Consumer Support » Hur installeras Bitdefender Mobile Security för iOS

Hur installeras Bitdefender Mobile Security för iOS

Den här artikeln guidar dig om hur du installerar Bitdefender Mobile Security för iOS på iPhone eller iPad. Bitdefender Mobile Security för iOS-appen fungerar på alla enheter som kör iOS 11.2 eller senare och behöver en internetanslutning för att aktiveras.

Välj en av följande installationsmetoder för mer information:

Du kan också titta på stegen i videon nedan.

VIDEO - Hur man installerar Bitdefender Mobile Security för iOS och iPadOS