Bitdefender Antivirus Free Edition kommer att dras tillbaka i december 2021

Bitdefender Antivirus Free Edition för Windows-datorer kommer att dras tillbaka från och med december 2021. Efter denna månad kommer Bitdefender Antivirus Free officiellt att avvecklas och kommer inte längre att finnas tillgängligt för nedladdning.

 

Bitdefender Antivirus Free Edition kommer att dras tillbaka i december 2021.

Översikt

Bitdefender har åtagit sig att leverera innovativa och effektiva säkerhetslösningar till sina kunder. Våra produkter och tekniker utvecklas i takt med att plattformarna utvecklas. Som ett resultat av detta utvecklar Bitdefender kontinuerligt och formar sina lösningar.

End of Life-processen (EOL) är en viktig del av livscykeln för säkerhetsprodukter.

Bitdefender Antivirus Free Edition för Windows kommer att nå sitt slutdatum i december 2021. Detta kostnadsfria antivirus kommer inte längre att finnas tillgängligt på Bitdefders webbplats efter denna månad. Den kommer att behålla sina antivirusfunktioner men kommer att sluta få uppdateringar inklusive säkerhetsfixar efter det officiella datumet för slut på support.

 

Slutdatum för Bitdefender Antivirus Free Edition (Windows)

Bitdefenders EOL-process börjar med tillkännagivandet av Livstids upphörande och omfattar följande viktiga milstolpar:

  • Livstidsutgång: Slutdatum: december 2021. Sista datum då Bitdefender Antivirus Free är tillgängligt för nedladdning. Efter detta datum kommer vi inte längre att utveckla, reparera, underhålla eller testa nya versioner av denna programvara.
  • Slut på support: 30 juni 2022. Sista datumet då kunder kan få support för Bitdefender Antivirus Free. Efter det här datumet kommer produkten också att nå sitt slutdatum för support.

 

Vad detta innebär för befintliga kunder

  • Vi drar tillbaka möjligheten att ladda ner och installera Bitdefender Antivirus Free for Windows från och med december 2021.
  • Bitdefender Antivirus Free för Android påverkas inte och kommer att fortsätta. Det är endast den kostnadsfria Windows-datorversionen för datorer som dras tillbaka.
  • Befintliga installationer av Bitdefender Antivirus Free for Windows kommer att fortsätta att fungera och upptäcka skadlig kod fram till den 30 juni 2022, då alla uppdateringar upphör och du måste hitta ett alternativ. Vi hoppas att detta ger dig tid att välja och installera en alternativ lösning som skyddar dina Windows-datorer. Som cybersäkerhetsexperter rekommenderar vi starkt att du inte bara lämnar din dator oskyddad framöver. Malware-attacker är mer sofistikerade än någonsin, så det är viktigt att ha ett robust skydd som håller dig och dina enheter säkra hela tiden.
  • Alla Bitdefender Antivirus Free-kunder kommer att få meddelanden i produkten och e-postmeddelanden från [email protected] med information om att deras antivirusutgåva kommer att dras tillbaka. E-postmeddelandet innehåller också ett specialerbjudande för Bitdefender Total Security.

E-post: Bitdefender Antivirus Free Edition dras tillbaka i december 2021

  • För att undvika avbrott i säkerhetsskyddet kan användarna när som helst migrera till den nya och förbättrade applikationen Bitdefender Antivirus Free för Windows. Kolla in videon nedan för att lära dig mer om den nya gratisversionen.

 

Möt nya Bitdefender Antivirus Free för Windows