Hur installeras Bitdefender Mobile Security för iOS

För att installera Bitdefender Mobile Security för iOS på din enhet följer du stegen som anges i den här artikeln.

Obs! På iOS är VPN en funktion som ingår i Bitdefender Mobile Security app-en. Du kan dra nytta av en daglig trafikkvot av 200 MB som ingår i ditt Bitdefender Mobile Security-prenumeration (Du kan dra nytta av en daglig trafikkvot av 500 MB som ingår i ditt Bitdefender Small Office Security-prenumeration).

VIDEO