Så här installerar du Bitdefender Mobile Security för Android

Den här artikeln visar dig steg för steg hur du installerar Bitdefender Mobile Security för Android. Bitdefender Mobile Security fungerar på alla smartphones och surfplattor med Android 5 eller senare och behöver en internetanslutning för att aktiveras.

Välj en av följande installationsmetoder för att expandera den och lära dig mer:

Du kan också titta på stegen som presenteras i videon nedan.

VIDEO TUTORIAL - Hur man installerar Bitdefender Mobile Security för Android