Hur installeras Bitdefender VPN på Mac

Den här artikeln visar hur du installerar Bitdefender VPN på Mac. Du kan hämta Bitdefender VPN-appen på produktsidan, via Bitdefender Central eller via Bitdefender Antivirus for Mac-användargränssnittet. macOS Sierra (10.12) eller en nyare macOS-version krävs.

Välj en av följande installationsmetoder för att få veta mer:

När du har slutfört stegen i den här guiden kommer Bitdefender VPN att installeras på din Mac-dator. Om du vill veta mer kan du läsa den här artikeln - Hur man använder Bitdefender VPN för Mac: Gränssnitt, Anslutning, Inställningar.