Home » Consumer Support » Hur installeras Bitdefender Mobile Security för Android

Hur installeras Bitdefender Mobile Security för Android

Den här artikeln hjälper dig att installera Bitdefender Mobile Security för Android. Bitdefender Mobile Security-appen är kompatibel med smartphones och surfplattor med Android 5 eller senare och behöver en internetanslutning för att aktiveras.

Välj en av följande installationsmetoder för att lära dig mer:

Du kan också titta på stegen i videon nedan.

VIDEO - Hur installeras Bitdefender Mobile Security för Android