Vad är Bitdefender Mobile Security för iOS?

Bitdefender Mobile Security för iOS är en gratisapp designad för att skydda dina känsliga uppgifter från onlinefaror. Få det mest kraftfulla skyddet mot hot med den minsta inverkan på batteriet.

• Skydda dina personuppgifter när du är online: lösenord, adress, social och finansiell information Undvik dataexponering av misstag och felaktig användning för alla installerade appar.
  • Få aviseringar direkt varje gång en säkerhetsincident förhindras Fixa eventuell felaktig säkerhetskonfiguration som kan utsätta dina data för risk och kontrollera dina onlinekonton mot dataintrång.

Systemkrav

Bitdefender Mobile Security för iOS fungerar på alla enheter som kör iOS 12 och uppåt och behöver en aktiv internetuppkoppling för att kunna aktiveras och upptäcka om data läckage har inträffat i dina onlinekonton.

Funktioner

Bitdefender Mobile Security för iOS

Bedrägerivarning

Det senaste preventiva skyddslagret som ser till att bedrägeri- och nätfiskeförsök inte tar sig in i din kalender eller dina meddelanden. Nu kan du använda filtret Bitdefender Mobile Security SMS/MMS för att se till att meddelanden från okända avsändare som innehåller misstänkta länkar skickas direkt till skräppostmappen.

Scam Alert identifierar även skadliga kalenderhändelser som hjälper dig att hantera "kalenderviruset".

Webbskydd

Använd din iPhone utan att oroa dig och vet att all din trafik skyddas. Slå bara på webbskyddet och alla nätfiskesidor och farliga anslutningar som är ute efter din personliga information (som kreditkortsinformation eller personnummer) blockeras. Nu kan du handla och göra bankärenden säkert online utan att oroa dig för att din finansiella information stjäls.

Och det är inte bara din surfaktivitet som skyddas mot bedrägerier, nätfiskeförsök och onlinehot. Alla appar på din iPhone som skickar information över Internet hindras från att missbruka den.

Säkerhetsskanning

Säkerhet börjar med grunderna. Kör skanningar för att se om det finns några felkonfigurationer som utsätter din telefon och data för risk och stäng de luckorna ör att få fullständig säkerhet. Förlita dig på de tips och rekommendationer vi ger för att öka din skyddsnivå.

Kontointegritet

Är ditt e-postkonto fortfarande privat? Använd Kontointegritet för att ta reda på om din kontoinformation har läckt ut. Validera bara din e-postadress med appen och Bitdefender Mobile Security för iOS kör en kontroll för att se och din integritet har överträtts och talar om för dig om det är dags att byta lösenord.

VPN

Bitdefender VPN som ingår, erbjuder ett extra lager av integritet som skyddar all din trafik för att förhindra dataförlust.

Bitdefender VPN skyddar din onlinenärvaro genom att kryptera all Internet-trafik. Det säkrar även din enhets anslutning när du är ansluten till offentliga WiFi-hotspots, mobildatanät och andra offentliga platser.

Gratis - 200 MB trafik/dag.