN-appen tills alla ikoner börjar skaka.
  2. Tryck på symbolen "-" i det övre vänstra hörnet av Bitdefender VPN-appen.
  3. Välj "Ta bort appen" för att fortsätta.
  4. Bekräfta avinstallationen genom att trycka på "Ta bort".

För att installera Bitdefender VPN-applikationen igen på din dator, smartphone eller surfplatta följer du instruktionerna i de relaterade artiklarna nedan.