Bitdefender Antivirus Gratis för Windows: Ny version tillgänglig

Bitdefender har åtagit sig att leverera innovativa och effektiva säkerhetslösningar till sina kunder. Våra produkter och tekniker utvecklas i takt med att plattformarna utvecklas. Som ett resultat av detta utvecklar och formar Bitdefender kontinuerligt sin lösningsuppsättning. I mars 2022 introducerade Bitdefender en ny gratis antiviruslösning för Windows, som ersatte den tidigare Bitdefender Antivirus Free Edition som avvecklades i december 2021 och som fanns på en äldre teknikplattform.

Möt nya Bitdefender Antivirus Free för Windows

Nya Bitdefender Antivirus Free för Windows har omarbetats helt från grunden och erbjuder förbättrade egenskaper, funktionalitet och en överlägsen användarupplevelse jämfört med sin föregångare. Den här uppgraderade versionen erbjuder skydd mot skadlig programvara i realtid och anpassningsbara alternativ för skanningsscheman, vilket säkerställer omfattande antivirusskydd utan dolda kostnader eller testperioder.

Hur man övergår till den nya versionen

Även om ersättningen av den gamla antiviruslösningen inte är automatisk kan användare enkelt övergå genom att avinstallera den tidigare versionen och installera den nya Bitdefender Antivirus Free från den officiella Bitdefender-webbplatsen:

https://www.bitdefender.se/solutions/free.html

Denna strömlinjeformade process säkerställer en problemfri upplevelse för dem som söker tillförlitligt antivirusskydd utan ekonomiska åtaganden.