Bitdefender

PARTNER ADVANTAGE NETWORK

 • Topprankad teknik. Experternas val
 • Arbeta tillsammans. Enkelt och utan krångel
 • Återkommande och skyddade intäkter på livstid
Redan en parter? Låt oss göra affärer
Letar du efter en affärspartner?
Använd vår partnerfinnare nu.

Prisbelönt av toppkanalsrevisorerna

Våra partners rekommenderar oss

Amerika
USA (4 Videos)
Brasilien(1 Video)
Europe
Österrike(1 Video)
Tjeckien(1 Video)
Tyskland(4 Videos)
Nederländerna (3 Videos)
Spanien(3 Videos)
Schweiz(1 Video)
Storbritannien(4 Videos)
Asia
Thailand(1 Video)
VARFÖR PARTNER

MED BITDEFENDER

Det unika tillvägagångssättet i Partner Advantage Network ger företagen möjlighet att återuppfinna sin säkerhet för att bättre anpassa sig och bemöta dagens utmaningar.
Inte övertygad än?

Se övriga fördelarna med vårt PAN nedan

VARFÖR PARTNER

MED BITDEFENDER

Bitdefenders partnersprogram unika tillvägagångssätt möjliggör för affärspartners att få höga vinster, kontoskydd och tillgång till leadgenereringskampanjer, allt baserat på att sälja unika och topprankade produkter, tillsammans med effektiv support och verktyg.

Topprankad teknik.
Experternas val.

Prisbelönt säkerhet. Bevisad överlägsenhet

Med världsledande kvalitet kommer erkännande. År efter år får Bitdefender de mest eftertraktade utmärkelserna i branschen. Vårt framstående rykte är certifierat av experter och uppmärksammas av media och allmänheten.

Arbeta tillsammans. Enkelt och utan krångel

Alltid i kunskapen

Vi arbetar hela tiden för att förbättra våra produkter och verktyg och vi vet att våra partners måste hålla sig väl framme. Genom att lyssna på våra partners litar vi på dem och värdesätter deras feedback. På så sätt missar inte våra partners något i vårt kommunikationssystem.

Återkommande och skyddade intäkter på livstid.

Garanterad betald prestation

En viktig filosofi på Bitdefender är att kontinuerlig framgång kommer när resultaten belönas direkt och generöst. Därför kan våra partners tjäna höga marginaler och bonusar för enastående prestationer.

 • Ledande teknik. Enkelt att distribuera

  Som en Bitdefender-partner levererar du GravityZone, den unika säkerhetslösningen med möjlighet att minska den totala kostnaden för att säkra slutpunkter i fysiska, virtualiserade och molnmiljöer, genom mycket effektiv hantering och högsta skydd och prestanda.

 • Omfattande support

  Människor är Bitdefenders mest dyrbara tillgång. Oavsett vad du behöver, när du behöver det, kommer du att se att vi har rätt personer som kan hjälpa dig växa och lyckas. Dessutom får du kostnadsfria sälj- och teknikmaterial skapat specifikt för att hjälpa dig att positionera, sälja och leverera Bitdefenders säkerhetslösningar.

 • Registrering av ny möjlighet

  Som en Bitdefender-partner har du tillgång till fantastiska verktyg som Ny möjlighetsregistrering, för att belöna dig för att identifiera, utveckla och avsluta nya affärer. Genom att registrera varje ny möjlighet får du en extra marginal för den specifika affären och du garanteras att alla affärer är säkra, oavsett deras värde.

 • Nöjda kunder. Återkommande kunder

  Bitdefenders stolthet när det gäller högkvalitativa tjänster och teknik säkerställer våra användares säkerhet och tillfredsställelse. Teknikens överlägsenhet blir direkta fördelar för våra partners. Kunder sparar tid genom att förhindra smitta, vilket resulterar i minskade driftskostnader och för partners innebär det ökad kundlojalitet och tillfredsställelse.

 • Integrerade verktyg

  Eftersom vi aldrig slutar med förbättring finjusterar vi hela tiden systemet och presenterar nya funktioner som uppfyller dina behov, som PAN-portalen, där du hittar allt, dygnet runt, vår eLearning-plattform som erbjuder gratis onlineförsäljning och tekniska kurser och certifieringar för våra lösningar eller Partnerfinnaren.

 • Kontoskydd

  Som en partner får du kontoskydd för försäljning av Bitdefender Business-lösningar. Det säkerställer att du blir den föredragna partnern för att förnya och utveckla nya affärer på konton du har investerat tid och arbete i.

Onlinepartners

Som Bitdefender-partner får du tillgång till att marknadsföra våra prisbelönta säkerhetslösningar och tjäna pengar på att göra det. Bli en onlinepartner

3 enkla steg för att sälja Bitdefender

Din framgång är viktig för oss. För att realisera de fullständiga fördelarna med Bitdefender-partnerskapet, rekommenderar vi att du följer några viktiga steg:

Steg 1. Registrera dig

för Bitdefender Partner Advantage Network genom att klicka på knappen GÅ MED, vilket skapar en kort företagsprofil. Du får dina inloggningsuppgifter till PAN-portalen automatiskt.

Steg 2. Upptäck

världens bästa antivirusteknik! Läs allt om Bitdefender-produkter och få en förståelse av det värde och de fördelar det ger dig.

Steg 3. Start

sälja! Utnyttja verktygen och de relationer du har med Bitdefender och deras distributionssystem för att upptäcka nya möjligheter och få affärer.Behöver du hjälp? Använd knappen "Ställ en fråga" längst ned till höger på den här sidan.