Hur installeras Bitdefender Mobile Security för Android

Bitdefender Mobile Security fungerar på alla enheter som kör Android 5 och senare. För att installera programmet kan du välja en av metoderna nedan.

Obs! På Android är VPN en funktion som ingår i Bitdefender Mobile Security App. Du kan dra nytta av en daglig trafikkvot av 200 MB som ingår i ditt antivirusprogram för Mac-abonnemang (Du kan dra nytta av en daglig trafikkvot av 500 MB som ingår i ditt Bitdefender Small Office Security-prenumeration).

VIDEO