Hur installeras Bitdefender Mobile Security för iOS

Den här artikeln guidar dig om hur du installerar Bitdefender Mobile Security för iOS på iPhone eller iPad. Bitdefender Mobile Security för iOS-appen fungerar på alla enheter som kör iOS 12 eller senare och behöver en internetanslutning för att aktiveras.

Välj en av följande installationsmetoder för mer information:

Du kan också titta på stegen i videon nedan.

VIDEO - Så här installerar och konfigurerar du Bitdefender Mobile Security för iOS

Obs: Om du vill ändra videoundertexterna till ditt modersmål klickar du på CC-knappen längst ner i videon för att aktivera textning och trycker sedan på ikonen ⚙︎, väljer Undertexter/CC, klickar på Auto-översättning och väljer det språk du vill ha.